Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Bu aralar büyük bir sikintim var eskiden cok sevdigim ilk sevgilim, beni aldattigi deger vermedigi icin affetmedigim eski sevgilim aklima düsüyor , oda baskasiyla mutlu görünüyor, konusmuyoruz ama karsilastigimizda beni bakislariyla rahtsiz ediyor pismanmis gibi davraniyor , bosveremiyorum etkisinde kaliyorum uzun süre kendmi cok kötü hissediyorum suclu hissediyorum .hala unutamamis oldugum icinde kendime kiziyorum
esimi sevdigim halde neden böyle oluyor? ne yapmaliyim da tamamen silmeliyim kafamdam eskiyi?
dikkatimi çeken tek şey sürekli ilişkilerinizde bir aldatma şiddet vs olmuş ve her birini affetmişsinizEsimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Bu aralar büyük bir sikintim var eskiden cok sevdigim ilk sevgilim, beni aldattigi deger vermedigi icin affetmedigim eski sevgilim aklima düsüyor , oda baskasiyla mutlu görünüyor, konusmuyoruz ama karsilastigimizda beni bakislariyla rahtsiz ediyor pismanmis gibi davraniyor , bosveremiyorum etkisinde kaliyorum uzun süre kendmi cok kötü hissediyorum suclu hissediyorum .hala unutamamis oldugum icinde kendime kiziyorum
esimi sevdigim halde neden böyle oluyor? ne yapmaliyim da tamamen silmeliyim kafamdam eskiyi?
dikkatimi çeken tek şey sürekli ilişkilerinizde bir aldatma şiddet vs olmuş ve her birini affetmişsiniz
Tesadüfen belli bir nedeni yok , ayni ortamlara gittigimiz oluyor önceden planlanmayan bir karsilama oluyor
hisli bu hislerin çok tehilkeli hissetmemeye çalış.
eşine haksızlık
çok mu küçük bir yerdesiniz? yani profilde İngiltere yazıyor ok de, çok mu küçük bir yerleşim birimindesiniz sürekli karşılaşacak kadar???
eğer gerçekten eşimi seviyorum diyorsanız, bir ortamda onu (eski sevgilinizi) gördüğünüz an o ortamdan çıkmanız lazım
o aklınıza geldiğinde de hemen eşinizi arayıp havadan sudan konuşup, eşinizi hatırlayıp, kafanızı dağıtın bence
Dertsiz başına dert alma.. kendin demişsin evliliğimde her şey yoluna giriyor şuanda diye.. bence sen sorunlar ve problemlerle yaşamayı seviyorsun :))
Esimle ciddi sorunlar yasadim siddet küfür gibi ama düzeltiyoruz, emek veriyor, bana deger veriyor, onu seviyorum..onunla mutluyum ,
Eşinizden küfür duyuyor şiddet görüyorsunuz ama size değer verdiğini düşünüyorsunuz.
Bu nasıl değer verme?
Eski sevgiliniz sizi aldattı, değer vermedi diye ayrıldınız ama hala aklınıza geliyor.
Sizi aldatan birini hatırlayıp lanet edebilirsiniz en fazla, olumlu anlamda unutamamak nasıl oluyor?
Sizi aldatmış biri pişmanmış gibi davransa ne olur?
Size şiddet uygulayan birinin size değer verdiğini, sizi aldatan birinin pişman olduğunu düşünüyorsunuz.
Ama ikisi de yanılsama gibi duruyor buradan.
İnsana iyisi yaranmaz zaten, kimden darbe yemişseniz hep kıymetli olmuş sizde.
Bu durum kendini değersiz hisseden insanlarda görülür, önce kendinizle sorunlarınızı halledin.
Sonra size kötü davrananlara hadlerini bildirmeyi ve nerede duracaklarını öğretin.
O zaman eski sevgilinizin nasıl aşağılık biri olduğunu idrak edersiniz, aklınıza geldikçe mideniz bulanır.
Eşinize de tavrınızı koyar ve değer görmek nasıl olurmuş öğrenirsiniz.
keşke içindeki duygular tam bittikten sonra evlenseydin..