• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğim'e hangi saat? (Resimli)

paytak_paytak_kosan_koala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
4.335
1.274
173
Kızlaar, yardımınıza ihtiyacım var :kkk:
sevdiğimin doğum günü yaklaşıyor, ayın 27sinde. Ve ben ona bir saat almaya karar verdim cünkü ne zamandır kahverengi kordonlu saat alıcam deyip duruyor.
canımın içi çok spor giyinmez,klasik giyiniyor genellikle ve tam bir uyum delisi :1: kahverengi ayakkabı giydiğinde, kahverengi kemer, bi de ufak el çantası taşır o da kahverengi, adam saati siyah olunca rahatsız oluyo resmen :9:
internette araştırdım biraz, cok fazla çeşit var. müthiş pahalı şeyler de var ama bikaç tanesini beğendim ve cok da karar veremedim.... Hep beraber karar veermeye ne dersiniz :13:

$BEM-302L-7AVDF.jpg $BH690-04.jpg $BH706-04.jpg $ef-336l-7avdf.jpg $ES000T31021.jpg $BEM-302L-7AVDF-1(PNG).png

hadi bakalım fikirlerinize güveniyorum kızlar
:16::16:

teşekkür ederim yardımın için, kendisi cok spor bir tip değil dediğim gibi. o yüzden saatler bu kadar klasik.
ayrıca kahverengi bi saat seçmek de kolay değilmiş bunu anladım.
yine de bu resimlerdekilerden başka fikirlere de açığım..

Kızlar fikirleriniz için cok teşekkür ederim...
Karar vermemde cok etkili olacak emin olun.. Hatta klasik giyimli,ciddi tarzlı tanıdıgınız erkeklere bile sorabilirseniz ne güzel olurdu :69:
amma da abarrttım :37::9: neyse yani gerçekten cok teşekkür ederim yardımlarınız için,devamını bekliyorum :16::16:

ya aslında noldu biliyo musunuz, dün canımcım bana dedi ki yine geziyoduk bi avm'de.
kahverengi saat istiyorum dedi. dedim görmüştüm bir yerde içi de kordonu da kahverengi bi saat indirimdeydi fln dedim.
yok ikisi de kahverengi olursa cok boğarmış. ben de ağzını araamk için e ne renk olcak o zaman dedim, beyaz dedi..
seçtiiğim saatleri de hep bu konusmaya göre beğenmiş oldum yani anlicaniz...

:97::97:

Canım bence 2. saat.
Hem şık hem de spor bi şıklığı var.
3. saat de güzel ama daha ileri yaş saati gibi.
2 çok güzel bence.

sen ben misin yoksa :53::1: :1:
resimlere kaç defa baktım bilmiyorum ama gözüm hep 2.ye gidiyor.
ve 3. saat de cok hoşuma gitmişti ama 2341. bakışımda bana da ileri yaş saati gibi gelmeye başlamıştı :9:

bide bu saatleri fiyatları nedir?? ileride lazım olucak banada :)))

canım internette buldum bunları, çoğu indirimdeydi. dışarıdan almaya kalksam eminim müthiş tutardı bu markalar ama internetten baktım.
fiyatları da 200'e kadar,fazlası yok azı var :6:
sitelerin adreslerini özelden göndereyim, yazamıyor olabiliriz emin değilim :16:

hmmm temm canım :)) çok güzel saatler o paralara değer gibime geliyor:)

kesinlikle ben de bölye düsünüyorum. cok ucuk fiyatlar da var ama ancak bu kadar alabilirim :51:
ben cok saatim olsun ucuz olsun diye düsünenlerdenim :55: ama sevdiceğim oldu mu bi kez olsun senelerce kullanayım tarzında bi insan :69:
o yüzden kaliteli bişey olsun istiyorum...

görümce adayımla verdiğimiz karara uyarak 1.saati sipariş etmiş bulunuyorum.
zira sevdiceğimi tanıyan herkes o saati seçti...yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar! :kkk:
önümüzdeki günlerde de yaptığım sürprizleri anlatırım inş kızlar, yeter ki herşey yolunda gitsin...

Son düzenleme:
Back