Sesu tüy dökücü krem ?

karpelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
77
0
36
İstanbul
Sesu hassas ciltler için tüy dökücü krem
Kullanan var mı aranızda kızlar.Bugün aldım bikini bölgem için. Prospektüsünü de iyice okudum ama kullanan varsa bir daha duymak istiyorum tecrübe sonuçta.Küçük bir bölgeye denedim de kokusu pek de güzel değil ve (3 dk bekletin diyor) 3 dk beklettim pek de iyi almadı. Önerir misniz,doğru mu kullanıyorum veya önerebilceğiniz daha iyi bir tüy dökücü krem var mı :1closedeyes:

Sesu tüy dökücü kremi ben sevmiyorum almıyor güzel..Lapiden tüy dökücü kremi kullanıyordum cnm ben gayet de iyi alıyor.Tüylerinin sertlik derecesine göre değişiyor dakikalar yani 3 dk çok kısa bi zaman tutmuşsun.Sürdükten sonra en az 5 dk en uzun 10 dk tutman lazım sen ortasını bul 7 dk tut bak gör ben mennundum..

tüy dökücülerle mükemmel bi sonuç bekleme bende kullandım zamanında ama illa bi görüntü pürüzlü oluyo yani ağda yada epilatör gibi olması imkansız hatta traş bile daha ii bi sonuç ve ikisinde de aynı etki oluyo yani tüy dökücülerde jilet gibi sertleştiriyolar üstüne bide derinin altından kırılmış tüylerin görünmesi cabasıkafamçokkarıştı

gerçekten artık bende önermiyorum =D güzel almıyor.Ama alabildiğim küçük bir yer var(bacağımda denemiştim) orayı güzel aldı ve 1 hftayı geçti hala çıkmadılar.uzun süre çıkmıyor ama güzel alsa :)

benim kullandığım bi marka vardı kokusu da güzeldi..acaba neydi..acil durumlar için iyi sayılır..jilet benzeri bişey işte..ama çok sık kullanmam..

sesuyu önceden kullanmıştım normal geldi yani sonuçta jilet gibiler kökten çözüm yok sadece sertleştirmiyolar :) Lapiden tüy dökücüğü bir kere denedim 10 dk bekletin diyodu beklettim yinede düzgün almadı bence ve kokusundan bayılıyodum dehşetti nefes alamadım yani :S

bence tüy dökücü kremlere kesinlikle karşıyım illa yayılıyor ve her yere sıçrıyor jiletle al daha ii valla ben maf oldum onlar yüzünden bilmiyordumd da yayıldığı yerde çıktığını mafetti beni

Ya ama jiletle de ertesi gün çıkıyor canım.Tüy dökücüyle 1,5 hafta geçti yeni yeni çıkıyorlar :S

tüy dökücü kimyasal olduğu için geç çıkarıyor zaten canım. ah bende kullanmak zorunda kalıyorum bazen. :sinifsinif: para olcakta bastırcan lazerle yok etcen hepsini kaydirigubbakcemile3

arkadaşlarım kullandım önce yorumları okudum dedim bu kadar kötü değildir ama daha kötü oldu hiç iyi bir marka değildi bacağım mahvoldu gittim epilasyon yaptırdım bide sakın denemeyin faydası yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…