- 10 Ekim 2014
- 31.520
- 140.948
-
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
Kardeş her zaman kardeştir, kardeşin eş dolduruşuna getirilip,uzak durana kadar değil. Arada bile kalsan kardeşin için vazgecmeyeceksin. Bir gün el gidebilir ama kardeşin her zaman kardeşindir."
ben zaten whatsap gruplarını gereksiz buluyorum iyikide almadılar olay o değil iyi okumamişsiniz.Size göre öyle, sizi alsalardı hiç böyle demezdiniz.
Yoo olay tam olarak o, sizi alsalardı rahat rahat muhabbet edemeyeceklerdi bekçi gibi duracaktınız grupta.ben zaten whatsap gruplarını gereksiz buluyorum iyikide almadılar olay o değil iyi okumamişsiniz.
İmanın size olduğu ne malum? Belki görümceniz diğer görümcenizin eşine laf çarpıtıyo?iyi okumadınız sanırım. grupta geline imalı mesajlar atılıyor . olay bu ☝
iyi okumadınız sanırım. grupta geline imalı mesajlar atılıyor . olay bu ☝
Yara, gocunma gibi kelimeler sana bir şey ifade ediyor muİmanın size olduğu ne malum? Belki görümceniz diğer görümcenizin eşine laf çarpıtıyo?
Ayrıca sizden ayrı ailecek grup kurabilirler ne var bunda? Diğer eşlerde alınmamış. Kafanızda kurmayın bence.
Bana değil ama konu sahibine ediyor bellkiYara, gocunma gibi kelimeler sana bir şey ifade ediyor mu
Heh işte. Normal şartlarda bi grup bu kadar kafaya takılıyorsa altında bir şey vardır gibi geliyor banaBana değil ama konu sahibine ediyor bellki
ben zaten whatsap gruplarını gereksiz buluyorum iyikide almadılar olay o değil iyi okumamişsiniz.
Merhaba herkese. . Büyük gorumcemle yüzyüze görüştüğümüzde samimi guler yüzlü konuşkan davranır. Bende karşılığını verirdim bu zamana kadar. Aramiz iyi zannederdim Fakat bir gun whatsapp grubu kurmuş soyadımzı vererek . Yani o soyadını esimle evlendiğim için bende taşıyorum. Grupta kendi kardeşleri var ve eşim var kaynana kayinpeder var . Ben yokum. Eltim yok kaynım yok. (kaynim ile de araları iyi değildir) Beni eklememiş. Kac kere bu gorumceyle yuzyuze denk geldim bu konuyu hic açmadım şakayla karışık bile demedim. Keşke açsaydim. Hiçbir sorunumuz yokken neden beni gruba eklemedigini.
Eşim gruptan kendisi çıkmadı, Ablasıyla kötü olmamak için ona bu konuda biseyde demedi zaten öyle böyle değil çok gamsız dir.
Küçük görümce benim arkamdan biseyler söylemiş zaten arkamdan dalga geçiyormuş bize karşı kötüledigi abisine bile arkamdan biseyler demis ama tabi inkar ediyor. Ama ben kesinlikle dediğine inanirim şahidim çünkü ailecek o kötü kelimeyi birbirlerine kullanıyorlar. Tuhaflar. Birde inkar ederken bunu,bana inandırıcı gelmiyor. Eğer gerçekten öyle birsey demeseydi,yani eltim gorumceye iftira atsaydi bunu taşıyan eltimle gorumce canım canım diye hâlâ konuşmazdı. Ha aradığında benimle de canım diye konuşur ama samimi değiller. Ateş olmayan yerden duman cikmaz. olayi anlamanız icin anlattim bunları şimdi gelelim konuya.
demin benim olmadığım wp grubuna küçük görümceden göndermeli mesajjj geldi. Hani şu arka fonda müzik çalan msjlardan. " Kardeş her zaman kardeştir, kardeşin eş dolduruşuna getirilip,uzak durana kadar değil. Arada bile kalsan kardeşin için vazgecmeyeceksin. Bir gün el gidebilir ama kardeşin her zaman kardeşindir." yazıyor.
Bunca yıldır evliyiz ben eşime ablandan uzak dur görüşme fln demedim dememde. O vebali alamam. Ama belliki onlar beni öyle zannediyor.Eşim ablalarıni aramaz sormaz uzak durur mizacı öyledir.
Yani bu yazılı, göndermeli mesaja ne tepki vermeliyim. Yarın arayıp konuşayım mı sessiz kalınacak bir msj değil alenen bana laf geliyor ama grupta ben yokum
Ya mantığım şudur derdi olan varsa direkt arasın Yani nedir bu whatsapp grubu ?? Ne yazayım yada arayayim mi gorumceyi yada ne soyleyeyim ? Birsey yazmak istemiyorum mesajla daha cok stres oluyorum çünkü
Görüp duyduğumuzu belli etmeyin.Bazi insanları sessizlik, tepkisizlik çıldırtır.Onlar sizi guruba almadılar değil sizin zaten işiniz olmaz takılın.Gercekten de bomboş muhabbet ya kafaya bile takmayınMerhaba herkese. . Büyük gorumcemle yüzyüze görüştüğümüzde samimi guler yüzlü konuşkan davranır. Bende karşılığını verirdim bu zamana kadar. Aramiz iyi zannederdim Fakat bir gun whatsapp grubu kurmuş soyadımzı vererek . Yani o soyadını esimle evlendiğim için bende taşıyorum. Grupta kendi kardeşleri var ve eşim var kaynana kayinpeder var . Ben yokum. Eltim yok kaynım yok. (kaynim ile de araları iyi değildir) Beni eklememiş. Kac kere bu gorumceyle yuzyuze denk geldim bu konuyu hic açmadım şakayla karışık bile demedim. Keşke açsaydim. Hiçbir sorunumuz yokken neden beni gruba eklemedigini.
Eşim gruptan kendisi çıkmadı, Ablasıyla kötü olmamak için ona bu konuda biseyde demedi zaten öyle böyle değil çok gamsız dir.
Küçük görümce benim arkamdan biseyler söylemiş zaten arkamdan dalga geçiyormuş bize karşı kötüledigi abisine bile arkamdan biseyler demis ama tabi inkar ediyor. Ama ben kesinlikle dediğine inanirim şahidim çünkü ailecek o kötü kelimeyi birbirlerine kullanıyorlar. Tuhaflar. Birde inkar ederken bunu,bana inandırıcı gelmiyor. Eğer gerçekten öyle birsey demeseydi,yani eltim gorumceye iftira atsaydi bunu taşıyan eltimle gorumce canım canım diye hâlâ konuşmazdı. Ha aradığında benimle de canım diye konuşur ama samimi değiller. Ateş olmayan yerden duman cikmaz. olayi anlamanız icin anlattim bunları şimdi gelelim konuya.
demin benim olmadığım wp grubuna küçük görümceden göndermeli mesajjj geldi. Hani şu arka fonda müzik çalan msjlardan. " Kardeş her zaman kardeştir, kardeşin eş dolduruşuna getirilip,uzak durana kadar değil. Arada bile kalsan kardeşin için vazgecmeyeceksin. Bir gün el gidebilir ama kardeşin her zaman kardeşindir." yazıyor.
Bunca yıldır evliyiz ben eşime ablandan uzak dur görüşme fln demedim dememde. O vebali alamam. Ama belliki onlar beni öyle zannediyor.Eşim ablalarıni aramaz sormaz uzak durur mizacı öyledir.
Yani bu yazılı, göndermeli mesaja ne tepki vermeliyim. Yarın arayıp konuşayım mı sessiz kalınacak bir msj değil alenen bana laf geliyor ama grupta ben yokum
Ya mantığım şudur derdi olan varsa direkt arasın Yani nedir bu whatsapp grubu ?? Ne yazayım yada arayayim mi gorumceyi yada ne soyleyeyim ? Birsey yazmak istemiyorum mesajla daha cok stres oluyorum çünkü
Aynı videoyu kardeşime attım bikaç akşam önce daha evli değil bilee orda sizlik bişey yok abka kardeş arasındaki bağdan bahseden bi içerik. Aile grubuma eşimi almazdım bende onunda olursa beni almasına gerek yok sonra vay efendim görüldü yapıyor gelin bizi denmesindense hiç lüzumu yokMerhaba herkese. . Büyük gorumcemle yüzyüze görüştüğümüzde samimi guler yüzlü konuşkan davranır. Bende karşılığını verirdim bu zamana kadar. Aramiz iyi zannederdim Fakat bir gun whatsapp grubu kurmuş soyadımzı vererek . Yani o soyadını esimle evlendiğim için bende taşıyorum. Grupta kendi kardeşleri var ve eşim var kaynana kayinpeder var . Ben yokum. Eltim yok kaynım yok. (kaynim ile de araları iyi değildir) Beni eklememiş. Kac kere bu gorumceyle yuzyuze denk geldim bu konuyu hic açmadım şakayla karışık bile demedim. Keşke açsaydim. Hiçbir sorunumuz yokken neden beni gruba eklemedigini.
ZATEN MUHABBET ETTIKLERI YOK CUMA MESAJLARI ATIYORLAR sadeceYoo olay tam olarak o, sizi alsalardı rahat rahat muhabbet edemeyeceklerdi bekçi gibi duracaktınız grupta.
Ne saçma düşünceler bunlarsoyadı ismiyle kurmuşlar grubu aynı soyadını bende taşıyorum. Olay grup değil anlamıyorsunuz DIŞLANMAK
Ailemle olan grupta eşim yok kimsenin eşi yok. Sonuçta konuşulan konuların eşlerle de alakası yok.Merhaba herkese. . Büyük gorumcemle yüzyüze görüştüğümüzde samimi guler yüzlü konuşkan davranır. Bende karşılığını verirdim bu zamana kadar. Aramiz iyi zannederdim Fakat bir gun whatsapp grubu kurmuş soyadımzı vererek . Yani o soyadını esimle evlendiğim için bende taşıyorum. Grupta kendi kardeşleri var ve eşim var kaynana kayinpeder var . Ben yokum. Eltim yok kaynım yok. (kaynim ile de araları iyi değildir) Beni eklememiş. Kac kere bu gorumceyle yuzyuze denk geldim bu konuyu hic açmadım şakayla karışık bile demedim. Keşke açsaydim. Hiçbir sorunumuz yokken neden beni gruba eklemedigini.
bütün kelimeler değilYara, gocunma gibi kelimeler sana bir şey ifade
kibar cevabınız için teşekkürlerHee soyleneni bukadar takarsaniz ohoo tabiki gruplari olabilir napicaksiniz o grupta ayrica. Benim kvdede ana bulunmaz diyodu hicte kafama takip dert etmedim desin aman ne olcak sonra birakti demeyi yani abartmayin lutfen olay cikarmaya gerek yok