Sessizliğime dayanamıyorum

kosankaplumbaga

Geri vitesim yok benim gerekirse ileriden dönerim
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
253
269
O kadar yalnızım ki. Aynen dedikleri gibi kalabalıklar içinde yalnızım. Ailem var ama yok arkadaşlarım var ama yok eşim var ama yok. Kimsenin beni sevmediğini biliyorum çünkü bugün ölsem hiç kimse üzülmez. Bir evladım var sanırım onun için dayanabiliyorum yoksa çoktan intihar etmiştim hatta kendimi öyle bi yerden atardım ki hani bulamasınlar cenazem için bile kimsenin değerli vaktini almayayım. Galiba bugüne kadar yaşadıklarımın acısı artık çıkıyor tahammülüm azaldı sabrım arttı ama içime attıklarım hastalık olarak dönmeye başladı. Psikiyatriye ve psikoloğa da gidiyorum ama çok bir işe yaradığı söylenemez. Bu durumdan nasıl çıkacağımı biliyorum aslında sadece biraz sevgiye ihtiyacım var ama kimse değil beni sevmek dinlemiyor bile. İnanın ki kimseye bir zararım olmadı. Evlendim ailem değişti umurlarında değilim konuştuklarında sadece onu yap bunu yap diye saydırırlar hiç bir derdin sıkıntın var mı diye sormazlar. Eşim beni bir ay görmese aklına bile gelmem varsa yoksa kendi ailesi ve işi. Eşimin ailesi zaten beni sevemediler bir türlü yetmedim onlara da yetemedim. Kaçmak istiyorum herşeyden ama bebeğim küçük çalışamıyorum. Kısacası çok mutsuzum. Sadece birine içimdekileri anlatmak istedim. Uzun oldu kusura bakmayın çünkü gerçekten insanlarla konuşmayı çok özledim.

yanlızlık , yanlız hıssetmek cok kotu . aslında herseyın bası kendı kendımıze mutlu olmayı ogrenememekten hep baskalarından bısey beklemekten kaynaklanıyor . bırde hayatına olumlu yonlerden baksan bır evladın var ve sana senın sevgıne sıcaklıgına muhtac bunu bıle bulamayan o kdr cok ınsan varkı kendıne hayatı zehır etme farklı bıseyler yapmaya calıs kıtap oku mesela yada bı mesgale bul senı mutlu edecek elısı yapabılıyorsan mesela oda oyalayabılır senı

Canim naptin ya o kadar tak ettigi zaman oluyor tabi aciz kullar oldugumuz icin olumu dusunuyoruz ama kimsenin sevmesine gerek yok zaten cocugun var ne guzel onun sevgisi yetecek sana biraz olumlu baksan belki olumlu gorebilirsin biraz uzaklasma imkanin yokmu acaba

Sen kendini sevmiyorsun bence..Kimse seni sevmese ne olur?
Evladının gözlerindeki ışık sana yetmiyor mu? Onun annesine sevgisini göremiyor musun?
kimseden birşey bekleme, kendinle mutlu olmayı öğren. Sen değerlisin.Bunu hiç aklından çıkarma .
Ben ne zaman oğlumla başbaşa vakit gecirmeye başladım. O zaman mutluluğu iliklerime kadar hissettim.
Yorgunluğuma aldırmadan alır oğlumu,bisiklet sürmeye giderim. Kahvaltımızı sahilde yaparız.Çimlerde yuvarlanırız.
Yeniden doğmuş gibi dönerim eve. Bilemiyorum insan sağlıklı ise, çocuğu saglıklı ise başka aşılamayacak ne sorun olabilir?

Tek başıma ne ev işlerine ne kendime hiç vakit bulamıyorum çırpınıp duruyorum ... Bazen bebeğime bile yetemiyorum

Yaw bacım, naptın ya. Bunu ben de yapıyorum bazen. Silinip gitsem kimse farketmez, çünkü kimsenin hayatına dokunmuyorum bile diyee farklı bir moda giriyorum.
Bu doğru değil, ailende eşinde seni seviyordur; herkes kendi hayat telaşesinde, dile getirmediğin sorunların farkında bile olmuyorlar. En güzeli insanlardan çok bir beklenti içine girmemek. Rabbim var ya, o beni seviyor. Ne çok nimetlerle çevrili hayatımız; durup görmeyi bilmeli sadece.

Niye sevilmiyorsun peki ? Ya da sevilmediğini düşündüğün bir adamla niye evlendin niye çocuk yaptın ?
Yok başta seviyordu ise aranızda ne oldu da durum buraya geldi ?

Tabi çok şükür evladım sağlıklı yanımda ama mesela sabah uyanıyorum iyiyim ama bir olay arkasından bir söz sürekli eleştiri benimde insan olduğumu unutan bir çevre sonrası mutsuz bir ben. Sanki yavruma haksızlık ediyorum

Tek başıma ne ev işlerine ne kendime hiç vakit bulamıyorum çırpınıp duruyorum ... Bazen bebeğime bile yetemiyorum
ev ısı hayatını kurtarmaz ,
cok yıpratma kendını evım temız olcak dıye
once kendı hoslandgın seylerı yapmaktan baslamalısın kendı keyfıne gore olsun hersey
cunkı sen herseyden degerlısın sen olmasan onemı yok hıcbıseyın

İnsanların seni sevmesini beklemekten vazgeç
İnsanlardan beklenti içerisine girmekten vazgeç
Aşağılık kompleksine dönüşmüş yaşadıkların.
Kimseye kendini beğendirmek kanıtlamak ve yetmek zorunda değilsin.
Bir ailen bir çocuğun var.Saçma sapan düşünceleri bırak.Ne demek ölsem kimse umursamaz.Böyle birşey olmaz.Umursamayan aile zaten seni sevse ne sevmese ne.Herkesin boyununa ip geçirip ordan oraya sürüklemesine zin verme.Bu dünyada herkesin her dediğini yapmak seni iyi yapmaz.Kendi bi kişiliğin olmalı.
Eşim beni 1 ay görmese aklına gelmem ne demek.Asıl büyük sorun bu.Bunu çöz.Diğerleri fasa fiso.
Kimseyi pohpohlama.Eşin dahi olsa.

Niye sevilmiyorsun peki ? Ya da sevilmediğini düşündüğün bir adamla niye evlendin niye çocuk yaptın ?
Yok başta seviyordu ise aranızda ne oldu da durum buraya geldi ?

Başta çok çok iyiydik sonra ailesinin bitmek bilmeyen isteklerine yetemedim isteyerek değil gerçekten elimden geleni yaptım ama olmadı gücüm yetmedi. Ailesi de ayrılmamız için elinden geleni yaptı tabi tüm bu sorunlar aşıldı ama bilinçaltım aşamıyor kimseye birşey diyemiyorum istesemde böyle nutkum tutuluyor içime atıyorum sonrası böyle işte

bebeğin yenilerde mi doğdu. belki depresyondasındır. yani öle hissedersin ya "sanki hiç"mişsin gibi. ama değildir.

aynaya küstüysen ilk önce aynaya bakmayı dene.
kendine çeki düzen ver. güzel kıyafetlerinden giy.
saçlarını düzelt, hafif bir makyaj yap.
duruşunu düzelt.
ev işi vs. plan yap uygula.
sabah erken kalk.
tv. açma. tv izleyecek vaktin varsa otur kitap oku.

Sarah jio'nun romanlarıyla kendine yeni hikayelere sürüklemesine izin ver.

sonra al bebeğini parka git. mis gibi hava....

kısaca kendine gel. bak çevrendeki her şey yavaş yavaş düzelecek. önce kendini düzeltmen lazım.

kendin bir şeyler yapmayı dene.
mesela kilon varsa kilo vermek gibi bir hedef koy.
bayanlar için araba kullanmak müthiş bir özgüven oluşturuyor.
evden dışarı çık bişeylerle meşgul ol.
ailene sen yakın davran belki onlar da değişir bu durumu görünce.
kendini bırakma, toparlan havalar çok güzel çık yürü mis gibi hava al.

Evet kesınlıkle Sarah jio yu okumalı , okursa havasının degısecegıne ınanıyorum ben cok ıyı bır yazar

başkası eleştirdi. ailesi istekleri olmadı diye bıraktı. vs...

hayatın merkezine kendini koy, sırasıyla bebeğini, kocanı, aileni, ailesini...

ama ilk önce sen. sen olmazsan dünya olmaz. kendin olmadığını düşün senin için dünyanın önemi olur mu?. ilk önce sen... uçaklar da ne derler "ilk önce kendiniz, sonra çocuğunuza maskeyi takın". hayatta da böyledir. ilk önce sen....

Mutlaka okuyacağım. Zaten tek dünyam hayal dünyam kendi kendime konuşup duruyorum ve bebeğimle. Düşünün sadece onunla konuşmaktan çocuk çok çabuk konuştu gibi. 2.5 yaşında ama yaşıtlarına göre çok çok iyi.

Ah canım bazı zaman bu duygular hissedilebilir ama zeten sen büyük sevgiye sahipsin EVLAT SEVGİSİ gerisi faso fiso

Evet kesınlıkle Sarah jio yu okumalı , okursa havasının degısecegıne ınanıyorum ben cok ıyı bır yazar

kendini sanki olayların içinde buluyorsun, orada hissediyorsun. çok hoşuma gidiyor romanları. havan değişiyor. çoğu kitapta var ama onun kitapları bir başka... okumadığım romanı kalmadı.

kendini sanki olayların içinde buluyorsun, orada hissediyorsun. çok hoşuma gidiyor romanları. havan değişiyor. çoğu kitapta var ama onun kitapları bir başka... okumadığım romanı kalmadı.
ben 5 tanesını okudum ,
agapi cıktı en son onu alamadım sadece elımde cok kıtap var dıye
konu sahıbı fırsat yaratmalı kesınlıkle

Artık bebek değilmiş. 2,5 yaşındaki çocukla her aktiviteye katılabilirsin.
Benimde zaman zaman eşimle ilgili problemlerim oldu. Şöyle bir yol buldum. Önce kendimi eleştiriyorum. Gidişatımızdan memnun değilsem, kendi hareketlerime çeki düzen veriyorum. Ona her zamankinden farklı davranmaya başlıyorum. Bakıyorum o da düzeliyo ben öyle olunca. Belki sizinki de böyle bişeydir.
Bazen farkında olamıyoruz. Çocuğun temizliğin işin stresini eşlerimizden çıkarmaya çalışıyoruz.
Tipik türk erkegi de üzgün mutsuz kadın gördüğünde daha da uzaklaşıyor evinden.
Önce yuvadaki huzuru sağlamalısın, bırak onun ailesini kendi aileni. 4 duvar içini güzelleştir.
gerisi kendiliğinden gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…