sessizligimi bozmali miyim

Grupta sadece kök ailesi olsun isteyebilir? Sizinle arası iyi ama diğer elti ve kayınla kötüymüş anlaşılan. Sizi alsa onları almasa diğerleri sitem ederdi. O da direkt hepinizi almamış. He WhatsApp grubuna da herkes alınacak diye bir kaide yok ya.

Görümceniz evli mi?
Evliyse acaba kendi eşi için de aynı şeyi dusunuyor mu ? Ne kadar kötü bir kadının kendini ikinci sırada görmesi .
Görümcenin eşine de üzüldüm ben kadın için birinci sırada ailesi var demek ki çoluk çocuğu da olsa önce kardeşim diyecek ( şu yazdığıma kendim bile inanmıyorum da neyse ) amaç ortaligi karıştırıp errrkek adam bizim kardeşimiz sen el kızısın demek .

Ay şu konuları görünce eş tarafından kimse görüşmediğim için kendimi tebrik ediyorum.
Daha evliliğimin ilk ayı neler olmuştu neler inanılır gibi değildi.
İyi ki bu kararı aldım. Tebrikler ben.

İnsanı sinir edecek bile bile yapılan hareketler.
Hiç umrunuz olmasın.
Ben mesela gayet mesefali, ciddi ve konuşmalarıma dikkat ederim.
Sizde gayet mesafeli, ciddi ve konuşmalarınızı az ve kısa keserek iletisimde olun.

Madem gelinler bu kadar kötü kendileri evlenip neden gelin olmuşlar bir türlü anlayamıyorum.

Dışlandığınızı hissediyorsanız, sizde dışlayın onları.

Ama kendinizi hırpalayarak heba ederek, neden beni almadılarla olmaz bu iş.
Kendinizi hasta edersiniz.
Sizi sevmiyor olabilirler, bu gayet insanı bir duygu.
Sizde ona göre davranın. Neden beni almadılar neden böyle yazdılar diye dertleneceğinize iletişiminizi gözden geçirin.

Biz de wp grubu kurduğumuzda eniştemi almamıştık sebebi de pek düşünmedik ayrıca belki kendisi istemez ne gerek var diye düşündük sonra ablam rica edince abim eklemişti bence bu wp grubu olayına takılmanız çok saçma.. bir anlam aramayın serim. Ama tabi gönderilen mesaj doğru değil o konuda haklısınız ama burada da tepki vermesi gereken siz değil eşiniz. Ben öyle bir mesaj okusam ‘abla ne gerek var bu yazdığına o benim eşim(varsa çocuklarımın annesi) sende ablamsın . Biz bir aileyiz. Böyle saçma mesajlar yazma lütfen’ demesi lazım. Ondan sonra kimse eşinize sizin üzerinizden bir gönderme yapma cesareti bulamazdı

İlla her yerde olmak zorunda değilsiniz onlar kardeşler arası wp grubu açabilirler sizin anne baba kardeşleriniz açsa eşinizi de gruba almak zorundalar mı mesela ne alaka? Çok takmışsınız üstüme bile alma değil ki arayacağım da şunu paylaşmışsınız deyip kendimi küçük düşürüp güldürücem yani. Tabi ki senle alakası yok diyecekler bu kadar doldurmayın kendinizi..en fazla mesafe koyarsınız olur biter

Kardeşlerimle özel kurduğum grupta damat ya da gelin niye olsun. O kardeşlerimle kurduğum bir gruptur. Bunu net anlamanız lazım siz onların kardeşi değilsiniz yani grupta olmanıza gerek yok. 2. Olay icin hiç üzerinize alınmayın ki sizinle alakalı olmuş olmasın durum ( olsa bile ). Bazen bilmemezlikten gelmek daha iyidir. Niye hayati kendinize dar ediyorsunuz bu kadar

O soyadın kimliğinizden silinmesi adamın sizi boşamasına bakar.

Ki, hem özelini karıştıran hem de o soyadını doğmayla elde eden ablasına haset besleyen bir kadına müstehak da.

Şaka gibi ,iyi ki bizim ailede gelin değilsiniz, komedi resmen
Allahima binlerce kez şükür senin ailenden gelin değilim iyiki. Evet çok komedi hayatın kendisi komedi değil mi hahahaha geberdik gülmekten hahahahahahaaaaa

K
Allahima binlerce kez şükür senin ailenden gelin değilim iyiki. Evet çok komedi hayatın kendisi komedi değil mi hahahaha geberdik gülmekten hahahahahahaaaaa
Kusura bakmayın ama tepkiniz çocuk gibi, aynı soyadını taşıyoruz bilmem ne. Eşinizin baba tarafından bütün erkeler aynı soyadını taşıyor. Amcalar onların oğlu gelini çocuğu... Toplamaya kalksan sülalede 100 kişi bile bulabilirsin aynı soyisimli. Onları da alsınlar o zaman gruba sizin mantığa göre. Veya sizin kardeşleriniz grup kursa siz katılamazsınız çünkü soyisminiz aynı değil.
Herkes bu gruplara bulaşmama yönünde hemfikir bir siz tutturuyorsunuz beni de alsınlar diye. Gidip nolur beni de alın gruba diye sorun o halde, bize niye çemkiriyorsunuz.

hahahahashsjgshs siz grupta yoksunuz bile size neden gonderme yapsinlar? niye her seyi ustunuze aliniyorsunuz siz o kadar onemli misiniz? hep beraber size laf sokmak icin grup acmislar kayinpeder falan da ortak olmus hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…