- 6 Mart 2012
- 281
- 32
- 118
bunlardan hangileri duruyorEki Görüntüle 1332607
Ebebek sallanan at. Yenisi 130 tl ebebekte. Biz de cok az kullandık. 75 tl
Eki Görüntüle 1332612 Eki Görüntüle 1332613 Eki Görüntüle 1332614 Eki Görüntüle 1332615
Sesli kitaplar tane 12 tl
Eki Görüntüle 1332617
Masalcı tırtıl 25 tl
sadece sallanan at duruyor, diğerleri satıldıbunlardan hangileri duruyor
atın yanında arabalardan hediye edebilirim, ya da bir 10 tl ikram edbilirimAtın son fıyatı nwdır baska oyuncağı yokmu elınızse calısimyoda olabılır
stanbul içiyse 10 tlyi dışıysa 20 tlyi geçmez diye düşünüyorumKargosu ne kadar tutar sizce almak istiyorum ama kargo düşündürüyor
satıldı cnmmasalcı tırtıl satıldımı
65 diyelim canım olmaz mı satılmadı at duruyor. yenisi ebebekte 130 tl. ve bizimki de sıfır gib. oğlumun ilgisini çekmedi pek. almak isterseniz özelden yazışalımiyi geceler sallanan at satıldımı satılmadıysa 50 tl olurmu elden alabilirim teşekkürler
ben istanbuldayımmerhaba hangi şehirdesiniz
valla aynısıno 100e sıfır olarak alabiliyorsanız onu alın tabi. ben ebebekten aldım 130 tl orda. yarı fiyatına satıyorum ve sıfır gibi jiç kullanılmadı desem yeri. siz bilirsiniz artık. benim olduğum yere yol paranız en fazla 5 tl tutarşöyle diyim ben kardeşimin oğluna geçen sene aldım migrostan aynısını 100 tl ye benim daha oğlum ufak sonrada alabilirim ama beğendiğim için ona benim en fazla verebileceğim 50 tl olursa sevinirim
merhabakalan ürünlerin güncellemesini yaparmıınız?
şöyle diyim ben kardeşimin oğluna geçen sene aldım migrostan aynısını 100 tl ye benim daha oğlum ufak sonrada alabilirim ama beğendiğim için ona benim en fazla verebileceğim 50 tl olursa sevinirim
valla aynısıno 100e sıfır olarak alabiliyorsanız onu alın tabi. ben ebebekten aldım 130 tl orda. yarı fiyatına satıyorum ve sıfır gibi jiç kullanılmadı desem yeri. siz bilirsiniz artık. benim olduğum yere yol paranız en fazla 5 tl tutar
Bu urun elinizde mi hala
Bu urun elinizdemiEki Görüntüle 1332610
Ikea boncuklu helezon. Yenisi ikeada 40 tl. Demonte edilince az yer kaplıyor. Kargoyla gönderilebikir. 20 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?