sevdiyim adamla kanimiz ayni 2+ . Evlendikden sora bu sorun olurmu? Cocugumuz ola bilirmi?

Bide afedersiniz ben yazip sizden oyrenmek istedim biriside yazmis ciddimi sandiniz falan. Benim icin ciddi bu Azerbaycanda boyle diyorlar iste ayniysa olmaz die sinirlerimi bozdular bende oyreniyim dedim nette ne yazacagimi bilemedim turkce cok iyi bilmiorum. Ayrica yasim 19 olucak okumuorum bitirdim calisicam insallah. Genede yazdiginiz icin tesekkur ederim..

Kusura bakmayın ama sorunuza değil başlığınıza yorum yapacağım, O nasıl yazım yahu. Sevdiyim, evlendikden, olurmu, ola bilirmi . Azeriyim demişsiniz tamam ama çok rahatsız edici cidden. Türkçe grameri oturdu ağlıyor şu an :/

ben turk deilim bu normal bence ayrica oyrenmek istedim bu sucmu yani
İşte doğrusunu öğren diyorum canim, bu kadar zor mu?
Mesela, değilim, öğrenmek, suç mu, sevdiğim... Kelimelerin doğruları bu şekilde, bak ne kolaymiş, öğrendin bile
Kimse kusura bakmasın, dilimizin katledilmesine karşıyım ve bilmemek ayıp değil, öğretmeye de açığım...

Allahım şaka gibi nasıl bir cahillik ayrıca buraya konu açmak yerine araştır

kulaktan dolma bilgilere pek itibar etmemek gerek

buraya konu açana kadar googleye bile sorsan öğrenebilirdin

Benım ıkı oğlum var merak etme oluyor hemde ıstemedığın kadar

misal benim negatif eşimin pozitif, çocukta pozitif doğdu

bu yüzden bana kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı 2.ye hamile kaldığımda 2.çocuğu etkilememsi için

böyle durumlarda gebelikte kanama filan yaşanırsa çocukta pozitifse tehlikeli olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…