Bebek İkinci El Sesli kitaplar,aktivite masası, avent beslenme gereçleri, kıyafet,ayakkabı,/satılmıştır

şöyle diyim ben kardeşimin oğluna geçen sene aldım migrostan aynısını 100 tl ye benim daha oğlum ufak sonrada alabilirim ama beğendiğim için ona benim en fazla verebileceğim 50 tl olursa sevinirim

şöyle diyim ben kardeşimin oğluna geçen sene aldım migrostan aynısını 100 tl ye benim daha oğlum ufak sonrada alabilirim ama beğendiğim için ona benim en fazla verebileceğim 50 tl olursa sevinirim
valla aynısıno 100e sıfır olarak alabiliyorsanız onu alın tabi. ben ebebekten aldım 130 tl orda. yarı fiyatına satıyorum ve sıfır gibi jiç kullanılmadı desem yeri. siz bilirsiniz artık. benim olduğum yere yol paranız en fazla 5 tl tutar

Yanlış anlamayın bende çok beğendim ama oğlum 3aylik ben migrostakini de gördüm daha bu hafta ama bunun aynı renkte resmen çakması kalite farkı fotoğraflardan bile belli şimdi hakkını yemeyim hayırlı satışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…