• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesu ılık ağda kullanan ?

neyzentevfik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
72
2
36
Ankara
Arkadaslar ilk defa agdaya basladm. Once camsakizini denedm ve tam bi fiyaskoydu. Hic beceremedm. Sesunun turuncu kaptaki ilik agdasini aldim. Spatula ve bez kullanarak temizledm tuyleri. Ben memnun kaldim ama daha yeniyim. Duzenli Kullanip memnun kalanlar var mi ? Bi de, sir kullanmali miyiz tuyer azalsin diye ? Tesekkurler :-)

ben de bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmaya başlamıştım, başta kullanmak zor geldi ama artık alıştım çok pratik :D herkeste farklılık gösterebilir ama ben 3 hafta gayet rahat geçiriyorum :D tüyleri de azaltıp cılızlaştırıyor ayrıca.

Valla cok sevinirim cilizlarsa tuyler. Paket ve koltukalti disinda hic tuy problemelim yok. Ama yillarca jilet vurdugum icin paket feci durumda :-(
tesekkur ederimn cok mutlu oldum simdi

Tuylerim siyah renkli degil. Ciliz. Diz kapagimin altinda biraz fazlaydi tuyler. Bir kez sesu ilik agdayla aldim. İnanilmaz derecede azalmis. Uc hafta oldu. Nerseyse yariya inmis tek seferde

bende sesu kullanıyorum çok memnunum ne zaman ağda yaptıysam hep sesu kullandım hatta dün yaptım ağdamı çok rahat hemen donmuyo ama çam sakızınında iyi olduğunu duydum ama hiç denemedim alıcam deniycem diyorum elim yine hep sesuya gidiyo:27:

Son düzenleme:
ben ergenlik çağından beri hep sesu ılık ağda kullanıyorum tüylerim yok denecek kadar az genital bölgede hiç acımıyo misler gibi oluyo çoook rahat:16: kendinize iyi bakın kızlar:54:

Back