Sevdiğim adamı kaybetmek istemiyorum, Yardımınıza ihtiyacım var

baybayanterazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
141
52
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 yıldır hayatımda olan biriyle 10 aydır bir ilişkim var.

Ben onu çok seviyorum. Fakat sürekli ayrılalım diyen biriyim. Bir gün bunun onu biktiracagini biliyordum. Bir daha yapmayacağım desem de hep yaptım. Üzgünüm ama inanin istemdisi oluyordu. Ve dun olanlar oldu.

10 aydır seni asla bırakmam diyen adam, tamam ayrilalim madem bu senin hayrina dedi. Senin % 80 hayrinaysa benim % 50 dedi. Ayrilmadik sonunda ama bugün seni birakabilecegimi görmüş oldum dedi Çooook kırıldım bu lafına çok

Ikimizde atama bekliyoruz. Benim memur olarak atanacagim kesin, müh. olarak atanmam şüpheli ve ben müh için bekliyorum şu an. O ise önlisans mezunu, bölümünü hiç beğenmez. Sürekli senin mesleğin var benim yok diyor. Çok üzülüyorum ama sürekli böyle diyor. Oyle degil diyince daha cok sinirleniyor. Ataması da çoook sınırda. Umudu azalıyor yavas yavaş. Çok gergin o yüzden bu aralar. Son 3-4 gündür benimle ters konuşuyordu, ee bende alinganim zaten..

Lanet olsun bitsin artık dedim, git dedim ve bu defa gidecekti. Gitmedi sonunda yine. Ama gidebilecegimi gördüm dedi. Seni seviyorum ama bıktım alinganligindan dedi. Benim psikolojik bozuk, bana benim lafima kırılmayacak, üstüne alınmayacak biri lazım dedi. Bul öyle birini mutlu ol madem dedim. Bu defa da ben evlenirsem sadece seninle evlenirim dedi. Gece de bir daha kimseye güvenmem sana güvendiğim kadar dedi. Senden başkasıyla evlenmem diye hep söylerdi ya sen ya hiç diye. Seni seviyorum diyor, sevgimde hiç azalma yok diyor. Senin milyon tane huyun var ben sadece alinganligindan bıktım diyor.

Ve son olarak sen müh olarak atanacaksın ben atanamazsam asgari ücrete calisirsam ailen istemez doğal olarak diyor. Iste o zaman biter diyor. ben ikna ederim diyorum. Hem bizimkiler öyle insan değil diyorum göreceğiz diyor ama çok umutsuz. O yüzden de agresif. Bende alıngan. Ve sonuç ayrılığın eşiğindeyiz.

Kızlar çok uzattım ama tekrar soru cevap yapmak zorunda kalmayalim diye yazdım. O çok değişik biri. Psikolojim bozuk diye kendide söylüyor zaten. Ben onun uzulmesini hiç istemezken cook üzmusum sanırım.

Bu ilişki nasıl toparlanir? Bir akıl verin ne olur bana? Kurtulma umudu var mı? Bugünden itibaren nasıl davranayim?

Çok seviyorsan ve kaybetmekten korkuyorsan bunu bir şekilde sözlerinle bakışlarınla ona anlatman lazım.onunda seni gerçekten değer verdiğinin sevdiğinin farkındaysan luzumsuz alıngalıkları bir kenara bırakıp olgunca davranman lazım.Erkeklerin maaş konusunda eşlerinden az alması gururlarına dokunabiliyor malesef ama bunu ona farklı yaklaşımlardan anlatabilirsin. Çalışıp kendini mesleğinde ilerletebilir kurslara gidip daha güzel yerlere gelebilirsin. Mesleğinin ne olduğu önemli değil önemli olan ekmeğini kazanmak kendinizi kimseye muhtaç hissettirmemek.

( Ama anladığım kadarıyla sende çok ayrılalım kelimesini kullanıyorsun şunu unutma bir lafı kırkkere söylersen olur. Bu çocuk oyuncağı değil evlendiğinizde kim bilir ne problemler yaşıyacaksınız her kavganızda da boşanalım dersen hiç birlikte olmayın daha iyi. Bazı şeyleri konuşarak halletmeyi dene. Ve karşındaki insana ayrılalım dersen elllikere en sonunda senden bıkar zaten )

Ilerde sorun olması olası
Sen cok kazandın ben az kazandım gıbı
Hayırlısı ıste canım

Canım benim eşimle flört döneminde de kendisi bu ayrılık sözünü çoookkk söylerdi.Ben dersem temiz derim dedim.
Nitekim birgün başkasına kızıp bana trip attı.Bende orada noktayı koydum.Tam 10 ay görüşmedim.Gönderdiği ne varsa elime geçince yaktım.Baya bir süründürdüm.
Sonuç evlendik 7. senemizdeyiz.Ayrılık kelimesini duymadım.
Yani sen adamın sınırlarını zorlarsan ayrılması yakındır.

Hem sürekli ayrılalım diyor hemde alınıyorsunuz. Kabahatiniz büyük ve karşınızdaki size ilşk sinyali vermiş bence
Hayatta hep sözler verilir en ilksin sonsun bilmem ne diye ama can tak deyince biter. Bazı şeyler tadında bırakılmalı
Ayrıca daha şimdiden sen çok kazanırsın ben az moduna girmişsiniz işiniz zor

Bikti evet.. Bir daha eskisi gibi olamaz miyiz acaba. Ben onu çok seviyorum. Bu saatten sonda nasıl davranacagimi bilmiyorum.

Evet haklı değilim zaten ama ne yapayım çok alinganim. Bende istemem ki böyle olmak. Alınan insan = mutsuz insan sonuçta.

Az kazanma çok kazanma konusuna takan o ben değilim Atanınca ondan ayrılacağımı düşünüyor bir yandan da. Dün bana sen 6 ay sonra 1 yıl sorabilir bitsin artık yürümüyor diyeceksin diyor

Ilk kez benden ayrılmayı göze aldı.. ilk kez

Bitmedi ama bitme noktasına geldi. Ben Eşinizin o da sizin yerinizde gibi bu durumda.

Ne olur bana Akil verin.. Ne yapayım Bu saatten sonra. Nasıl davranayim
Kendimi çok kötü hissediyorum

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Darısı bize olsun.

bı ergen davranısı daha
sevsen zırt pırt ayrılalım demezdın kımse senın kahrını cekmek zorunda degılkı
cok bıle dayanmıs
olgun davranın ya ne kadına ne erkege cocuk ve sımarık davranıslar yakısmıyo
senle evlense bosanalım derdın guvensız bı durum
sen bu gıdısle cok yalnız kalırsın

Ergen davranışı olabilir. Olmayadabilir. Ben 27 yaşındayım. Neyin ne olduğunun da farkındayım. Yukarda ilk cumlemdede yazdım. Bir daha yapmayacağım dediğim azaldı yaptım hep. Istemsiz bir şekilde.

Ben bu gidişle yalnız kalırım Evet. Teşekkürler.

Ilerde sorun olması olası
Sen cok kazandın ben az kazandım gıbı
Hayırlısı ıste canım

Sanirim olacak.. Ailen haklı olur diyor ben olsam bende istemem diyor. Sen atanacagima garanti gözüyle bakıyorsun bu beni delirtiyor diyor. Ee sen benim. Sevgilimsin. Atanmak da istiyorsun. Kim der ki sevdiği adama atanamazsin diye

Bana diyor ki annene ilk bahsettiğin de hoparlör u acacaksin. Bu çocuğun işi böyle maaşı böyle diyeceksin. Ben duyacağı annenin ne dediğini diyor

Surekli meslek lafi yapiyor yok senin var benim yok..
atanmadanda umidi kesmiş zaten nerdeyse ee kizda muhendis evlenmek istiyor tabi yoksa ben cooook asktan öldugu icin sana katlandigini dusunmuyorum acık ve net bankasın .. kendisi asgari calissa bile kac tane iyi meslegi olup ,atanmis biri onunla evlenir ki oyuzden birakican diye odu kopuyor atanma dilinden dusmuyor ??

Sizin atamanızın kesin olacağından onun olmayacağından nasıl emin olabildiniz?
Ayrıca davranışlarınız şımarıkça..
Diyelim sevgiliniz kabul ediyor da siz bitirelim deyip tekrar devam edebilmeyi nasıl kabullenebiliyorsunuz?

Bence seviliyorsunuz.
1- Ayrılalım şımarıklığından vazgeçin.
2- Sevgiliniz açık yüreklilikle korkularını dile getirmiş anlayışlı olun ve korkularının yersiz olduğu yönünde telkinde bulunun (tabi gerçekten yersiz ise sizde aynı düşüncedeyseniz bitirin)

Bitmedi ama bittiden farkı yok şu an sanırım. Ayrılalım bitsin demekten vazgeçeyim de başka ne yapayım?

Sizce toparlanir mi bu ilişki?

canım sabır zor bir şeydir ama sonunda beklenen güzellikler gerçek olur bu düşünceye inanırsan tabi ki her şey düzelir. onun seni sevdiğine eminsin sen de onu seviyorsun tek yapman gereken olumlu düşün ve davranışlarında bu yönde olsun. ona karşı anlayışlı ol. psikolojisini anlamaya çalış. onu motive etmeye çalış. seni istemeden kırdığına inanıyorsan eğer dert etme alınganlık yapma başka bir pencereden bak olaya. sen alındıkça sorun büyür ama sen sorunu çözmek istersen alınmazsın sadece kırılabilirsin tatlı bir dille uyarırsın çözersin.

iş nedeniyle zaten sıkıntıda siz daha da neden adamın psikolojisini bozuyorsunuz, hem ayrılık lafı bu kadar kolay ağza alınmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…