setim

Beğenmeyenlere hiç hoş yaklaşılmamış ..
oysakı açık platform burası beğenilmeyebilir, bende begenmedım çok abartılı duruyor beyaz altına bu denlı abartıyı yakıstıramıyorum malesef .. ama sız begenmıssınız gule gule kullanın dıyelım ..

iyi gunlerde kullan tabı zevkler farklıdır sen kendıne yakıstrdıktan sonrası muhım deıll:) bende daha sade seyler tercıh edıyorum ama bazı ınsanlara abartıda yakısıyorr sanada yakıstıgını dusunyrmmmm:):)

Canım öncelikle hayırlı olsun,güzel günlerde kullanmanı dilerim,
Dünyada trilyonlarca insan var ve herkesin zevki birbirinden farklı,herkesin herşeyi beğenmesi mümkün
değil,takacak olan sensin önemli olan senin içine sinmiş olması
Belirtmeden edemeyeceğim ucuza kaçmışsınız lafını hadsizlik olarak görüyorum

Mutluluklar dilerim :)

begenmeyene hos yaklasılmamıs degıl cnm bence sen yanlıs anlamıssın sadece sevıyesızlere tepkı verıldı o kadar. zevkler ve renkler tartısılmaz o yuzden herkes begenmek zorunda degıl zaten elestırıye acık olmasam buraya böle bısı koymazdım herkesın fıkrıne saygım var. sanada tesekkur ederım...

tesekkur ederım cnm :)))

evet zaten ben ve bı kac arkadas o cumleye tepkılı yaklastı. dıger herkesın fıkrıne saygıyla yaklasıldı . sanada fıkrın ıcın tesekkurler.. daha guselerı sızlerın olsun ıns

canım çok güzel iyi günlerde kullan, böyle setleri çok beğeniyorum ocakta sözüm olcak inş. fiyatını sorsam ayıp olmaz dimi :26:

canım çok güzel iyi günlerde kullan, böyle setleri çok beğeniyorum ocakta sözüm olcak inş. fiyatını sorsam ayıp olmaz dimi :26:

tesekkur ederım cnm. fıyatına gelınce bız bunu yapalı bı seneye yakın oldu o zmn altın 70 lıra falandı yanlıs hatırlamıosam o zmnda 4700 e almıstık.

çok güzel tatlım ama benlik değil bana yakışmaz diye düşünüyorum, güzel günlerde tak

Günlük kullanım için çok iddialı ama düğün için çok idael eminim boynunda çok güzel duruyordur sen beğendikten sonra gerisi boş kimseyi takma
güzel günlerde güle güle kullan

cok güzel canım agır bir set olmuş harika eminim sana çok yakışmıştır

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
ben cok büyük konuşmuşum kesinlikle ne olursa olsun setimi satmıcaktımm 1 sene sonra ev aldık ve sattımm
yüzügünüde hırsız çaldı bi tek küpelerim kaldı heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…