• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sesten korkmak

pankek2203

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
146
25
13
41
Merhabalar
Sizlere çocukluğumdan beri süre gelen bişey sormak istiyorum
Ben sebebini bulamadım gittiğim psikologlar bunun depresyonun bir belirtisi olduğunu söylediler
Her zaman olmamak kaydıyla ani oluşan seslerden ürküyorum biranda nefesim hızlanıyor ateş basıyor sanki terliyorum genalık hissi basıyor beni
Bu mesela misket çamaşır makinesinin sıkma ayarında
Süpürge makinası çalıştığında
Dışardan gelen araba korna motor sesleri
Yada gıcırdayam kapılar çarpılan kapılar
Ve o ortamdan uzaklaşmam gerekiyor çıldıracak gibi oluyorum
Balına böyle bişey gelen var mı önü her zaman olmuyor ama olduğunda 10 -15 dakika beni mahvediyor
Panik atak anksiyete rahatsızlığım var
Bazen kendi kendime korkularımın üzerine gidip yendiğim anlar oluyor ama inanın vücudum çok hırpalanıyor o anda

Tedavi görüyor musunuz?

Merhabalar
Sizlere çocukluğumdan beri süre gelen bişey sormak istiyorum
Ben sebebini bulamadım gittiğim psikologlar bunun depresyonun bir belirtisi olduğunu söylediler
Her zaman olmamak kaydıyla ani oluşan seslerden ürküyorum biranda nefesim hızlanıyor ateş basıyor sanki terliyorum genalık hissi basıyor beni
Bu mesela misket çamaşır makinesinin sıkma ayarında
Süpürge makinası çalıştığında
Dışardan gelen araba korna motor sesleri
Yada gıcırdayam kapılar çarpılan kapılar
Ve o ortamdan uzaklaşmam gerekiyor çıldıracak gibi oluyorum
Balına böyle bişey gelen var mı önü her zaman olmuyor ama olduğunda 10 -15 dakika beni mahvediyor
Panik atak anksiyete rahatsızlığım var
Bazen kendi kendime korkularımın üzerine gidip yendiğim anlar oluyor ama inanın vücudum çok hırpalanıyor o anda
bende öleyim anksiyeteden kaynaklıymış benimki.

bende öleyim anksiyeteden kaynaklıymış benimki.
Benim anksiyetem çok fazla en küçük örnek akşam üzeri somon fileto yaptım içinde kılçıklar gördüm ince ince birtanrsini yuttuğumu hatta boğazıma takıldığını düşünüyorum şuan sağ tarafım ayağımdan sırtıma kadar sanki batıyor boğazkmfa bişey yok ne bş tskılma nede batma herşeyi rahat yiyip içiyorum fakat ölüyorum korkudan sanki o tarafta sağ tarafımda bi hasar olulmul gibi kulağımın içine dişlerime kadar sızlıyor
Mesela şuan bunu yazarken bile birinin bende de öyle olmuştu gerçekten kılçık takılmıştı diye yazmasından bile korkuyorum
İnanın hastalık dışında hiç bişeyden korkmam Allahın izniyle ama vücuduma sirayet eden ağrı sızı bir dengesizlik beni çıldırtıyor

Back
X