Sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum, Yardımınıza ihtiyacım var

Ben onun atanamayacagindan emin değilim. Hatta ben ona atanacaksin dedikçe o bana kızıyor. Atanacagima emin olman beni delirtiyor diyor.

Ben 4001 den atanacagima eminim. Çünkü başarı sıram bunu gösteriyor. 2012 den beri kpss ile öldum bittim Bransimda ise 26. yim. Ama atanamayabilirim. 4. Atamaya kadar bekleyecegim ama olmazsa 4001 den memur olacağım.

Ben bitirelim bitirelim demekle yanlış yaptığımı söyledim zaten mesajda. Evet buraya mesaj yazarken her yoruma açık olmak gerek. Bunu bile bile yaptım da Aten pişman olduğumu söylüyorum. Size ben hatalı miyim demiyorum. Düzeltmek istiyorum. Yardım eder Misiniz diyorum

O halde aynen bize burda anlattığınız gibi anlatın.
Nedenini bilmediğinizi ama üzüldüğünüzü.
Siz kendinize yardım edeceksiniz.
Bir daha yapmayacağım diyeceksiniz o kadar.
Şu atanma mevzularını artık çok konuşmamaya çalışın.
O açsa da susturun.
Belli ki adam bu durumdan dolayı eziliyor..

Sevindim yorumunuza.. O da söylüyor sevgimde değişen birsey yok. Ama bugün beni çıldırttin diyor.

1. Ayrılalım demeyeceğim bir daha
2. Ben asla ama asla onun gibi düşünmüyorum. Bu hayatta hersey para değil. Evet önemli ama hersey degil

Teşekkürler Canım. Seninde tatlı dilin için teşekkür ederim :)

Bu günlere ben sebep oldum, bu günleri atlatmak içinde ben çaba göstereceğim yani.. Sabırla, tatlı dille. Inşallah düzelir her şey

Teşekkür ederim yorum için. Evet bir daha yapmayacağım..

Atama donemindeyiz ya ondan bu aralar böyle. Hep mutsuz, hep sıkıntılı

Değişik bir bakış açısı ama öyle değil bence. Çünkü is yüzünden ailen istemezse ki istemez bu iş olmaz diyor. Annen ne diyecek ben de tel da duyacağım diyor. Ne tepki vereceğini falan

Kırılma güzel kardeşim, asıl o sana çok kırılmış. Sen sürekli ayrılalım dedikçe o istenmediğini düşünür.

Kırılma güzel kardeşim, asıl o sana çok kırılmış. Sen sürekli ayrılalım dedikçe o istenmediğini düşünür.
Evet kırılmış ama hep kendi de derdi biliyorum ayrılmak istemediğini diye.

O ise bana senden ayrılmam ayrılmam dedim ama ilk kez bugün anladım ayrilabilecegiimi dedi. Çok Üzüldüm çok.

Madem öyle bitsin diyesim de gelmedi değil. Beni istemediğini düşündüm çünkü. Bu kez de zor günümde bırakıp gitti diyecektii. ben onu seviyorum, atama is falan ondan daha önemli değil ama o öyle düşünecekTi. Oysa ben onun için artik degerli değilmişim gibi hissettim o an.

Sonra dedi, seni seviyorum, sevgimde azalma yok,hala benim için en değerliSin diye.

Toparlanmasını istiyorum herseyin ama toparlanir mi bilmiyorum Korkuyorum

Toparlanır mı bilemem ama toparlanırsa bu defa lafta da olsa ağzından ayrılık lafı çıkmasın, yani çıkmamalı. Neticede havaya konuşmuyorsun yani, karşında bir insan var. Umarım düzelir.

Niye sürekli ayrılalım diyorsun bilmiyorum ama ağzınızda sakız haline getirmeyin. Düzeltilecek bir durum varsa düzeltmenin yolunu arayın. Eğer aşılamayacak bir şeyse cidden bir kere ayrılığı dile getirin ve bırakın. Tahsil durumuna gelince de benim eşim de ön lisans mezunuydu ben lisans mezunuyum. Bana bunu hiç yansıtmadı ama içinden eksikliğini duyduğunu biliyordum. İyi bir işi olmasına rağmen dikey geçiş sınavına girdi ve makine mühendisliğine geçiş yaptı. Hem çalışıp hem okudu. Kolay olmadı ama başardı. Üstelik bir çocuğumuz vardı. İnsan kafasına koyarsa her şeyi yapabilir. Sonuç olarak geçen yaz mezun oldu. Kızımla biz de babasının mezuniyetine gittik :) O kişi de bunu bu kadar dert ediyorsa dikey geçiş sınavına girsin. O kadar da zor değil sınav.

Evet dert ediyor. Bence benimle dün ayrılmak istemesi bile buna dayanıyor. Çünkü eninde sonunda ondan ayrilacagimi düşünüyor. Ailen istemez diyor vs vs.

Önce bir atansa onu da yapar inanıyorum. Ama şu an is sıkıntisi daha fazla.

atandı atandı, atanamadi tüm gemileri yakacak vaziyette

Darısı size inşallah.Bir kere bu sürekli ayrılık lafını söylemeyin.Karşınızdakinin de insan olduğunu ve sabrının sınırı olduğunu untmayın.Ve en önemlisi empati yapın.Size söylese siz ne hissederdiniz acaba?

Direk söylemesini düşünemiyorum bile.. Ben isteyince kızıp kabul ettiği hali beni ne kadar üzdü

Bir daha soylemeyecegim hiç. O da insan ve onun da sabri var tabi. Ve doldu..

Tekrar diyorum inşallah mutlulugunuz bir ömür sürer ve bize de öylesi nasip olur

Saçmalayan sensin kardeş.

Ayrılmak niyetin yoksa neden sürekli ayrılalım diyorsun? Adamın yerinde olsam ayrılırım.

Zirvalamyi birakip normak, akli basinda bir insan gibi davranmak problemlerini cozecektir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bakın insan ne kadar tuhaf oluyor sevdiğinden böyle bişey duyarsa dimi?
Şimdi yapmanız gereken tek şey ona bu konuda güven vermek.

seni bırakabileceğimi gördüm cümlesi seni kırmış ya,

eminim onu da senin her kavgada ayrılalım lafını kullanman kim bilir ne kadar kırıyordu ve artık taşıyamayacağı noktaya geldi sanırım.

ilişkinin artı ve eksi yönlerini iyice düşün ve gerçekten ayrılmak istemiyorsan bu kelimeyi asla kullanma.

çünkü ağızdan çıkarken basit sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…