Sevdiğinin başkasıyla olması......:(

manolya3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
24
11
29
Arkadaşlar başımdan geçen ve şuan çok zor durumda olduğum aşk hikayemi anlatıcam biraz uzun olabilir nolur okuyun ve yardım edin bana.Ben 20yasinda ogrenciym sevgilmle staj icin gittgm yerde tanistk kendisi 26yasinda ic mimar. 2senedir birlikteydik ve beni inanılmaz seviyordu benim icin herseyi göze alabilen cok sürpriz yapan sürekli beni görmek isteyn biri.Bu yaz nişan yapma karari almistk. ocak ayinda facesinde bi kızın fotosuna çok tatlısın yazdığını gördüm ve ilk ayrılşmz oydu. kız bi arkadasnin arkadasiyms samimi degiller sadece mrb mrb bende samimi degilsen niye o yorumu yapiyosn madem çok tatlı git onunla ol diye ayrilmstm.Bana 3-4gün dil döktü ben hep ters davrandim kapima kadr geldi ve gercektn hıckırark agladgni gördüm baristk.hersey düzeldi yine mutluyz bi sorun yok.derken nisanın 1inde o arkadsi evlendi düğününe gitti.düğüne yorum yaptiği kizda gitmş ve 5-6kişi toplanip foto cekmşler baktim fotoda ikisi yanyana ayrilmamzdan ders cikarmadinmi niye fotolarda hep yanyanasınz diye tartistk.oyle denk geldi ya yemin ederm bi art niyet yok dedi ama ben inanılmaz kızmıştm ve ayrıldm tekrar.1hafta yalvardı bu sefer.nolur bitmesn ben seninle evlenmk istyrm diye.dinlemedim çünkü cok kızmstm.sen o kızdan mı hoslaniyosn faln dedim.hayır seni sevyrm diye aglamstiben kesin bitti dedim.sonra pisman oldum barisalm dedim oyuncakmi bu çok kırdın beni,hic sucum yokken nelerle sucladın nasıl unuturm soyledign laflari,ben pesinde kosp laf anlatmaktan yorldm artık biraz ara verelm dedi.VEE aradan 10gün gecti bi ogreniyorumki cıkıyolar aradim bu ne demek dedim sen beni bırakıp gitmedinmi ben yalvarirken seni severken dedi.SEn yaptin. kiz aklıma girdi birden dedi ve artik beni istemiyor cunku onunla herseyi anilari unuttnmu hani evlenicektk ben herseyi sinirden yaptim seni sevyrm dedim dinlemedi.evet seni cok sevdim ama sen böyle istedin umarım mutlu olursun dedi arada sırada hal hatır soralım dedi((((((((((kendi kendimemi yaptım çok kötüym (ben aklına nasıl sokabilrm ki kızı( baZıları senn sucn diyo bazıları içinde olmasa onla cikmazdi diyo siz bi fikr vern ben onu aslında hep deli gibi sevdim ama bn bıraksmda bırakamaz düsüncesi vardı ama bıraktı.cok sasırdm..bu arada kız onla ayni ysta ve inglzce ogretmeni(((((((

canım benım sen kendını hıc boşuna uzme.senı haklıyken haksız duruma dusurmus baksana.sen bı erkeğe bı yorum yazabıldınmı hıc cok tatlısın fılan dıye.bence senı sevmemıs bu çocuk baksana nıye gıtmıs hemen kıza.kızda seytanmıs he

arada hal hatır soralım demek bu kızla olmazsa sana geri dönerim demek. sen ayrılmasaydın da o kızla olacaktı zaten

Senin hiçbir suçun yok. Sana hep yalan söylemiş o kızla alakam yok diyerek.
Beğenmediği birine neden çok tatlısın yazsın ki? Atmış yani.
O ağlamalar, yalvarmalar rol.
Acizliğini sana süper rol yapıp kendine bağlayarak gidermeyi planlamış.
Yalnız kalmaktan korkan biri olduğu belli.
Sorunlu insanların işi böyle tavırlar.
En başından bitirecektin ilişkiyi.
Ona yeniden fırsat vermen senin suçun olmuş.
İlk seferde tamam affedilir belki ama ikinci defada affedecek bir durum yok.
Bir daha yüzüne bakmaman ve asla konuşmaman gerekir bu kişiliksiz, ne istediğini bilmeyen pislikle.
Hal hatır soralım demesi de diğer kızla arası açılırsa tekrar seninle konuşmak için. Duygularını sömürüyor resmen.
İzin verme artık.

Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış.
Hem suçlu hem güçlü paşam.
Belli ki kız zaten aklındaymış yüz verincede ona gitmiş. Sen hiç suçlama kendini.

okurken sanki kendimi gördüm canım 3 yıllık bir ilişkim oldu ve 1 yıl sonrasında aynı böyle hatalar yapmıştı ve ben de aynı senin gibi çok kez ayrılmıştım ama inan bana tekrar bir araya gelme ihtimaliniz bile olsa karşılaşacağın daha kötü şeyler olacaktır ben affederek başıma daha kötü işler açmıştım ne yazık ki... acı ama o adam gerçek anlamda sana hiç değer vermemiş burada senin bir kabahatin yok belki biraz fevri davranarak çok kez ayrılmışsın aynı benim gibi ama yürek bir şeylerin ters gittiğini bilir ve orada kalmak istemez... bir insan özellikle bir "adam" gerçekten seviyorsa öyle aklımı çeldi muhabbetleri yapamaz ne olursa olsun aranızda ne geçmişse de senden vazgeçemeden istemese de seni bekleyecektir biliyorum zor olacaktır ama unutup yoluna devam etmelisin daha kötüleriyle karşılaşmamak adına

2senedir birlikteyiz hiç böyle problemler olmazdı ne olduysa bu son 3ayda oldu.Verdiğim değeri hakettiğini düşünmesem zaten ağlayıp sızlamazdım.ama o çok farklıydı.Şuan canım o kadar yanıyorki anlatamam,yaşarken ölmüşüm gibi hiçbişeyden zevk almıyorum.yemek bile yiyemiyorum.En kötüsüde o da benim gibiyken nasıl olduda10 gune unuttu.Ve hala beni sucluyor canımı sıkanda bu resmen vicdan rahatlatiyor.Sen yaptın sn bıraktın hakaretler ettin,sürekli ayrıldın. Tamam ben bunlari yaptiysam hemen baskasini bulmasimi gerek heleki ayrilma sebebimz olan kiz yaa..ne yeminler etmişti snden başkası unrumda değil diye vay bee..NEyse umarım sectiği vazgeçtiğine değmez!! Kıza gelince oda hazır bkliyormus sanırım daha 10gün oldu be el insaf 2senelik bir ilişki bitmiş insan daha anıları hatırları bir anda nasıl unutsn diye uzak durur..

Sen hiç üzme kendini kurtulmuşsun bundan resmen kendini aklayıp haklı çıkarmış kız aklına girmiş miş te bilmem ne hikaye bunlar.

yahu kız aklında hep varmış zaten canım sen olmassan o olur misali erkekler böyle aynısını yaşamıştım birde ben kızla arkdaştım yeni tanıştırdı arkadaşım diye kızla oturdum sohbet muhabbet snra biz ayrıldık bi duydum ki kızla beraber ne yaptım hiçbişey tabıkı allhından bul dedim ee ne oldu ayrıldılar köpek gibi geri geldi aylarca ağladı kapımda :)

iyi ki ayrılmışsın.
ayrılmamış olsan şimdi aldatıldım diye konu açmış olurdun..

canım üzülme demek ki sevmemiş sevse aklınada girse öylede olsa istemezdi sana gelirdi ya da şuan onda seni arayıp sana dönerdi demek ki sevmemiş senden hoşlanmış olabilir yada kendini ağırdan sattığın için cazip gelmiş olabilirsin belki o kızla daha uyum sağladı iyi ki nişan falan yapıp bunları yaşamadın kurtulmuşsun diye sevin canım Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim...günlerdir hatta bir ay oldu ne çektiğimi bi rabbim bilir.ağlıyorum içim yanıyor ama hala aşk bitmiyor, şimdi daha iyi anlıyorum ki sen yaptınlar sen ettinler gerçekten işin bhanesiymiş,yazık bana ettiği yeminlere göz yaşlarına onlar bari güzel kalsaydi aklimda .alişirim zamanla allah büyük..kimseye vermesin böyle bi acı inşallah.Bİr daha böyle acılar yaşamamak ümidiyle.....

Kurtulduğuna şükret
sen kimseye itemezsin onu o yaptığı adiliğe kılıf buluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…