Sevdiğimi nasıl belli edeceğim, inanın çok yoruldum çıldırıcam lütfen bir bakın

esmericee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
1
0
29
2 yıl önce tanıştık sonra bazı sebeplerden dolayı 2 hafta sonra kopmak durumunda kaldık. Sonra biriyle çıkmaya başladı. Niyetim kimseyi mutsuz etmek değil ama özlem nasıl ağır bastı bir bilseniz. Sadece görmek için iş yerine gittim, sonra özür dileyip bir daha olmayacağını söyleyip çıktım.
Geçen aylarda arayıp halini hatrını sordum 5 dakika kadar konuşup kapattık. Sonrası donup kalma.
Onun arkadaşıyla konuşuyordum, elbette dostça. Bana onu takıntı vs yaptığımı söyledi beynimden vurulmuşa döndüm. Demek ki o arkadaş grubunda böyle anılıyorum. Ben böyle severken bunu düşünmeleri benim için felaket..
Oturduğu yerde 2 hafta içersinde işe başlayacağım. En azından uzaktanda olsa görme imkanım olsun.. Hala nasıl sevdiğimi siz düşünün.
Şimdi sevgilisinden ayrıldı ama bana bir faydası yok yok yok
Ne yapsam saygıyla karşılıyor fakat sonrası yok donup kalıyoruz. Ne yapacağım ben, deliricem. Resmen takıntı olarak algılanıyorum yetmezmiş gibi.
Sevdiğimide belli edemiyorum lanet..

Sevgilisi varken ki davranışlarınız çok yanlış bir kere.
Böyle durumlarda empati kurmanızı öneririm, kötü kadın oluyorsunuz.
Eğer şimdi sevgilisi yoksa ona içinizdekileri anlatan bir mail yazın.
Ama umutlanmayın ki hayal kırıklığına kapılmayın, çünkü karşılığı olsa şimdiye kadar tepki verirdi diye düşünüyorum.
Yinede şansınızı deneyin içinizde kalmasın

Takıntı yapmışsınız.
Sevgi dediğimiz şey bir tek anneden evlada karşılıksızdır.
Size ufacık da olsa ümit vermeyen,biten ilişkiniz için herhangi bir girişimde bulunmayan birini nasıl seviyor olabilirsiniz ?

İki sene önceki mevzuyu sevgilisi varken tekrar konuşabilecek ya da sırf onu biraz daha görebilmek için işini onun oturduğu yerde seçebilecek kadar ileri gittiysen sen bu konuyu takıntı haline getirmişsin canım. Sevmek ile takılıp kalmayı aynı şey sandığını düşünüyorum. Kaldı ki çocuk oldukça sağlam karakterliymiş bence ki senin bunca kendini küçük düşürmene rağmen saygıyla hareket etmiş.

Sana takıntılısın diyen arkadaşlarına da sakın kızma bence senin iyiliğin için söylüyorlar, bir an önce kendine gelip silkelensen iyi olur. Yerinde olsam başka şansım varsa o iş yerinde işe başlamazdım.

Bir de, sevgilisinden yeni ayrılmış birine hemen ben seni seviyordum zaten dersen, sırf birşeyleri unutmak için yaralara tampon olarak kullanılabilirsin. Sen bu sevgiye karşılık beklerken o bir süre sonra oscarlık bir elveda ile hayatının içine de edebilir.

Sen yol yakınken vazgeç bu işten

Arkadaşları haklı... Seni sevmeyen bir adam için bu şekilde davranarak takıntı yaptığını ispatlıyorsun.
Bu şekilde davrandığın sürece sana geleceği varsa da gelmez ki o adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…