Set ustu ocak hakkinda...

Ben bu ocağın Arçelik olanını kullanıyorum. Alalı iki yıl oldu ve çok memnunum. Çizilme olmadı, ayrıca temizlemesi çok kolay. Hiç bir leke kalıcı olmuyor üzerinde. Özel bir bez ya da deterjan da kullanmıyorum.

Sevgili Anuska çok tesekkur ederim yorumun için. Dogrusu biraz tereddutlu idim almakta.
Daha bu sabah yine bakmaya gittim ocaga. insallah almayi dusunuyorum bu yorumdan sonra.

Sevgili Anuska çok tesekkur ederim yorumun için. Dogrusu biraz tereddutlu idim almakta.
Daha bu sabah yine bakmaya gittim ocaga. insallah almayi dusunuyorum bu yorumdan sonra.

Canım bende kullanıyorum bu ocaktan alalı 8 ay oldu.termikel marka benimkide set olarak almıştım ben fırın ve davlumbazla birlikte.
görünüş olarak şok şık fakat ne kadar temizlesemde silsemde hep lekeli hep lekeli hatta buraya konu bile açmıştım ne ile temizliyorsunuz die fakat cevap yazan olmadıhiç

Nihayet aldim ve kullamaya basladim ocagimi.

BATINCIM bende oyle leke falan yapmiyor
bulask ilaci ole sungerin telsiz tarafindan silip kuruluyirum okdar
evime yeni tasindigimdan bazen 2 gun silmedigim oldu ocagi ozaman bile leke birakmadi.
inan cok memnun kaldim..

Sevgili Anuska sanade bin tesekkurlerimi belirteyim :) senin onayinla aldim bu ocagi ve iyikide almisim
simdilik çok memnunum. Korktugum gibi degilmis simdi herkese tavsiye ediyorum.
Aldigim ocagim.

[IMG=http://img138.imageshack.us/img138/7038/1000843h.jpg][/IMG]

Ben yurt disindayim canim burada ki bir marka aldim "FAR" marka
bir magazanin indirimine denk geldik ve 100 euroya aldim canim. normal fiyati 300 euroydu.

cevap icin teşekkür ederim.. aslında cok sık duruyor ama Türkiyedekilerden kuşkuluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…