K KIR PAPATYASII Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2021 15.040 51.146 14 Nisan 2022 Konu Sahibi Sevgicicegim99 #121 Neyapsamkisimdi .!.: Valla şekerim biz de genç olduk. Kaynanamızın şeyine sımsıkı sarılmadık. Soyadına yani Genişletmek için tıkla... Soyadına yazısını sonra okudum yoksa neyine yazacaktım
Neyapsamkisimdi .!.: Valla şekerim biz de genç olduk. Kaynanamızın şeyine sımsıkı sarılmadık. Soyadına yani Genişletmek için tıkla... Soyadına yazısını sonra okudum yoksa neyine yazacaktım
Neyapsamkisimdi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ekim 2019 6.116 20.968 30 14 Nisan 2022 Konu Sahibi Sevgicicegim99 #122 KIR PAPATYASII .!.: Soyadına yazısını sonra okudum yoksa neyine yazacaktım Genişletmek için tıkla... Anlık sevgicicegi
KIR PAPATYASII .!.: Soyadına yazısını sonra okudum yoksa neyine yazacaktım Genişletmek için tıkla... Anlık sevgicicegi
K KIR PAPATYASII Nirvana Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2021 15.040 51.146 14 Nisan 2022 Konu Sahibi Sevgicicegim99 #123 Neyapsamkisimdi .!.: Anlık sevgicicegi Eki Görüntüle 3047741 Genişletmek için tıkla... Onun hesabı pasiflesmis konuyu silmiş işte dalga geçtiniz gitti kız
Neyapsamkisimdi .!.: Anlık sevgicicegi Eki Görüntüle 3047741 Genişletmek için tıkla... Onun hesabı pasiflesmis konuyu silmiş işte dalga geçtiniz gitti kız
Katibin Ruhu Fazla bakma bana öyle yanarsın. ♨️ Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 46.464 207.921 15 Nisan 2022 Konu Sahibi Sevgicicegim99 #124 Kardesler arası özel WhatsApp grubuna gereksiz ilginiz hakkında zaten yeterince yazılmış . Sevgicicegim99 .!.: " Kardeş her zaman kardeştir, kardeşin eş dolduruşuna getirilip,uzak durana kadar değil. Arada bile kalsan kardeşin için vazgecmeyeceksin. Bir gün el gidebilir ama kardeşin her zaman kardeşindir." Genişletmek için tıkla... Şunu inşallah kendi kocası için de düşünüyordur görümce, geline gelince o geçici ben kalıcı, kocaya gelince süt dökmüş kedi olmasa bari.
Kardesler arası özel WhatsApp grubuna gereksiz ilginiz hakkında zaten yeterince yazılmış . Sevgicicegim99 .!.: " Kardeş her zaman kardeştir, kardeşin eş dolduruşuna getirilip,uzak durana kadar değil. Arada bile kalsan kardeşin için vazgecmeyeceksin. Bir gün el gidebilir ama kardeşin her zaman kardeşindir." Genişletmek için tıkla... Şunu inşallah kendi kocası için de düşünüyordur görümce, geline gelince o geçici ben kalıcı, kocaya gelince süt dökmüş kedi olmasa bari.