Merhaba,
(Ask hikayeni okudum ,son sözlerinide) sana ne desem açini hafifletirmi bilmiyorum,Senden çok çok yasça büyûk biri olarak hayat tecrübemle söylüyorum,kimsenin ahi kimseye kalmiyor bundan 20 yil sonra arkana baktiginda aslinda Allahin sevilen kuluymussun,iyiki böyle biri ile evlenmemisim,iyiki onlarin ailesine gelin gitmemisim diye dua edeceksin. Senin hikayen benim bir arkadasiminkine çok benziyor (onun kocasinin uzaktan bir kuzeni )onun bundan haberi bile yoktu, nisanlandiktan sonra ôgrendi ama kocasi bunu ilk baslarda umursamasken sonra problem yapti.Uzun bir hikaye ,Ama arkasimin kocasi ailesinden kopamadi,
zavalli arkadasim o kadar mutsuz geçtiki evliginde.
Simdi ise canim arkadasim hayat mücadellisi veriyor ,iki senedir kanser tedavisi görûyor, Keske askimdan ölseydimde onunla evlenmeseydim!!! diyor "bu son zamanlarda bosa geçen bir ömûr diyor"
Asklarinida nefretlerinide herseyi tüketiller.Aslinda açiyorum ikisinede ama elden birsey gelmiyor!!!
Bu olaylara sebep olan kuzen evlinmis mutlusuz diyorlar pis sahrosun teki olmus
Ama olan genede benim arkadisima oldu .......
Sen herseye ragmen hep bôyle kal.insanlari hayati içtenlikle sevmeye devam et ,Inan senin sevgine yarasir biri çikacaktir
Hayati insanlari sevmekten vaz geçme...
Onlari allaha havale et........
Senin için dua edecegim ...........