M Merveqe Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 41 2 18 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Merveqe #1 Hadi bir konu açalım kızlar.. Sevdiğiniz kişiye söylediğiniz romantik sözler nasıl,, neler ? Ya da hitap kelimeleriniz nedir ? :)
Hadi bir konu açalım kızlar.. Sevdiğiniz kişiye söylediğiniz romantik sözler nasıl,, neler ? Ya da hitap kelimeleriniz nedir ? :)
MyLittlePrince Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2013 211 5 118 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Merveqe #2 bebeğim aşkısım fındığıım paşaam kuşum sevgilim ördeğim hayatımm Son düzenleme: 25 Eylül 2013
M Merveqe Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 41 2 18 25 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Merveqe #3 MyLittlePrince .!.: bebeğim aşkısım fındığıım paşaam kuşum sevgilim ördeğim hayatımm Genişletmek için tıkla... Fındığım ; Çok iyiymiş :)
MyLittlePrince .!.: bebeğim aşkısım fındığıım paşaam kuşum sevgilim ördeğim hayatımm Genişletmek için tıkla... Fındığım ; Çok iyiymiş :)
MyLittlePrince Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2013 211 5 118 27 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Merveqe #4 Merveqe .!.: Fındığım ; Çok iyiymiş :) Genişletmek için tıkla... o da bana fıstığım der. Böylede marjinaliz
Merveqe .!.: Fındığım ; Çok iyiymiş :) Genişletmek için tıkla... o da bana fıstığım der. Böylede marjinaliz
M Merveqe Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2013 41 2 18 28 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Merveqe #5 MyLittlePrince .!.: o da bana fıstığım der. Böylede marjinaliz Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte marjinal olmak iyidiir iyiii :)
MyLittlePrince .!.: o da bana fıstığım der. Böylede marjinaliz Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte marjinal olmak iyidiir iyiii :)