amonyak ve perhidrol ben memnunum
yazın kollarımı sarartıyorum
arkadaşım ben bi kez kolumda denedim dikdörtgen küçük bi alanda orasının rengi açık kaldı yalnızca tüğler değil kolumda derimin rengide açıldı.yüzünde deneme önce bi kolunda dene istersenaz attım bidaha kutusunu sarı beyrenkli bi kutuydu eflatun yazıyla yazılmıştı sanırım.ben sevmedim kollarım için almıştım zatende gerek yok yani.hafiften deride yanmada yapıyor uygularken
nası bişiii acabaa
ben de kullanıyorum yanma hatta biraz kabarma bile oluyo ama soğuk suyla yıkıyorum geçiyo hemen
amonyak ve perhidrol ben memnunum
yazın kollarımı sarartıyorum
araştıralım bunu da canm
tüy sarartıcı kremler tüyleri besliyolar ve hızlı uzuyolar, saç boyasıyla yap derim ben öyle yapıyorum baya da uzun süre gidiyo ve tüyler zedelendigi için yavaş uzuyolar
daha ilk kez kullandım yüzüm çok yandı beklerken 7 dkka dayaniim dedim bekledim yıkadım yer yer mora dönük kızarıklık oluştu şimdi biraz geçti gün ışığı olmadığı için pek anlayamıorum cildim de normaldede kızarıklık varda. ama tüyler güzel sarardı yaaa sizdede böyle oluyor mu? normalse devam edicem
tüy sarartıcı kremler tüyleri besliyolar ve hızlı uzuyolar, saç boyasıyla yap derim ben öyle yapıyorum baya da uzun süre gidiyo ve tüyler zedelendigi için yavaş uzuyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?