Arkadaşlar merhaba anladığınız gibi bi ayrılık yaşadım ritüel falan çok baktım ama henüz yaptımadım ilişki şifası çalışması aldım hanımefendi bana günde 400 Ya Vedud 489 Ya Fettah 389 Ya Musavvir oku dedi nette baktım biraz korktum bişeyler görenler duyanlar parfüm kokusu duyan (bunu bende duydum) korkutulanlar vs vs daha sonra birine sordum bi sorun olmaz yaşadığın şehrin venüs saatine bak o saatler frekans açıp Ya Vedud çekebilirsin dedi kafam baya karışık bu konu hakkında bilgisi olan ve sonuç alan var mı biraz umutlanalımmm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevdiğinle barışma esması
- Konu Sahibi beyz11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet?geri dönüş alan insanlar oluyorTüm bunlar mantıklı geldi mi gerçekten?
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
ritüele alet etmedim zaten ben bilinçaltı kodlaması ve ilişki şifası için para ödedim ama bana esma verildi bende bunlar yararlı mıdır diye soruyorum burdaAllahın isimlerini saçma sapan ritüellerinize alet etmeseniz
Allahın isimlerini saçma sapan ritüellerinize alet etmeseniz keşke
- 17 Haziran 2024
- 565
- 2.073
- 28
Esma kim?ritüele alet etmedim zaten ben bilinçaltı kodlaması ve ilişki şifası için para ödedim ama bana esma verildi bende bunlar yararlı mıdır diye soruyorum burda
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Üfürükçülere de inanır mısınız? Dikkat edin cin çıkarmak için sevişmeleriyle meşhurdurlar....evet?geri dönüş alan insanlar oluyor
teşekkür ederim :)Duaları esmaları kişisel çıkarlarınıza alet etmeyin. Sana vereceğim tek dua şu olur.
Allah'ım x kişi ile ilişkimiz bizim için hayırlı ise aramızdaki sorunların çözülmesine yardım et, değil ise yüreklerimizi birbirimizden soğut.
onlara tabi ki inanmıyorum sadece bana bu verilince bende biraz araştırdım konu hakkında bir sürü şey çıktı önüme sormak istedim yapan bilen var mdır diyeÜfürükçülere de inanır mısınız? Dikkat edin cin çıkarmak için sevişmeleriyle meşhurdurlar....
Alınmayın ama boş yere ödemişşiniz. Böyle ritüelle barışan kişiler olsa dünyada küslük olmaz :) ya da bunun tam tersini düşünün barışmak için değil de ara bozmak için olsa tüm düşmanların ekmeği yağlı olurduritüele alet etmedim zaten ben bilinçaltı kodlaması ve ilişki şifası için para ödedim ama bana esma verildi bende bunlar yararlı mıdır diye soruyorum burda
Bahsettiğiniz ritüeli bilmem ama Allahın her isminin bir hikmeti var. Niyetine göre okursun. Ya da o isim üzerine Allahtan dilersin dileyeceğini. Gidenler ritüelle geri gelmez.
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Bir şey değil. Olacağı varsa olur. Canın yanıyordur biliyorum ama bazen kurcalamamak lazım.teşekkür ederim :)
Kış kış cinler diyen mi yoksa oyuncak su silahlarıyla cin çıkarmaya çalışanlar mı hankısıÜfürükçülere de inanır mısınız? Dikkat edin cin çıkarmak için sevişmeleriyle meşhurdurlar....
Bakın bu Esma konuları çok tehlikelidir aslında.
Şöyle ki, bazı esmalar yan yana gelmemesi lazımdır mesela. Etkisi başka olur. Bazıları da kişiye çok çok ağır gelir yani bu öyle 4 bin tane okursun şeklinde bir iş değil.
Öyle bir alana girersiniz ki size varlıklar musallat olur. Bir de işin başka boyutu var. Karşınızdakine Esma adı altında büyü yapmaya çalışıyorsunuz. Özgür iradesine müdahale ediyorsunuz. Bu da çok çok yanlış. Sistem size ağır bedeller ödetir bu konulara hiç girmeyin hem de hiç.
Şöyle ki, bazı esmalar yan yana gelmemesi lazımdır mesela. Etkisi başka olur. Bazıları da kişiye çok çok ağır gelir yani bu öyle 4 bin tane okursun şeklinde bir iş değil.
Öyle bir alana girersiniz ki size varlıklar musallat olur. Bir de işin başka boyutu var. Karşınızdakine Esma adı altında büyü yapmaya çalışıyorsunuz. Özgür iradesine müdahale ediyorsunuz. Bu da çok çok yanlış. Sistem size ağır bedeller ödetir bu konulara hiç girmeyin hem de hiç.
zor geliyo gerçekten umarım Allah tekrar nasip ederBir şey değil. Olacağı varsa olur. Canın yanıyordur biliyorum ama bazen kurcalamamak lazım.
bende bundan korktuğum için yapamıyorum açıkçası diğer yandan da Allah'ın isimleri kötü bişey olmaz diyorum o yüzden bilen varsa sormak istedim büyü gibi bi amacım yok aslındaBakın bu Esma konuları çok tehlikelidir aslında.
doğru diyosunuz barışan eden insanlar var aslında çevremde de ama kısmet demek ki bazı şeyler tabi ki her zaman önce Allahtan istiyorum Ya Vedud sevgi için söyleniyomuş mesela niyet et ve 400 defa oku dedi bana ama ben bazı yerlerde sakıncalı olduğunuda gördüm o yüzden sorayım dedimAlınmayın ama boş yere ödemişşiniz. Böyle ritüelle barışan kişiler olsa dünyada küslük olmaz :) ya da bunun tam tersini düşünün barışmak için değil de ara bozmak için olsa tüm düşmanların ekmeği yağlı olurdu
Bahsettiğiniz ritüeli bilmem ama Allahın her isminin bir hikmeti var. Niyetine göre okursun. Ya da o isim üzerine Allahtan dilersin dileyeceğini. Gidenler ritüelle geri gelmez.
Allahın ismi bu ne sakıncası olabilir ki? Ama kalkıpta ritüel uğruna bunu yapıyorsan Allahın ismiyle başka şeylerden umut besliyorsun demek olur bu. Ki manasız olurdoğru diyosunuz barışan eden insanlar var aslında çevremde de ama kısmet demek ki bazı şeyler tabi ki her zaman önce Allahtan istiyorum Ya Vedud sevgi için söyleniyomuş mesela niyet et ve 400 defa oku dedi bana ama ben bazı yerlerde sakıncalı olduğunuda gördüm o yüzden sorayım dedim