sesu tüy sarartıcı kullanan bağyanlar bakabilir misiniz????

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
318
32
İstanbul
daha ilk kez kullandım yüzüm çok yandı beklerken 7 dkka dayaniim dedim bekledim yıkadım yer yer mora dönük kızarıklık oluştu şimdi biraz geçti gün ışığı olmadığı için pek anlayamıorum cildim de normaldede kızarıklık varda. ama tüyler güzel sarardı yaaa sizdede böyle oluyor mu? normalse devam edicem

arkadaşım ben bi kez kolumda denedim dikdörtgen küçük bi alanda orasının rengi açık kaldı yalnızca tüğler değil kolumda derimin rengide açıldı.yüzünde deneme önce bi kolunda dene istersenaz attım bidaha kutusunu sarı beyrenkli bi kutuydu eflatun yazıyla yazılmıştı sanırım.ben sevmedim kollarım için almıştım zatende gerek yok yani.hafiften deride yanmada yapıyor uygularken

ten renginin açılması normal canım bi kaç dakkaya geçen bişi o. diğer sarartıcılarda yapıo

benim oda arkadaşım yapıyordu bildiğiniz erkek kolu gibiydi kızın kolları simsiyah sarartıcı sayesinde güzel oluyordu tüyleri arttrsa kullanmazdı sanırım sürekli kullanıodu çünkü..

ben de kullanıyorum yanma hatta biraz kabarma bile oluyo ama soğuk suyla yıkıyorum geçiyo hemen

ben de yıllarca kullandım çok da memnundum ama sonradan kollarımda hep lekelenmeler yaptı. doktoruma gittm sakın bi daha kullanma dedii kollarımdaki deriyi döküp yeni deri çıkartması için ilaç verdi bildiğin eziyet... kesinlikle kullanmayın derim..

çok yakıyor evet.yüze sürünce gözlerime bile etki ediyor yanması ama kızarıklık falan olmadı bende

tüy sarartıcı kremler tüyleri besliyolar ve hızlı uzuyolar, saç boyasıyla yap derim ben öyle yapıyorum baya da uzun süre gidiyo ve tüyler zedelendigi için yavaş uzuyolar

evet yüzde kullanınca oluyor gayet normal.biraz bekletme süresini düşür 5 dkya mesela..............bilmeyenler için diyim regl döneminde kullanılmamalı....

Ben de kullanıyorum yüzümde, yanma oluyor ama geçiyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…