Kız İsteme Sevdiğim kişi ile evlenmeme babam karşı..Okulu bırakıp,kaçarak evlenmeyi düşünüyorum.

ajibadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
97
0
36
Eskişehir
merhaba.21 yaşımdayım.şuanda açıköğretim fakültesi edebiyat bölümünde okuyorum.aile içerisinde yaşadığım büyük sorunlar var.8 yıl önce annem ve babam ayrıldılar.neden şiddetli geçimsizlik olarak gözüksede asıl neden annemin babamı aldatmış olması ve aldatmayada devam ediyor olmasıydı.şu anda yolunda giden bir ilişkim var,çok mutluyum huzurluyum.onunla bir gelecek istiyorum.evlilikten nefret ettiğim halde onunla evlenmeyi istiyorum.çünkü biliyorum ki hayatımın sonuna kadar yanımda olmasını istediğim tek insan o.ailesiyle hatta akrabalaıyla uzun zamandır tanışıyorum.ailemin genelinin haberi vardı tabi babam dışında babamada konuyu açtım.tamamen olumsuz yaklaşıyor.herşey için laf ediyor.hayır asla vermem ben seni çok istiyorsan kaçar öyle evlenirsin diyor.okul bitecekmiş öyle evlenecekmişim ki çok iyi biliyorum şu anda çıkardığı tüm sorunları o zaman da çıkartacak.okul ztn açıköğretim evlendikten sonrada okuyabilirim diyorum anlamıyor.onuda geçtim okumak istemiyorum.eğer vermemekte diretirse kaçacağım bunu kafaya koydum.ama herşey güzellikle olsun istiyoruz.bana yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor?oturduğum ilde bir psikoloğa gittim böyle konulara pek karışmadıklarını beyan etti.aile içinden eniştemi araya soktum onuda dinlemiyor.diretiyor,inat ediyor,kaçıncıya konuştum ben bile bilmiyorum bu konu hakkında.artık oturduğumu ,kalktığımı dahi sorun etmeye herşeye laf sölemeye başladı.şimdide konuşmuyoruz zaten.

babamın kendi yaşadığı sorunlar yüzünden sana öle davranıyor büyük ihtimalle cnm. dediğin gibi gerçekten seni evlendirmek istemiyorsa zaten herşeye bahane bulup engelliycektir. bunu çözmenin tek yolu kaçmak değil. babanın düşüncesini değiştirmeye çalışman. sende haklısın izniyle evlenmek istiyorsun. ama bazen işte böle sorunlar ortaya çıkabiliyor. babanın fikrini değiştirmek için yol bulman lazım. mesela erkek arkadaşını tanıştır. vakit geçirsinler biraz. erkek arkadaşına güvenirse izin verir diye düşünüyorum. senin adına üzüldüm ya

tanışmayıda kabul etmiyor ki!evet kendi evlilikleri yolunda gitmediği için seninkide gitmez diyor bana boşanırsın diye üsteliyor.kıskançlık yapıyor sanırım biraz da.kendisiyle direk olarak tanışmayı kabul etmeyebilir hadi tamam ailesiyle birlikte tanışın diyorum gene tık yok.akla hayale gelmeyecek şeyler söylüyor bana gururumu çok incitiyor.evlenmek için ısrarlı olduğum için birlikte oldunuz o yüzden diyeye kadar bile getirdi olayı.çok incindim çok kırıldım.artık gücüm yok hiç bişeye.aslında intahar etme numarası yapmayı düşünüyorum tmm belki hoş bşy değil ama belki müsade eder.illa hemen evlenelimde demiyoruz adı belli olsun bi yüzük takılsın en azından söz kesilsin öyle bekleyelim diyoruz yok o da olmazmış.

bence babanı psikologa götr.
içgüdüsel olarak korkuyor senin üzüleceğinden kıymet bilinmicek sanıyo.
bence babanın destek görmesi lazım.
babana suç bulma elinde değil böyle davranması, seni sevdiğinden korkuyo bence.
beraber gidin olumlu sonuç alacağınıza eminim..
inşallhda öyle olur.
rabbim herkesin rızasını alarak güzel bi düğün ve yaşam nasip etsin inşallh..=)

aminn inşallah cemi cümlemizi. psikoloğa beni gönderiyor ama kendisi gitmiyorki gerçi psikolokta böle durumları karışmayı tercih etmiyormuş öle söyledi.o kadar inatçıdır ki babam psikoloğu bile kendisine çewirir.

tanışmayıda kabul etmiyor ki!evet kendi evlilikleri yolunda gitmediği için seninkide gitmez diyor bana boşanırsın diye üsteliyor.kıskançlık yapıyor sanırım biraz da.kendisiyle direk olarak tanışmayı kabul etmeyebilir hadi tamam ailesiyle birlikte tanışın diyorum gene tık yok.akla hayale gelmeyecek şeyler söylüyor bana gururumu çok incitiyor.evlenmek için ısrarlı olduğum için birlikte oldunuz o yüzden diyeye kadar bile getirdi olayı.çok incindim çok kırıldım.artık gücüm yok hiç bişeye.aslında intahar etme numarası yapmayı düşünüyorum tmm belki hoş bşy değil ama belki müsade eder.illa hemen evlenelimde demiyoruz adı belli olsun bi yüzük takılsın en azından söz kesilsin öyle bekleyelim diyoruz yok o da olmazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…