Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buraya yeni üye oldum ve basligini görünce yazayim dedim. 7 yillik evliyim ve yaklasik 6 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Yurtdisinda kaliyorum ve burada 6 asilama ve 6 tüp bebek denedim, sonuc olumsuz. En son gecen sene tv´de seval hanimi gördüm ve 2008 temmuzda gidip ön görüsme yaptik.
1.deneme Augustos/eylül ayinda Lenfosit asi ile tüp bebek yaptirdik sonuc, kimyasal gebelik.
2.denemeden ise 2 gün önce evimize döndük, yine sonuc yok.
Klinik cok temiz, hijyenik bir ortam, calisan elemanlar cok iyi ve yardim sever. Seval hanim her daim güler yüzlü karsiladi ama malesef okadar yogunki hastasina pek ilgili davranmiyor, her muayane 2dk bile sürmeden diger calisan hemsirelere yöneltiyor. Hatta transferden sonra yanimiza gelip bilgi bile vermedi, yine calisanlari bizimle ilgilendi. Karar senin karar, ve ´nihayetinde bu nasip kismet isi. TV´de bende bir kac defa güzel sonuc alan arkadaslardan heveslenip orayi tercih ettim, peki biz olumsuz sonuc alanlar hep gölge kaldigimiz icin daima olumlu alanlarla reklam yapiyorlar. Acikcasi 3. kez oraya gitmem ve hem parama hemde hayal kirikligina ugradim hemde umutlarim yeniden yikildi.
Biz elimizden geleni yapiyoruz, nerde yeni teknik veya ünlü bir doktor gittik, malesef hepside olumsuz cikti. En kötüsü bizde sebeb bulunamiyorum, Endometriose vardi Laparoskopi oldum allaha sükür suan hersey temiz, rahim filmimi dersin, histeroskopimi dersin hepsini yaptirdik sükür bunlarda temiz cikti. Sabirdan baska caremiz yok, inancimizi yitirmedikten sonra allahin izniyle birgün olacak. Sanada bol sans seciminde. süpüvezyatı