sevdiyim adamla kanimiz ayni 2+ . Evlendikden sora bu sorun olurmu? Cocugumuz ola bilirmi?

taşa oturup rahmin ters dönmesini unutmuşsun unutursak kalbimiz kurusun

Saka mi bu? Zaten pozitif negatifligi de isin icine katarsak 8 cesit kan grubu var. Yani bir insanin esiyle ayni kan grubuna sahip olma olasiligi 1/8 yuzdeye vurursak yaklasik %12 civari bir sey yapar. Sizin mantiginiza gore evlenen ciftlerin % 12 sinin cocugu olmamasi lazim ve bu cok buyuk bir oran. Sizce mantikli mi?

sevenleri sevdiyine vermediler vermediiiiileeerrr

aynı kan derken akrabalıktır o bence. diğer türlü anne negatif olursa bile iğnesi varmış onunda sanırsam.
nema problema

Kan ugusmazligi disinda bir sorun olacagini sanmiyorum bizde kan uyusmazligi vardi onuda bir igneyle kotu etkilerini atlattik gebelikde sorun oluyr dahasi sorun degil sizde onemli bir durum yok galiba gayet normal :)

Insanların kan grupları negatif olur pozitif olur tıp bu işler için illa bir Çözümü var fakat insanlar negatif Olmasın.
Gerisi boş

Kesinlikle eksinin isi bu. Trolluyolar bizi

Omru hayatimda bu kadar sacma sapan bi soru duymadim kusura bakma. Biraz dusunerek acin suraya konulari. Ya da buraya yazacagina googlea yaz be kardesim...

Ya cidden ben de bi sey sorucam arkadaslar. Benim annem negatif babam pozitif. Benle esim de oyleyiz maalesef ki doktorum biliyor bu durumu. . Ve cok sukur butun kardesler de sapasaglamiz. Kan uyusmazligi boyle bir durumda olurdu. O zamanlar doktor falan da hak getire yani.. Bunun bilimsel bir aciklamasi var mi?? Bu arada ikisi de 0 grubundan..

Sen negatif misin pozitif mi bilgece

Canim bence bilimsel bir aciklamasi yok tamamen tesaduf bu ya da bilimin henuz cozemedigi konular
Annemin teyzesi teyze ogluyla evli ve iki cocugu var ikisi de super zeka birak engelli olmayi

Benim annemle babamda da kan uyusmazlığı varmış.
Bildiğim kadarıyla ilk cocukta değil de ikinci cocukta iğne vurdurman mı ne gerekiyormuş o zaman problem kalmıyormuş yıllar önce anlatmıstı annem de böyle bir sey vardı sanırım.

Ben negatifim canim. Esim de pozitif. Biz 4 kiz 2 erkek negatif, 2 kiz 2 erkek de pozitifiz.. cok kardesiz de

Aaaa ne guzel kalabaliksiniz :) anne negatif olunca cocugun negatif olmasi problem yaratmaz. Cocuk pozitif ise de ilk sefer icin buyuk olasilikla yaratmaz ve diger gebelikler icin de anne duruma bagisiklik kazanmis olur. Boyleymis durum :)

Canim bence bilimsel bir aciklamasi yok tamamen tesaduf bu ya da bilimin henuz cozemedigi konular
Annemin teyzesi teyze ogluyla evli ve iki cocugu var ikisi de super zeka birak engelli olmayi

Benim annemle babam uzaktan yakindan akraba dahi degiller . Evet cok sasirmistim bi iki doktora sordum ama cevap verememislerdi dedigin gibi sanırım burada bi tikaniklik var..

Bazilari diyorda kaniniz ayniysa cocugunuz olmaz diye endiselendim bende

Tabi tabi doğru, evlenen eşlerin ikisi de O Rh(-) ya da O Rh(+) olursa, sıfıra sıfır elde var sıfır oluyor.

Not: Böyle bişey yok uydurdum, şimdi inanıp şehir efsanesine döndürmek isteyenler olacaktır

Bizimkiler igne vurdurtmamis iste. Dogumlari falan annem evde yapmis hep. Hic hastane yüzü gormemis. Allah korumus diyorum o zaman

Aaaa ne guzel kalabaliksiniz :) anne negatif olunca cocugun negatif olmasi problem yaratmaz. Cocuk pozitif ise de ilk sefer icin buyuk olasilikla yaratmaz ve diger gebelikler icin de anne duruma bagisiklik kazanmis olur. Boyleymis durum :)
Oyle miymis? O zaman bizimki oyle olmustur. Biz cok nadir bulunan bir aileyiz hepimiz 0 kan grubundaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…