- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
-
- Konu Sahibi kosankaplumbaga
aman napcan ev isini ya gördün esin sana acımıyo eger durumun varsa 15 te bi tut bırını 100 lira nerden bilcek en azındna cok yorulmazsın al kızını yada oglunu cok gez valla bende senin düsüncendeyim ama esim haric tabi öylede olsa cocuk ne demek sana ömür boyu destekci biri maddi anlamda degil tabi manevi anlamında baktın esle ask bitti takıl kendine göre yasa hayatını tatiline git turlara katıl bebegin tam gezmelikev ısı hayatını kurtarmaz ,
cok yıpratma kendını evım temız olcak dıye
once kendı hoslandgın seylerı yapmaktan baslamalısın kendı keyfıne gore olsun hersey
cunkı sen herseyden degerlısın sen olmasan onemı yok hıcbıseyın
Doğum sonrası depresyon olabilir mi kaç aylık bebeğiniz. Allah bağışlasın bu arada
merhabalar
bende annemin dert ortağıydım bende çok küçükken konuşmaya ve insanları anlamaya başladım
ama şöyle cidden annemin ve kendimin mutsuz olduğu bir çocukluk yaşadım
gerçekten kendinizi onarmakla başlayın
eleştiren insanlara karşı sizde duygusal olmadan duvar gibi durup eleştirin sizinde şöyle olmanız bence şu açıdan iyi değil gibi sakince söyleyin arkanızı dönüp gidin
ne zaman insanlarla ilgili kendi içime dönsem "tanrı tebdili kıyafet gezer " bu kitabı okurum
bu kitabı araştırırsanız aynı sizin gibi hisseden bir insanın öyküsünü bulacaksınız
mutsuz annelere daha çok üzülüyorum sanki annemin geçmişine yardım edebileceğim gibi geliyor
bu yüzden lütfen kendinize iyi bakın
çünkü ben annemi mutsuz görerek büyüdüğüm için insanlar tarafından sevilmediğine inanan, evli olmama rağmen evlilikte mutlu olacağına asla inanamayan biri oldum ayrıca stres kaynaklı rahatsızlıklarım da mevcut
her zaman bir çıkış yolu vardır onu aramak bulmak ve uygulamak zorundayız
bence öncelikle benim tavsiye ettiğimi okuyunEvet zaten bebeğim için toparlanmam lazım diye düşünüyorum bu nedenle de dr gidiyorum ve buraya yazdım. İlk defa konu açtım ve o kadar iyi geldi ki en azından şöyle bir durdum bir an sizin de tavsiye ettiğiniz kitabı okuyacağım... Çok teşekkürler
Bazen insanlar farkında bile olmazlar depresyona girdiklerinin. Yardım almaya çalıştınız mı eşinize ailenize durumu anlatsanız?Teşekkürler 2,5 yaşında
Zaman zaman ailenizden birine bırakabilrseniz bebeği siz nefes alırsınız madem kreş istemiyorlar. Ama zaten o yaşta da almazlar en az 3 olmalı o da tuvalet eğitimi almış istiyorlar.Bazen insanlar farkında bile olmazlar depresyona girdiklerinin. Yardım almaya çalıştınız mı eşinize ailenize durumu anlatsanız?
Kesinlikle iletişimsizlik insanlar sizi dinlemeyince böyle oluyor neden dinlemediklerini kafaya takıyorum her insan gibi ilgi bekliyorum kimse bu dünyada tek başına mutlu olamaz diye düşünüyorum. Tavsiyelerinizi dikkate alıcamSizin sorununuz iletişimsizlik sanırım. Bende bir kitap önereceğim size, ismi kokoloji. Çok eğlendirici ve sohbet konusu olmaya uygun bir oyun kitabı. Farklı farklı bir ton ortamda o tuhaf sessizlik anlarını bozduğuna ortamdaki insanları kaynaştırıp bol bol güldürdüğüne şahit oldum. Eşinizle ikinizi de eğlendirip kaliteli zaman geçirmenizi sağlayacağını umuyorum.
Bir de basit bir tavsiye daha vereceğim eşinizle konuşurken fiziksel teması ihmal etmeyin. Fiziksel temas derken kastettiğim cinsellik içeren dokunuşlar değil. Gerçekten dinlemesini istediğiniz birşey anlatırken ya da bir istekte bulunurken elinizi koluna ya da sırtına koyun. Daha iyi sonuç alacaksınız.
Bazen insanlar farkında bile olmazlar depresyona girdiklerinin. Yardım almaya çalıştınız mı eşinize ailenize durumu anlatsanız?
Konuşmadan nasıl anladınız umurlarında olmadığını. Kimse yoksa annenizle paylaşın.Zaten sorunum kimseyle konuşamıyorum benim sorunlarım kimsenin umrunda değil hatta ve hatta ben kimsenin ımrunda değilim ki
Zaten sorunum kimseyle konuşamıyorum benim sorunlarım kimsenin umrunda değil hatta ve hatta ben kimsenin ımrunda değilim ki
bunları bir anneye hiç yakıştıramadım inan ki.o bebegin sana ihtiacı var bunu bile düşünmek seni hayata baglar ve kimsenin kimsesi yok ama kimse senin gibi bagırmıyor kabulleniyor.sağlığım var her şeyim var diyor bazıları.
sen olmasan asıl o çocuk bu dünyada yapayalnız kalacak.
Konuşmadan nasıl anladınız umurlarında olmadığını. Kimse yoksa annenizle paylaşın.
Çünkü dinlemiyor kimse beni... Gerçekten dinlemiyor bu yüzden de vazgeçtim artık iletişim kurmaya ç
Geçiştirildiğinizi mi düşündünüz