Sevemediiniz alnt Klipler,arklar ve Sanatlar

kazulet

L'Etre et le Néant
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.426
320
163
sevdiğimiz yada beğendiğimiz şarkıları yazıyoruz,sevmediklerimizide...
peki düşündünüz mü müzik piyasasında ve videolardaki çakmalığın ne denli başını alıp yürüdüğünükaydirigubbakcemile4 bende bu konuyu yazmak istedim.
beğenmediğiniz, taklit edilen şarkı ve klipleri paylaşalım:lepi:

ilk yorumumuda yapıyorum izninizlelaelaelaelaelae

ibrahim tatlıses i sevmiyorum
bilmiyorum belki sevmedğim için mimidir nedendir ama
klipleri hep boş bir alanda
bol farklı gömlekli ve muhakkak grup halinde ilerleyip
çakma mafyasına önderlik eden bir adam haline bürünüyor.
şarkıları kadar anlamsız.

ikinciside bugun atiye deniz in yeni videosunu izledim. salla birebir madonna nın (yanlış hatırlamıyorsam hollywood) klibini çekmişler. danslar efektler araba klibin modu. pes artık pesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!

bizim türk popçuların çoğu özellikle de bayanlar hep yabancı özentisi içinde....
hep taklit...saçlar,kıyafetler,makyaj,danslar ve klipler...-tatlicadiarzu- tamam iyi
şeyler yapmak için yenilikleri takip etmek güzel hoş da bu kadar da aynı olamaz ki...
aklıma gelenler de bu takliti abartmada...ziynet sali -jenifer lopez,gökhan özen-justin tımberlenk
hande yener-madonna...ve pek çoğunda bu izlere rastlamak mümkün...

ismail yk
faruk k
neyse işte o furya
demet akalın ıııııııııııııyyyyyyyyyyyöööööööööööööööö
hande yener cakma madonna
nihat dogankafamçokkarıştı
görüntü kirliliği bunlar

Öyle acayip şarkıcılarımız var ki çakmanın bile çakmasını yapıyolar fazla Türkçe şarkı dinlemiyorum zaten değerli sanatçılarımız elbette var ama beni aşar

Salim
ismail yeka
cankan
rapçi ceza fuat :D
boş beleş daha çok var ama neyse ya

arkadaşlar aranızda hayranı varsa nolur kızmasın ama ben ilk gördüğüm andan beri hayko cepkinin marilyn manson özentisi olduğunu düşünüyorum zaten bayıla bayıla dinliyormuş..

bir de nolur yine kusura bakmayın çok özür diliyorum şebnem ferah bana sorarsanız launa coil-evanescence karışımı birşey hatta baya bir izler görmek mümkün..

Şu sıralar estetikli yüzü ile beni sinir eden tek şarkıcı Ebru Polat.Sevenleri var ise kızmasın lütfen ...Klipleri de klip değil kendini teşhir ediyor sadece

Ayrıca dikkat ettiniz mi bilem ama Gülşen son klibinde Lady Gaga'ya benzemek ya da benzetilmek istenmiş.

öncelikle ibrahim tatlıses sonra şu piyasaya çıkan meçhul şarkıcılar yok nane yok maydonoz adları bile saçma rezalet canım

Back
X