Seval Akbaba yaşamını yitirdi...

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Bir süredir kanser tedavisi gören sunucu Seval Akbaba yaşamını yitirdi...

TRT Haber’de yayınlanan “Sokak Lezzetleri” programının sunucusu Seval Akbaba yaşamını yitirdi. Kanser tedavisi gören sunucuyla ilgili acı haberi yapımcı arkadaşı Tunahan İlbars facebook'tan duyurdu İlbars acı haberi sayfasında bu notla paylatı:

"Bundan bir kaç yıl önce girdi hayatıma. Önce sunucumdu... Sonra, dostum, can yoldaşım, sırdaşım ve kardeşim oldu. Bugün o kardeşimi kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum... Bir çok insan için öldükten sonra arkasından güzel şeyler söylenir. Kimi doğrudur, kimi abartıdır. Ancak Seval, şu üç günlük dünyada tanıdığım en temiz, en dürüst ve en iyi insanlardan biriydi. 'Kanatsız melek' tanımı en çok O'na yakışırdı. Belki de bu kirli dünya O'nun gibi melek ruhlu birine fazla geldi. Söylenecek, anlatacak o kadar çok şey var ki... Velhasıl seni hep bu fotoğraftaki gibi hatırlayacağım güzel arkadaşım. O sıcacık, içten, gülen gözlerinle... Hayatımıza hep güzel şeyler kattın, yüce Rabbim de ahirette sana nice güzellikler nasip etsin... Seni çok seviyorum..."

(Milliyet)

Allah rahmet eylesin..

Nasıl üzüldüm ya içim çok kötü oldu Rabbim ahirette yüzünü güldürsün ailesine sabırlar diliyorum

Allah rahmet etsin, sevenlerine sabır diliyorum..

Nasil guzel, nasil gencmis.
Allahim mekanini cennet etsin.
Amin.

Allah rahmet eylesin sokaktaki egzos gazları kanseri başlatmıştır

Çokkk üzüldüm. ..Allah rahmet eylesin..Babiskosunu bu kötü acımasız amansiz kanserden kaybetmis biri olarak icim yandi ..Kanser yeter ki dusmesin bedene.. Allah rahmet eylesinn.. Rabbim tüm tedavi görüpte sifa bekleyenlere derman, agrilari olanlarinda agrilarini dindirsin cok cok cok zor.. kimselere verrmsinn bu illeti.Mekani cennet olsun; (

Allah rahmet eylesin cok ta gençmiş

Gençler ölünce insanın içi daha bir cız ediyor Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin inşallah.

ayyyy ne kadar gençmiş, allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin..

Allah gani gani rahmet eylesin çok üzüldüm
mekanı cennet olsun

Denk geldiğimde izliyordum. Daha geçen gün TRT Türk`te İzmir Tire`deki programı izledim. Demek ki tekrarlarmış. Samimi hareketleri çok hoştu. Hatta eşimle oo yarım ekmekleri götürüyor hala zayıf ya diye takılıyorduk. Çok üzüldüm. Çok genç. Ailesine sabırlar diliyorum. Çocuk ve genç ölümleri içimi çok acıtıyor. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin nasıl üzüldüm ben bu kadının programını izliyordum hep,gencecikti hayat dolu görünüyordu ölümün yaşı yok gerçekten.

Ne de güzelmiş. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin isyan gibi olmasın ama hep böyle iyi insanlar çok çabuk gidiyor.

İzliyordum o programı hatta dün tekrarı vardı izledim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…