cok dogru ama esimi sevdim , eskisinin ben evlendikten sonra bana ilgi gösterebilecegini ve ilgisini farkedince etkisinde kalabilicegimi hic düsünmedim. Ama artik gecti bu artik keske demek bana birsey getirmiyor ne yapabilirim durumu düzeltebilmek icin
Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Bu aralar büyük bir sikintim var eskiden cok sevdigim ilk sevgilim, beni aldattigi deger vermedigi icin affetmedigim eski sevgilim aklima düsüyor , oda baskasiyla mutlu görünüyor, konusmuyoruz ama karsilastigimizda beni bakislariyla rahtsiz ediyor pismanmis gibi davraniyor , bosveremiyorum etkisinde kaliyorum uzun süre kendmi cok kötü hissediyorum suclu hissediyorum .hala unutamamis oldugum icinde kendime kiziyorum
esimi sevdigim halde neden böyle oluyor? ne yapmaliyim da tamamen silmeliyim kafamdam eskiyi?
Tamamen kafandan silemezsin.
Mesela ilkokul öğretmenini unutuyor musun?
Bir akrabanın gittiğin düğün eğlencesini unutuyor musun?
Kardeşin abin ablan var mı bilmiyorum, onlarla çocukken oynadığın oyunu unutuyor musun?
İlk sevgilini de tamamen unutamazsın elbette hatırlarsın. Ama bu hatırlamalara anlam yüklediğin vakit... Esas o zaman düşünmelisin. Nasıl unuturum diye değil! Kocamı gerçekten seviyor muyum sevmiyor muyum diye...
Olay artık eşinizi sevip sevmemeniz değil bence... bir mutsuzluk başka bir mutsuzlukla kapatılamaz. Ne istediğinizi bilin.. iyi ya da kötü bir evliliğiniz var.. madem eşiniz çabalıyor ve siz devam etme kararı almışsınız bunları düşünüp kendinizi niye bulandırıyorsunuz?
Sizce esimi artik sevmedigim icin mi oluyor bù? Onu sevmesem nikah masasina oturmazdimki..cok üzdü beni cok tartistik..aci cekmemek icin sogudum belkide ama onu sevmemis degilim
Aklın ipleri yok ki engel olasınız sadece karşılaşmaktan kaçının onu görmezseniz altbeyninizi uyarmamış olursunuz ...Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Bu aralar büyük bir sikintim var eskiden cok sevdigim ilk sevgilim, beni aldattigi deger vermedigi icin affetmedigim eski sevgilim aklima düsüyor , oda baskasiyla mutlu görünüyor, konusmuyoruz ama karsilastigimizda beni bakislariyla rahtsiz ediyor pismanmis gibi davraniyor , bosveremiyorum etkisinde kaliyorum uzun süre kendmi cok kötü hissediyorum suclu hissediyorum .hala unutamamis oldugum icinde kendime kiziyorum
esimi sevdigim halde neden böyle oluyor? ne yapmaliyim da tamamen silmeliyim kafamdam eskiyi?
eski sevgili sizi aldatmış mı? evet.
direkt siliyoruz o halde.
asıl sorun etmeniz gereken şu anki iliskiniz, evliliginiz...
siddet var, küfür var. ne bekliyorsunuz ki bu evlilikten?
düzeltmeye calısıyor demissiniz, mesela ne yapıyor? daha dogrusu gecmisteki hatalarından neyi tekrarlamıyor?
sizi tatmin etmiyor ise sırf o ugrasıyor diye zaman tanımak zorunda degilsiniz.
birdaha siddet iceren bir davranis olursa affetmiyecegimi biliyor ve yapmiyor , büyük konusmayayim ama 2 yil oldu bana böle bir hareket yapmayali , kavga sirasinda küfür ettigi oldu eskisi kadar agir olmasada ama siddet uygulamadi birdaha dedim ya umarim birdaha yasamam büyük konusmak istemiyorum ama güvenemiyorum ama bunu yazarken farkettim onu tekrar sevip aci cekmekten korkuyorum belki ona baglanirsam siddet uygularsa ayrilamayacagimdan korkuyorum
galiba sana mutluluk batmış..Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
herkesin sevmis oldugu onu üzmüs birileri olabilir, tamamen unutmak basarilir mi ? nasil yapilir?