• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz fotoğrafların ışığıyla aydınlanın

iremsu

MaBel
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.828
5
316
Diğer
tip1-2030.jpg

yapılışı:

1.Adım: Fotoğrafların asetat üzerine baskılarını alın. Abajur için aynı boyutlarda altı dikey diktörtgene ihtiyacınız var. Fotoğrafları dikey konumda kullanmak isterseniz yatay konumdaki astetata iki fotoğrafı yanyana basın. Fotoğrafları yatay kullanmak istiyorsanız, her bir asetata tek bir fotoğraf basın.

2.Adım: Fotoğrafları ikiye ayırın. Asetatların arkasını kopya kağıdı ile kaplayın.
3. Adım: Altı dikdörtgenin uzun kenarlarına eşit aralıklarla küçük delikler açın.
4.Adım: Parçaları bir ip yardımıyla birleştirin. Bunu yaparken kopya kağıdının arka tarafta kalmasına dikkat edin.
5.Adım: Altı parçayı da birleştirdiyseniz iplerin en üst deliklerden sonrasını eşit uzunlukta bırakacak şekilde kesin.
6.Adım: Üst ve alt kenarları ince şerit şeklinde kesilimiş bir kartonla kaplayın.
7.Adım: Abajur tamamlandı. Eğer daha fazla süslemek isterseniz her köşeden aşağıya doğru birer püskül yerleştirebilirsiniz.

alıntıdır......

canım çok güzel olmuş yapmakda istiyorum ama nasıl yapıldığını inan hiç anlamadım sen kendine yaptınmı yaptıysan daha anlayabileceğimiz bi şekilde anlatırmıısn

çok güzel görünüyo ama tam anlamadım nasıl yapıldığını

kopye kağıdı yerine milaj kağıdı ya da renkli yağlı kağıtlarda güzel olurdu..(alternatif yanii)

Back