sevdiyim adamla kanimiz ayni 2+ . Evlendikden sora bu sorun olurmu? Cocugumuz ola bilirmi?

Konuyu okuyunca aklıma geldi eşimin yeğeni için kan grubu kartı çıkarmaya gitmişler ,babası 0- kan grubundanmış hemsire gelip kan grubunuz arh+ deyince ben üveyim diye ağlamaya başlamış, herkesin kan grubu babasına göre oldugunu sanıyomuş. Bu konuda bana bunu hatırlattı ozman çok gülmüştüm eşim anlatınca ,şimdi bu konuyada güldüm çocuklara nasıl yanlış bilgiler veriliyo

benim bildiğim eşler arasında kan uyuşmazlığı varsa çocukta bir sorun olmaması için ilk gebelikte anneye aşı mı iğne mi bişi yapıyorlar diğer gebeliklerde gerekmiyor. ben böyle bir sey duymustum. benim de eşimle kanım uyuşmuyor artık cocuk dusundugumuzde bakıcaz doktor ne yapacak ne diyecek ben sıfır negatifim eşim sıfır pozitif

İlk gebelikte değil sonraki gebeliklerde gerekiyor

Ya açın biraz biyoloji okuyun yok kaynımgil öyle dedim komşu kızı böyle dedi off off..

ALLAH iyiliğini versin emi

nasıl korktum başlığı okuyunca farklı bişey sandım daaa

kız aynı bie olabilir kan grubun

eğer öyle olsaydı kimse kimse ile evlenemezdiki çocuk olmayacak diye

ya da ortalıkta bebe olmazdı

bekarlıktan kururdu millet

eşimle bizimde aynı Allah a şükür sağlıklı bir oğlum var sorun olmaz

canım asıl sorun anne ıle baba arasında degıl anne ıle bebek arasında oluyor bebegın kan grubu pozıtıf annenın kan gurubu negatıf olursa kanda çökelme meyadan gelıyor ama dıyelım kı bebegın kanı da negatıf kı senın oyleymıs o zaman hıcbır sorun olmuor

Ama annemin 4 cocugu pozitif. Allahtan bir sey olmamis cok sukur..

Ama annemin 4 cocugu pozitif. Allahtan bir sey olmamis cok sukur..
çok sukur cnm belkı drlar farketmıs de ıgne vurmuslar cunku ıgne vurulunca bıseyt olmuyo da okudukca uzuluyo ınsan yaa ınsanlar ne kadar yanlış bılgılere kulaktan dolma bılgılere ınanıyorlar yaa bundan sonra cocuklara kan guruplarını öğpretırken kan uyusmazlıgı durumunu da anlatıcam

Yok annem doktora falan da gitmemis. Cok sukur gercekten Allah korumus.
Evet kesinlikle öğretilmesi gerekiyor. Gencecik kizlar erkekler bu teknoloji caginda nasil bu kadar cahil olabiliyorlar aklim almiyor..

canım sen ne anlatmıssın oyle yaaa olasılık bılgısı var mıdır sence bılemedım ben

Yok annem doktora falan da gitmemis. Cok sukur gercekten Allah korumus.
Evet kesinlikle öğretilmesi gerekiyor. Gencecik kizlar erkekler bu teknoloji caginda nasil bu kadar cahil olabiliyorlar aklim almiyor..
Allah korumuyor mu hepımızı zaten cnm benım Allah korumus tabı ol der olur hersey ama Allahın kanunlarını da okuyup öğrenmek lazım bızı nasıl bır ıncelıkle yarattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…