• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sessiz bir epilasyon aleti var mı?

inglish

nişanlı bir hatunn
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
62
0
86
Denizli
sessız bı epilatöre ıhtıyacım varr, bu ne yaa bırı duyacakk dıe yapamıyom mıllet napıyon dıe soruyooo ,, soyle sepsepsizzzz olan yokmu .ne annem babam sorsun ne de yakında evlencem esımm:)

sessiz çalışan epilatör diye aratayım dedim 23 tl lik bi şey çıktı, markasını ilk kez gördüğüm :)) pek inanamadım..

ben buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) rowentanın varmıs sessiz epilatörü silence 5244 muss :)) yorum bulamadım ama kullanan alan yokmu yaaa herkes mı agda yapıyoo :D

ben çatur çutur yapıyorum valla. tüylü olmayı ben seçmedim ki napabilirim. dertlerimi içime ata ata helak oldum zaten. anlayış göstermeleri lazım. hiç olmadı müzik aç canım.

bendekı epilasyon aletii fena ses cıarıyoo ıstedıgım an da yapamıyom mısafır oluyoo sabah erken gece gec drken bıktım valla ,yalnız kalacan tumm gun afamı sısırııımm ama off yaa kıllı olmak ne kotu bende dee cok var al al bıtmıyoo bıdee sankıı ertesı gun cıkıyo

valla ben yurtta ne halt etcem onu düşünüyorum.. Daha 4 ay önce falan aldım ama çok ses çıkarıyor braun silk epil 7 aldım bende.. Su altında da kullanılıyor.. Ama ben şu acı azaltan bezlerden de almayı düşünüyorum:26: Nerden bulcam bilmiyorum:26:

Back