• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sesu tuy sarartıcı kullanıyorum sorusu olan

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
kızlar sızınde yuzunuzde benım gıbı ınceyle kalın arası tuyler varsa kesınlıkle tavsıye edıyorum ama 20 gun etkı edıyor agdada oyle ama ben sır agda yaptırdıgımda yuzum cok kotu etkılenıyor sıvılce atıyor cıkarkende kotu duruyor ve sarkıtırda agda ama bu urun bıraz yakıyor okadar kasımıda boyle acıyorum

kızlar sızınde yuzunuzde benım gıbı ınceyle kalın arası tuyler varsa kesınlıkle tavsıye edıyorum ama 20 gun etkı edıyor agdada oyle ama ben sır agda yaptırdıgımda yuzum cok kotu etkılenıyor sıvılce atıyor cıkarkende kotu duruyor ve sarkıtırda agda ama bu urun bıraz yakıyor okadar kasımıda boyle acıyorum

canım ben kullandım...birincisi fazlalaştırıyor ikincisi tekrar çıkacağında daha siyah çıkıyor.bence onu sadece tüyleri alamıcanda çok acelen oldunda nadiiir kullanyasakkelime

bende kullandım ama dediğin kadar iyi gelmedi,kollarıma sürdüm ilk hafta iyiydi ama ikinci hafta hem uzadı alttan gelenler kalınlaştı ve olmayan yerlerde de çıktı bin pişman oldum....ben tavsiye etmiorum...yasakkelime

bende kolum için kullanıyodm olmayan yerdede çıkardı ve uzattı şimdi baş edemiyorm mecbur alıyormm bence kullanmayınn

bende yazın bir yada iki kere kullanıyorum bir mayısta bir temmuzda yazı gecırmeme yetıyor ama uzatıyor, ben geçenlerde kocamın saç kısaltma makinasıyla kısalttım kollarımı :)

Back
X