- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
-
- Konu Sahibi selin_karaca
taşa oturup rahmin ters dönmesini unutmuşsunTıp camiasında çözümsüz kabul edilen iki ana konu vardı. Biri göbek düşmesi, diğeri damar damar üstüne binmesi. Konu sahibi yeni bir başlık açtı. 2+kan. Çok çalışmamız lazım çoook
çok saçma bizim de aynı , iki çocuğumuz var.Bazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende
Ya cidden ben de bi sey sorucam arkadaslar. Benim annem negatif babam pozitif. Benle esim de oyleyiz maalesef ki doktorum biliyor bu durumu. . Ve cok sukur butun kardesler de sapasaglamiz. Kan uyusmazligi boyle bir durumda olurdu. O zamanlar doktor falan da hak getire yani.. Bunun bilimsel bir aciklamasi var mi?? Bu arada ikisi de 0 grubundan..
Sen negatif misin pozitif mi bilgece
Canim bence bilimsel bir aciklamasi yok tamamen tesaduf bu ya da bilimin henuz cozemedigi konularYa cidden ben de bi sey sorucam arkadaslar. Benim annem negatif babam pozitif. Benle esim de oyleyiz maalesef ki doktorum biliyor bu durumu. . Ve cok sukur butun kardesler de sapasaglamiz. Kan uyusmazligi boyle bir durumda olurdu. O zamanlar doktor falan da hak getire yani.. Bunun bilimsel bir aciklamasi var mi?? Bu arada ikisi de 0 grubundan..
Ya cidden ben de bi sey sorucam arkadaslar. Benim annem negatif babam pozitif. Benle esim de oyleyiz maalesef ki doktorum biliyor bu durumu. . Ve cok sukur butun kardesler de sapasaglamiz. Kan uyusmazligi boyle bir durumda olurdu. O zamanlar doktor falan da hak getire yani.. Bunun bilimsel bir aciklamasi var mi?? Bu arada ikisi de 0 grubundan..
Ben negatifim canim. Esim de pozitif. Biz 4 kiz 2 erkek negatif, 2 kiz 2 erkek de pozitifiz.. cok kardesiz de
Canim bence bilimsel bir aciklamasi yok tamamen tesaduf bu ya da bilimin henuz cozemedigi konular
Annemin teyzesi teyze ogluyla evli ve iki cocugu var ikisi de super zeka birak engelli olmayi
Bazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende
Benim annemle babamda da kan uyusmazlığı varmış.
Bildiğim kadarıyla ilk cocukta değil de ikinci cocukta iğne vurdurman mı ne gerekiyormuş o zaman problem kalmıyormuş yıllar önce anlatmıstı annem de böyle bir sey vardı sanırım.
Oyle miymis? O zaman bizimki oyle olmustur. Biz cok nadir bulunan bir aileyiz hepimiz 0 kan grubundanizAaaa ne guzel kalabaliksiniz :) anne negatif olunca cocugun negatif olmasi problem yaratmaz. Cocuk pozitif ise de ilk sefer icin buyuk olasilikla yaratmaz ve diger gebelikler icin de anne duruma bagisiklik kazanmis olur. Boyleymis durum :)