- 23 Temmuz 2015
- 18
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi selin_karaca
diorum ya azeriyim biz boyle yaziyoruz genelde siz turkler oyle yaziorsunuzDeilim yazmayı öğrenene kadar değilim diye öğrenseydin o zaman. Öyrenmek değil bu arada.
diorum ya azeriyim biz boyle yaziyoruz genelde siz turkler oyle yaziorsunuz
Benim turkcemde bu napiyimDiorum yazmıyosunuz ki. Deyirem yazıyosuzun. Deyirem yazsan yadırganmazsın. Diorum nedir. Aradaki y yi nereye attın :)
EvlenirkenEvlendirme sağlık kontrolünden geçerken falan bakılıyor ya ondan şaşırdım
İşte doğrusunu öğren diyorum canim, bu kadar zor mu?ben turk deilim bu normal bence ayrica oyrenmek istedim bu sucmu yani
KatılıyorumTr'de yasamiyorum canim
Ki bdv'ye bakarsak, saglik degil, psikolojik kontroldan gecilmis olsaydi cok daha iyi olurdu
Bazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende
Biri negatif diğeri pozitif olursa kan uyuşmazlığı oluyor tatlım ben ve eşim à rh pozitif 2 evladımiz var, çok şükür sıkıntı yokLutfen fikrilerinizi bildirin arkadaslar ikimizinde kani ayni 2 pozitiv bi sorun olurmu bilmek istiyorum.
Çok iyi bilmediğiniz bir dilde bir foruma yazana kadar, buraya yazdıklarınızı anadilinizde google'a yazmak gibi basit bir çözüm vardı aslında ama...bende oyreniyim dedim nette ne yazacagimi bilemedim turkce cok iyi bilmiorum.