• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiceklerimize hediye...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kk kızlarıı....bu hediyelerden nedir çektigimiz:D benim askerime bişeyler yolamşıtım mektup faln şafap panosu konusunda yazdım neyse konumuza gelelim.

ben şimdi bi kutu aldım hediye kutusu içine bir aydır kuruttugum gülerim var bisürü küçük küçük kutunun en dibine onları yerleştirdim ve içine mektuplar yazıp koyucam ona ladıgım çerçevenin içinede resmimizi koyup kutunun içine koyucam ama böle eksik oluo hep fotoraflı oluo daha başka romantik hoş kalıcı hediyeler ne koyabilirm sizce azcık yardım edin gısslarrrrr alkisalkisalkis

küçük kalpler atablirsin birde ufak bir hediye olabilir ayriyetten içine saat yüzük anahtarlık falanopuyorumnanaktan

saat daha sora almayı düşünüorum şöyle kaliteli bişey.
şimdi daha romantik şeyler düşünüorum ama ne ay bulamıorum tişört üstü resim olsa omlaz çerçeveye koyuorum çünkü :(

bir mendıle baş harflerınızı işleyebilirsin:)

kk kızlarıı....bu hediyelerden nedir çektigimiz:D benim askerime bişeyler yolamşıtım mektup faln şafap panosu konusunda yazdım neyse konumuza gelelim.

ben şimdi bi kutu aldım hediye kutusu içine bir aydır kuruttugum gülerim var bisürü küçük küçük kutunun en dibine onları yerleştirdim ve içine mektuplar yazıp koyucam ona ladıgım çerçevenin içinede resmimizi koyup kutunun içine koyucam ama böle eksik oluo hep fotoraflı oluo daha başka romantik hoş kalıcı hediyeler ne koyabilirm sizce azcık yardım edin gısslarrrrr alkisalkisalkis

bence erkekler bu gibi hediyelerden anlamazlar yanii eğer biz kadınlara kurutulmuş gül ve mektup fln gönderilse hediye olarak bayılırız hergün bin kere açar bakarıssopuyorumnanaktan
ama erkekler daha mizah ve espirili hediyelerden hoşlanır..
örn; ben eşime netten bulduğum komik karikatürlerin çıktısını alıp yolladım çok hoşuna gitti saç telimi koyarım bazen mektuba resim fln tamamda kurutulmuş gül bence yanlış:umursamaz:

Son düzenleme:
illa kutuya mi olcak canm??
orda ihtiyacı olan bişe alabilirsn giysi olarak...
kutuya da sevdigi bi kitap olabilir,veya müzik vs albümü...ama erkekler çok çok begenmez kızlar gibi böle şeyleri...ben nette gördügüm hediye sepetinin bire bir aynısını yapmıştım...süper bişe olmuştu.ama üşündügüm gibi çok ok begndgini söyliyemem..
ama ihtyacı olan giysi ayakkabı aldıgım da daha çok seviniyo begeniyo...kutuna istedgini koy canm bide yannda ayrıca tshirt alablrsn :))

evet aslında işine yarayacak bişey olsa:D tşörtün üstüne resimmi yaptırsam bende illa kendimi araya sokcam yahu aaa:) çevşenimi takmış aldııgım askerde çok hoşuma gitti vala

hediyeyi askerlik yaptığı yere mi göndereceksin?
eğer öyleyse bence ona birşeyler hazırla foto gönderme mesela
çünkü yanlış bilmiyorsam gönderilen şeyler kontrolden geçiyor.
eğer öyleyse sevgilinden önce didiklenecek gönderdiğin şeyler
ben de askerdeyken eşime mektup yazmıştım ama böyle düşününce göndermedim
her gidişimde yanımda götürüp eline veriyordum.
sürpriz olmuyordu ama en azından mahremiyeti korunmuş oluyordu.
tabii hala okunuyor mu gönderilen mektuplar bir fikrim yok.

ayy bizim de 15i evlenme yıl dönümümüz ben de ne yapacağımı hala bilemiyorum.
bana da fikir verin bi zahmet:)

sarissa hala o kural var
komutanı benim bitanemin yanında bakmış fotolarıda gördü ama yapacak bişe yok hatta demişki allah kavuştursun negüsel fotoshplar hazırlamış hediye almış diye:)ay bi görsennn ne mutlu oldm aşkımda dioki mektup yollada hava atım şunlara haha:)

ayrıca siz evlisiniz sizin için daha hoş şeyler olur mesela yatak odanı güselce süsle mumlarla faln sora bi masa hazırla güselce baş başa kalacagınız sende süslen aşkına bi heycanlı msj at işteyken akşama seni sabırszlıkla beklio olcam diye.
daha sora geldiginde boynunna sarıl eşinin ve masada oturacagı yere hediye alırsan onu koy.soracımaaa yemekten sora güsel bi dans ve sarılarak gidin uyku vaktine:)öpüorum ablacımm

canım benim teşekkürler fikirlerin için.
yemeği dışarda yemeyi planladık.
yatak odasını da senin kadar süslemeyi düşünmesem de
daha süslü pike takımlarıyla filan hazırlamayı düşünüyorum.
zaten ben aklına estikçe mum ışığında yemek hazırlarım
onun da çok özelliği kalmadı yani
kıyafet filan onlar hazır da zaten
tek sorun hediye
erkeklere alınabilecek çok seçenek bulunmuyor maalesef
hele özel şeyler hazırlamak istersen daha zor.
hep klasik şeyler oluyor.
teşekkür ederim fikirlerin için.

sarissa hala o kural var
komutanı benim bitanemin yanında bakmış fotolarıda gördü ama yapacak bişe yok hatta demişki allah kavuştursun negüsel fotoshplar hazırlamış hediye almış diye:)ay bi görsennn ne mutlu oldm aşkımda dioki mektup yollada hava atım şunlara haha:)

bu da iyiymiş. ohh bi de hava atıyor.
iyi gönder ihmal etme o zaman:)

evet canım dışarda yemekde hoş olur tabiki inş güsel vakit geçirirsin hediye sen bana sor bende öle parfüm faln sevmiorum yani kalıcı bize özel şeyler istiorum.
bak mesela kol dügmesi alabilirsin şöyle şık bişe.
veya eşinin daha çok hoşlandıgı şeyler olabiilir...
resimlerinizi bi yastıga bastırıp o gece yatagına faln koyabilirsin nebilim var aslında böle daha degişik şeyler veya resminizi puzzle yaptır odanıza az ogün süpriz olsn

kol düğmesi almıştım daha önce hatta nişanımızda da onu kullanmıştı.
puzzle ya da basskı güzel ama geç kaldı.
yetişmez pazartesi gününe
hafta sonu yaptıramam zaten dışarı birlikte çıkarız.
neyse canım senin konunu daha fazla dağıtmayayım ben
buluruz bir şeyler.

sarissa hala o kural var

heryerde okunmuyo mektuplar yahu,o konuda bayağı şanslıyım acemi birliğinde kaldı ve hiçbi mektubumuz okunmadı okunmuyo ..ama kargo şeklinde şeyler de birliğe kadar götürmüyo.mutlaka onun çıkması gerekiyo.oyüzden sen nasıl göndereceksin merak ettim canım?hediye konusunda ben de muzdaribim,yaklaşık 3ay sonra bizim de 1.yıldönümümüz olacak.düşündüğümde herrrşey çok klasik kalıyo,parfüm-kıyafet-kol düğmesi-fotoğraf bastırılan şeyler.erkeklere dair değişik bişey çıkamıyo maalesef benneyaptımki çok umutsuzum vallahi CADIARZU

evet kıslar bende buna benzer bı konu açmşdım yıl dönümümüze ne yapsam dıe bısımde asklerımle 1.yıl dönümümüz dolucak allahın ıznıyle. ama ne yapcagımı hala bulamadım .Asabiye cnm bende senınle aynı düşüncedeym banada klasık gelıo öle seyler. yanı böle daha yaratıcı daha değişik bişiler yapabiliriz.ee hadii kızlar bıraz canlanın fıkırler üretelımde erkeklerımızı dahda mutlu ederlim obbaaa hadıı canlan canlansırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::dance:kaydirigubbakcemile3

evet kıslar bende buna benzer bı konu açmşdım yıl dönümümüze ne yapsam dıe bısımde asklerımle 1.yıl dönümümüz dolucak allahın ıznıyle. ama ne yapcagımı hala bulamadım .Asabiye cnm bende senınle aynı düşüncedeym banada klasık gelıo öle seyler. yanı böle daha yaratıcı daha değişik bişiler yapabiliriz.ee hadii kızlar bıraz canlanın fıkırler üretelımde erkeklerımızı dahda mutlu ederlim obbaaa hadıı canlan canlansırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool::dance:kaydirigubbakcemile3

ayh evet canım yaa haaala tık yok!1 hatundan bile enteresan romantik bişey çıksa,hepimiz aynı şei yapardık noolcak sırnaşık şey ama 1 tane bile çıkaramıyoruz yahu :kahve: yaz'ı da ettik,aşka gelin artık yahuu! :dance:a.s.

Back