- 11 Aralık 2018
- 39.743
- 246.382
-
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Ay başkalarına da mı mesaj atmış, ben de kendimi özel sanmıştımSen önce Medeni cesaret edin de insanlara özelden mesaj yazıp alacağım cevabı da göze alamayıp cevap kısmını kaldırma ezikligini gösterme olur mu
Bir de mümkünse üreme
Senden bir tane daha olmasin
Fitne fücur
Yer elması
Birde buna mesai harcamış düşün ezikligin dik alasiAy başkalarına da mı mesaj atmış, ben de kendimi özel sanmıştım
Allah akıl fikir versinBirde buna mesai harcamış düşün ezikligin dik alasi
Yazık ya
Amin valla ne diyeyim bilemedim ,Allah akıl fikir versin
Yaaa sana da atmısAy başkalarına da mı mesaj atmış, ben de kendimi özel sanmıştım
Aynı mesajı kopyalayıp isimleri mi değiştirdi acabaYaaa sana da atmısben de bana özel sanmıstım mlsf. UZAK DUR KONUMDAN
Aaa yok aynı değil. Özenmiş hepimize ayrı ayrı yazmış
Bana yazmamış, kırıldım bir miktar.Aaa yok aynı değil. Özenmiş hepimize ayrı ayrı yazmış
Seni beyenmemişBana yazmamış, kırıldım bir miktar.
Aynı mesajı kopyalayıp isimleri mi değiştirdi acaba
Neymiş son durum
Kayınailesi soyadını değiştirip kızımızdan sonsuza kadar kurtulmuş. The endNeymiş son durum
Aa söyleyemem konu sahibi size söylemek istemiyorNeymiş son durum
Ağlamıyorum gözüme toz kaçtı
Çok mantıklı...Kayınailesi soyadını değiştirip kızımızdan sonsuza kadar kurtulmuş. The end
Bence konu sahibi çok genç o yüzden o kadar heyecanlıAğlamıyorum gözüme toz kaçtı
Valla şekerim biz de genç olduk. Kaynanamızın şeyine sımsıkı sarılmadık. Soyadına yaniBence konu sahibi çok genç o yüzden o kadar heyecanlı