sevdiyim adamla kanimiz ayni 2+ . Evlendikden sora bu sorun olurmu? Cocugumuz ola bilirmi?

Benim bildigim sadece akraba evlilikleri tehlikeli . Ve çoğu insaninda evlenirken kan grubunu dusunerek evlendigini dusunmuyorum . İlginç geldi

Kan uyuşmazlığından bahsediyorsunuz ama şimdi öyle şeyler hiç dert değil boşuna takmayın dağda yaşamıyorsunuz heralde hamilelkte hallediyorlar

Iyide sizin kan grubunuz ayni degilki?
Ikiside positif oldugu icinmi bu endise?

Kafam karisti. Gece gece yaa.

karsindaki insanin kan grubu seninle ayni olmasi cok büyük ihtimal cünkü zaten belirli sayida grub var

kan uyusmazligi varsa o baska tabi. ama o bile öyle büyük bir sorun degil illaki

Kadinin negatif erkegin pozitifse kan uyusmazligi olur. Bu da cocuk icin tehlikelidir. Cocuk olmaz diye bir sey yok. Cocuk olur ama riskleri var fakat tip cok ilerledigi icin anne ve bebege igne vuruyorlar bunun icin..

İkiniz de pozitif olunca ayni kan grubu olmuyor ki, grup dedigin a, b, ab veya 0 olur, negatiflik pozitiflik rh faktorunun olup olmadigini belirtir. Yani bisey olmaz.

sorun olmuyor sadece igne yaptiriyorsun ama hangi ayinda oldugunu bilmiyorum!arkadasimin 1 ay once kizi!oldu esyle kani uyusuyor ama igne yaptirdilar kizi cok saglikli ve cok tatli!

X