utfiyat ne düşünüyorsunuz
eyüpteyim canım ben. Ayvansaraya yakınımmerhaba avrupa yakasinda nerdesiniz.masalci tirtili almak istiyorum.
bana sadece uyku seti lazım canım ama bu rakam düşündüğümün çok üstündeCanım komple uyku seti cibinlik su geçirmez ikea alez ikea iki adet lastikli çarşaf ikea bebek yapstıgı hepsi 200 tl. Dönence de hediye
ut
im uyku seti funna baby canım yenisi komple 500 tl su anda. o nedenle fazla inemiyorumbana sadece uyku seti lazım canım ama bu rakam düşündüğümün çok üstünde
bilindik bir marka degil canım, yurt dısından alındı. ama hiç kullanmadık. kullanım olarak ergobabylere benzyorKangurunun markası nedir acaba?
E
eyüpteyim canım ben. Ayvansaraya yakınım
masalcı tırtılı verdim canım metrobuse cok yakınım evet. su anda playskool çarklı oyuncaklar kaldımetrobuse yakinmissiniz.masalci tirtili almak icin gelicem ama ancak cmrtsi gelebilirm.size uyar mi.?
masalcı tırtılı verdim canım metrobuse cok yakınım evet. su anda playskool çarklı oyuncaklar kaldı
iyi günlerde kullanın. benim oglum da cok sevmişti onu :)Robot elime bugün ulasti oglumun baya ilgisini cekti teşekkür ederim
merhabalar kanguruya talıbım ama bı kac resmını msj atmanz mumkunmu kullanm seklını resımde tam goremedımhanımlar playskool muzikli eglence merkezi ve neseli carklar da satıldı
kalanlar sallanan at toplar helikopter ve arabalar, beslenme gerecleri, yazlık takımlar...
yuncaklardan sadece at ve toplar kaldı bir de arabalarElinizde neler kaldı acaba ciftlik pad duruyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?