sevdiğiniz meslekte mi çalışıyorsunuz?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
küçükken sorarlar , ne olmak istiyorsun. ben hep spiker derdim. ama yaşam şartları maalesef buna engel oldu. henüz geç değil vazgeçmişde değilim orası ayrı ama şuanda yaptığım işi sevmiyorum.
peki ya siz?

Kendi şirketimizde sevdiğim ve eğitim aldığım departmanın sorumlusuyum ( bunu zevkle yapıyorum)

canım istediğinde yönetimlede ilgileniyorum( bunuda eşim istediği için karar plan gibi aşamalarda toplantılarda vs bulunarak yapıyorum)

Canım İstemezse ikisinide yapmıyorum

Küçükken bana her dorduklarında öğretmen olacağım derdim branşlar farklı olurdu gerçi ingilizce,türkçe,edebiyat derken.Edebiyat nasipmiş.Şu an daha öğrenciyim ama severek yapacağımdan eminim nasipse.Hayalim idealim çünkü.

henüz çalışmaya başlamadım ama yakında iş başvurularına başlayacağım ve o kadar çok çalışmak istiyorum ki eminim işimi seveceğime, umarım bu hevesim işe başlayınca bitmez

Küçükken hep "doktor olacağım been yeaaaa" derdim tüm soranlara
Avukat olduum..
Çok severek yapıyorum işimi.

Küçükken hep "doktor olacağım been yeaaaa" derdim tüm soranlara
Avukat olduum..
Çok severek yapıyorum işimi.

pembemaviii ben de lise hayatım boyunca doktor olacağım diye gezdim

sayısal öğrencisiydimm

şimdi hukuk okuyorum avukat oalcağım ve bölümümü çok seviyorumm

Sevdiğim ve tutukuyla çocukluğumdan beri istediğim mesleğin eğitimi alıyorum fakat artık sevmediğime ve sevemeyeceğime karar verdim.
Yani hayır...

Çocukken tabiki istediğim meslekler vardı ama lisede bunlar değişti,lise sonda istediğim hiçbir şey olmadığına karar verdim.
Sonra iş bulma kolaylığı sebebiyle bu bölümü yazdım,pişman mıyım?evet ama bu olmasa da başka yapacağım bir şey yoktu.

Küçükken hep doktor olmak istemiştim,
Şimdi acil tıp teknisyeniyim ,en azından aynı sektörde bir meslek seçtim ve işimi çok severek yapıyorum :)

öğretmenim ben
hep istedim iyi bir puanla başka bölümlere gidebilecekken seçtim
7 yıldır çok severek yapıyordum işimi
ama son yıllarda önüne gelenin bu mesleğe saldırısı ,yıpratılması sürekli eğitim sisteminin üzerinden politika yapılması benim mesleğime inancımı baltaladı

Evet, sevdiğim, istediğim, hayalim olan meslekte çalışıyorum

Ve bunun için bin defa şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…