sevdiğimi çok özlüyorum dün rüyamda gördüm birde :(

E

EU1

Ziyaretçi
Kızlar sevdiğimle ayrıldık ayrılmasına da buram buram burnumda tütütyor :KK43: cok cok özluyorum anlatamam sabahları aglayarak uyanıyorum geri dönsün istiyorum böyle beklediğim sevdiğim bi sevgili de bana dönmez ya biliyorum :çok üzgünüm: çok özlüyorum,

sabah nasıl uyandım ben bilmiyorum rüyamda biriyle beraber oluyomuşuym ama beraber olurken kendi sevdiğimi hayal ediyomuşum yani adamla olurken sevdiğimle oluyomuş gibi hayal edıyodum ya ne acı o asla bana gerı gelmıcek dıye düşünüyorum demekki ben çok kötu :a015: sabah nası aglaya aglaya uyandım,
hep de böle uyanıyorum sbh onu hayal edıyorum ruyalarımda göruyorum çok çok özlüyorum yaa senağlama ne severdı ne mutlu ederdı benı sımdıyse hatırlamak bıle ıstemıyor gıbı senağlama

ne kötü böyle severken ayrılmak üzüldüm doğrusu:KK43:peki tekrar birlikte olamaz mısınız?

oluruz ıhtımallı var cnm, ama beklıom işte sıdı hıc ses yok, askerde sımdı gıderken ayrıldık bız.

ah patişş hala bekliyosun seni çok üzüyü be

neden ayrılmıştınız patıskacım :KK43:((

hiç belli olmaz patiska yaa bu erkekler kafalarına göre hareket ediyorlar iştee..

patiska biz de eşimden önceki sevgilimle o askere giderken ayrılmıştık, 10 yıllık ilişki temelden sarsan şey o oldu, bir daha hiç düzelemedi, umarım sonunuz daimi ayrılık olmaz...

patıska uzulme ne olur
hayırlısı de ısallah hayırlıdır ve arar
sonu guzel olsun
ozlemek cok kotu bılıyorum...

patiska biz de eşimden önceki sevgilimle o askere giderken ayrılmıştık, 10 yıllık ilişki temelden sarsan şey o oldu, bir daha hiç düzelemedi, umarım sonunuz daimi ayrılık olmaz...

10 yıllık mıydı ılıskınız onun ıcın mı ayrıldınız bızım 2 aylıktı ya :KK43: cok guzel bı ılıskıydı cunku 8 ay tanısmıslıgımız vardı 2 ay cıktık sonra da gıttı ıste askere sımdı aramıyor ama dönunce gorusurz demıstı su an tamamen yok bende :eek:

10 yıllıktı evet ve her şeyi yaşamıştık, o yüzden çok ümitlenmeni istemem, üzülme sonra canım. ben çok üzülmüştüm ama artık mutluyum.

10 yıl da cok fazlaymıs benım en cok 5 yıl oldu da sarsıntısı yıllarca gecmedı,

gecmıs olsun tucecım cok zormus snınkısı, yok benımkı 2 aylık, gecmesı de daha kolay olur tabı düşünsene bı 10 yılın ıcınde kaç 2 ay var, yok kıyaslayamam senınkısıylen .. nıyse saol cnm üzülmem :eek:

üf hala ruyamda goruyorum,
dahası eskı 5 yıllık eleman vardı aradan 5 yıl gectı o salagı da göruyorum ruyamda hatta ıkısı bırbırıne karısıyor onu o sanıyorum fln, ıyy bela gıbı
hem ıkısıde sevdırdı, eskısı pesımde tabııı de yenısı toz bulutu sankııı uuwww ancaa ruyada işte.

:):):) gülümsettin beni patiska, başka birisi çıksın karşına, o eski ikisini değil rüyanda karşında görsen umursamazsın :)

Gerçekten üzüldüm.Çok acı bir durum.Hiçbir suretle bir erkekle evlilik dışı ilişki yaşamam,hatta öpüşmem bile..Çünkü bunu yaparsanız hem büyük günah olur hemde erkek elinizden uçar gider.Belki de ilahi bir ceza bu

Gerçekten üzüldüm.Çok acı bir durum.Hiçbir suretle bir erkekle evlilik dışı ilişki yaşamam,hatta öpüşmem bile..Çünkü bunu yaparsanız hem büyük günah olur hemde erkek elinizden uçar gider.Belki de ilahi bir ceza bu

böyle bir ilahi ceza olsaydı etrafta erkek kalmazdı.ayrıca da erkek uçacak gidecek diye kendini ağırdan satmanın samimi olmadığını düşünüyorum.bu arada o sevgilimden ayrıldım ama istediğim bir evlilik yaptım, bunun neresi ceza?

üzülme geri dönünce görüşme ihmaliniz var anladığım kadarıyla

canım yaaa ne kötü birşey oldugunu az çok tahmin ediyorum umarım hakkında herşeyin hayırlısı olur seni ve sevgini hak ediyordur inş.

böyle bir ilahi ceza olsaydı etrafta erkek kalmazdı.ayrıca da erkek uçacak gidecek diye kendini ağırdan satmanın samimi olmadığını düşünüyorum.bu arada o sevgilimden ayrıldım ama istediğim bir evlilik yaptım, bunun neresi ceza?

evet bu ceza degıl cok guzel bır gelısme :1no2: cok mutsuzum ya

üzülme geri dönünce görüşme ihmaliniz var anladığım kadarıyla

var var yenısıyle görusme ıhtımalımız cnm,
askere gıttı 2,5 ay gectı hıc aramadı dün aradım ara benı konusalım dedı tekrar aradıgımda ofis dışındaydı askerde,

hedıyesını gönderdım dogum günü gelıyor umarım bır tesekkur eder
ama artık3 ay hıc aramıycam :KK43: neden boyle oluyor ne yapıcam hıc bılemıyorum
hayatımda kader mı bu
bırı gıdıyor aylarca pesınden sürüklenıyorum derken dıgerı gelıyor kader dıyorum
ama hıc bırı olmuyor hepsı gıdıyor bırer bırer :çok üzgünüm:

var var yenısıyle görusme ıhtımalımız cnm,
askere gıttı 2,5 ay gectı hıc aramadı dün aradım ara benı konusalım dedı tekrar aradıgımda ofis dışındaydı askerde,

hedıyesını gönderdım dogum günü gelıyor umarım bır tesekkur eder
ama artık3 ay hıc aramıycam :KK43: neden boyle oluyor ne yapıcam hıc bılemıyorum
hayatımda kader mı bu
bırı gıdıyor aylarca pesınden sürüklenıyorum derken dıgerı gelıyor kader dıyorum
ama hıc bırı olmuyor hepsı gıdıyor bırer bırer :çok üzgünüm:

üzülme vakti zamanı geldiğinde sana değer veren bulunur bir arkadaşım vardı sevgili askerdeyken onu sevmediğini falan söylemeye başladı gelince özür diledi ve şu anda onla evli askerde insanın pisikolojisi farklı oluyor

X