• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sessiz çalışan buhar makinası tavsiyeleriniz.

luffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
783
10
96
İstanbul
arkadaşlar geçen hafta weewell in buhar makinasını aldım ama çalışırken çok ses çıkardığı için iade ettim. ben normalde saat sesinde bile uyuyamam o nedenle hiç ses çıkarmadan çalışan bir marka biliyorsanız tavsiyelerinizi bekliyorum. (bu arada bahsettiğim ses su alırken çıkan fokurtu değil, sürekli çıkan uğultu şeklindeki ses.) bir de chicco nun iyonizerlisini kullananlar tavsiye ederler mi ? şimdiden teşekkürler... a.s.

Valla ben dün kızıma chicco'nun iyonlu soğuk buhar makinasını aldım. Kızım henüz doğmadığı için deneme amaçlı kurdum. Özellikle televizyonu falan kapattım ses çıkmasın diye. Hiç sessiz gayet güzel çalışıyor. Tavsiye ederim...

bebeğim öksürüyor diye bizde yeni aldık sinbodan ses yok denecek kaadar az sadece altına su alırken damlama sesi duyuluyor o kadar oda en son derecede çalışınca genellikle memnunum 40ytl fiyatıda gayet uygun

sinbolar çabuk bozuluyor canım.
benim makinamda arnica marka. su sesini bile duymadım şimdiye kadar. tavsiye ederim.

ben tefal inkini kullanıyorum
yaklaşık iki yıl oldu memnunum
hiç ses yok

bende chiconun iyonizerlisini aldım.şimdiden kurdum kullanıyorum hem sessiz hemde görüntü olarakta güzel ışıklı felan.
tavsiye ederim..

Back