• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri seval tasdemır hakkında bılgılerınız

canım ben daha önce gittim 2 defa görüşme yaptım tahlil sonuçlarıma göre bana tüp bebek yapmamıştı . yane orda bi işlem yaptırmadım ama şunu diyebilirm çok güleryüzlü bilgili ve gelen kişilere müşteri gözüyle bakmıo anlatabildim umarım. ben şu an tüp bebek yaptırıyorum ama o merkezde değil ndene diyecek olursan merkez bana çok uzak o sebeple yoksa oraya gitmek isterdim...

televizyondan takip ediyorumda çok bilgili vec gerçekten çiftin bebek sahibi olmasını isteyen önemseyen bidoktor

son 1 haftada iki kere tv de gördüm bende.. biri erkekte sorun yaşanan bi vakkaydı adam kısırmıs ve sonuc pozitif.. gecen günde benle aynı dertten muzdarip bi hatunun 3üzleri doğurmus.. yani sanırsam ki bayağı başarılı bi dr. fertijini ye girip inceleyebilirsin de..

Ben buraya yeni üye oldum ve basligini görünce yazayim dedim. 7 yillik evliyim ve yaklasik 6 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Yurtdisinda kaliyorum ve burada 6 asilama ve 6 tüp bebek denedim, sonuc olumsuz. En son gecen sene tv´de seval hanimi gördüm ve 2008 temmuzda gidip ön görüsme yaptik.

1.deneme Augustos/eylül ayinda Lenfosit asi ile tüp bebek yaptirdik sonuc, kimyasal gebelik.
2.denemeden ise 2 gün önce evimize döndük, yine sonuc yok.

Klinik cok temiz, hijyenik bir ortam, calisan elemanlar cok iyi ve yardim sever. Seval hanim her daim güler yüzlü karsiladi ama malesef okadar yogunki hastasina pek ilgili davranmiyor, her muayane 2dk bile sürmeden diger calisan hemsirelere yöneltiyor. Hatta transferden sonra yanimiza gelip bilgi bile vermedi, yine calisanlari bizimle ilgilendi. Karar senin karar, ve ´nihayetinde bu nasip kismet isi. TV´de bende bir kac defa güzel sonuc alan arkadaslardan heveslenip orayi tercih ettim, peki biz olumsuz sonuc alanlar hep gölge kaldigimiz icin daima olumlu alanlarla reklam yapiyorlar. Acikcasi 3. kez oraya gitmem ve hem parama hemde hayal kirikligina ugradim hemde umutlarim yeniden yikildi.

Ben buraya yeni üye oldum ve basligini görünce yazayim dedim. 7 yillik evliyim ve yaklasik 6 senedir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Yurtdisinda kaliyorum ve burada 6 asilama ve 6 tüp bebek denedim, sonuc olumsuz. En son gecen sene tv´de seval hanimi gördüm ve 2008 temmuzda gidip ön görüsme yaptik.

1.deneme Augustos/eylül ayinda Lenfosit asi ile tüp bebek yaptirdik sonuc, kimyasal gebelik.
2.denemeden ise 2 gün önce evimize döndük, yine sonuc yok.

Klinik cok temiz, hijyenik bir ortam, calisan elemanlar cok iyi ve yardim sever. Seval hanim her daim güler yüzlü karsiladi ama malesef okadar yogunki hastasina pek ilgili davranmiyor, her muayane 2dk bile sürmeden diger calisan hemsirelere yöneltiyor. Hatta transferden sonra yanimiza gelip bilgi bile vermedi, yine calisanlari bizimle ilgilendi. Karar senin karar, ve ´nihayetinde bu nasip kismet isi. TV´de bende bir kac defa güzel sonuc alan arkadaslardan heveslenip orayi tercih ettim, peki biz olumsuz sonuc alanlar hep gölge kaldigimiz icin daima olumlu alanlarla reklam yapiyorlar. Acikcasi 3. kez oraya gitmem ve hem parama hemde hayal kirikligina ugradim hemde umutlarim yeniden yikildi.

canım cok gecmıs olsun oncelıkle bızımkıler nıye tutmaz hıc anlamam ben dıyomkı zamanımız gelmedı senın sorunun ne canım cokTA YAPTIRmıssın ben saymakta yoruldum bız bu kadar ugrasırken mıllet gıdıp aldırıyor hayatım ınsallah senınde benımde kım nerde ıstıyorsa herkezın olur ınsallah

Biz elimizden geleni yapiyoruz, nerde yeni teknik veya ünlü bir doktor duyuyorsak hepsine gittik, malesef hepside olumsuz cikti. En kötüsü bizde sebeb bulunamiyorum, Endometriose vardi Laparoskopi oldum allaha sükür suan hersey temiz, rahim filmimi dersin, histeroskopimi dersin hepsini yaptirdik sükür bunlarda temiz cikti. Sabirdan baska caremiz yok, inancimizi yitirmedikten sonra allahin izniyle birgün olacak. Sanada bol sans seciminde. süprizzzzz

Canım sevval hnm la ilgili düşüncelerimi laubali öyle güzel anlatmışki benim bi arkadaşım ona gitmişti aynen bunları söledi oda
sana doktor arıyorsan önerim umut tüp bebek enver kurt ilk görüşme ve muayne ücretsiz denemende fayda var git görüş kaybedeceğin hiç bir şey yok gerçekten bana hak vereceksin...

canım merhaba ... hiç stres yapma,moralini bozma,sabırla beklersen mutlaka oluyorr...ben ilk tedavi için seval hanıma gitmiştim. ama içime sinmeyen bişeylr vardı..oraya gittim zaman çok daralıyordum ..hisslerim beni yanıltmadı .ilk görüşmede seval hanım ve yanındaki bayan doktor benimle resmen dalga geçti .senin çocuğun olmaz dedi kesinlikle olmaz. her iki tüpünde tıkalı çok kötü bir rahim filmi bu dediler bense yıkılmıştım.önce laparoskopi olcaksın sonrada tüp bebek yapcas dediler .benle bi kere o şekilde konuştukları için soğudum...ve hemen ameliyat olmak stemedim.neyse daha sonra başka bi doktora gttim ve çok memnun kaldım.tüp bebek denememide umut tüp bebek merkesinde yaptırdım.sonuç pozitif ve bir aylık hamileyim .tabi seçim senin ama mutlaka dikkatli ve seçici davranmalısın merkez seçerken ..umarım yardımcı olabilmişimdir... hakkın hayırlısı olsun canım ...

Işte çok şükür rabbime
tebrikler arkadaşım rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah 41 kere maşallahhhhhhhhhhhhh

slm arkadaşlar ben seval taş demire gittim ve muayne oldum ve ilk denemesinde hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim herkesin seval hanıma gelip bi görüşmesini isterim çok iyi bi doktor çok güler yüzlü bütün tüp bebek düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum muakkak bi deneyin diyorum seval taşdemirde allah herkese bu mutlulugu yaşatsın....

:ecrin_bebek::CüvCüv:
Biz elimizden geleni yapiyoruz, nerde yeni teknik veya ünlü bir doktor gittik, malesef hepside olumsuz cikti. En kötüsü bizde sebeb bulunamiyorum, Endometriose vardi Laparoskopi oldum allaha sükür suan hersey temiz, rahim filmimi dersin, histeroskopimi dersin hepsini yaptirdik sükür bunlarda temiz cikti. Sabirdan baska caremiz yok, inancimizi yitirmedikten sonra allahin izniyle birgün olacak. Sanada bol sans seciminde. süpüvezyatı

evet ben gittim.tedavi gördüm şu an hamileyim.ilk tüp bebek uygulamasın da hamile kaldım.2 yıllık evliyim.doktorumuz çok güler yüzlü ve her konuda yardımcı oldu.tam bir aile ortamı.ben çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.

canim ben o merkezde tüp bebek yaptirdim ve bebegim 1,5 aydan beri kucagimda...Rabbim ol dedikten sonra oliyor...memnun kaldim...Rabbim yardimcin olsun canim....bidaha tüp bebek yaptiririsam oraya gitcem...

kızlar benim kuzenim gitmişti seval hanıma; kocası kısır oldugu için hamile kalamıyordu.sonra çocuk sahibi oldu tüp bebekle baya memnundu kendisi. kuzenimi de en yakın zamanda siteye üye yapıp deneyimlerini bizlerle paylaşmasını sağlayacagım.

anladığım kadarıyla genel olarak seval hanımla ilgili düşünceler çok olumlu yönde ben de birkaç yerden daha duymuştum üstelik bir iki makalesini de okudum bu konuyu eşimle konuşacağım bakalım onunda aklına yatarsa belki seval hanımla tedaviye başlayabiliriz ücretleri hakkında bilgisi olna var mı pekiii ?

geçen sene muayene ücreti 155 liraydı . İşlem ücretide çok farklı değil diğer merkezlerden euro cinsinden şimdi yazmıyım belki değişmiştir bu yıl . Uygun gördüğü hastalara lenfosit aşısı öneriyor . ama her açıdan çok ilgilendiler . Transfer işleminden sonraki ilaçlarda bile hassaslar inanın ellerinden geleni yapıyorlar . Öyle transferden sonra yarım saat yat çık yok, Çok konforlu bir ortamları var . Benim sonucum negatif oldu ama oraya gitmeseydim halen hamile olamazdım

Back
X