Özel mesaj attım size .evet siz daha önce sormuştunuz da diger kesin alıcam diyen arkadaşa dönmedim o yuzden. almak isterseniz özelden yazayım bilgilerimi
sevgiler
çadır duruyor canım evetMerhaba canım. Çadır da duruyor mu?
merhabaRobot hareket ediyorsa onu alayim uyku seti ölçüleri bize küçük cnm kitaptanda vazgecerse 1 tanede kitap alicam ne zmn haber gelir diger bayandan
Canım çadırı da ekleyelim o zaman.çadır duruyor canım evet
tamamdırCanım çadırı da ekleyelim o zaman.
sallanan at,neşeli çarklar,ikea boncuklu helezon,direksiyon, toplar, helikopter, buyuk arabalar ve beslenme gerecleri durıyor canımNe oyuncak kaldı elinizde?
Satilmadiysa almak istiyorumEki Görüntüle 1332604
Fisher er price aktivite masası 65 tl
başka bir arkadaş aldı canım onuSatilmadiysa almak istiyorum
neşeli çarklar duruyor canım. yarın kargoya gidicem dusnursen bilgin olsunPlayskool müzikli eğlence merkezi, playskool neşel, çarklar, sesli kitaplardan hangileri satılmadı?
o cok guzel birsey ya. oglum bayılmıstı. kulagındaki dugmeye basınca orjınal at sesi cıkarıyor dııgıdık sesi falan ve agzı oynuyor.atın kargosu olmasaydı alırdımçok beğendim.
aktivite masası ve kitaplar duruyor canım dusunuyorsanHangi şehir aktivite masası ve sesli kitaplar için soruyorum
merhaba sesli kitapları ve müzikli eglence merkezi duruyor dusunuyor musunuzSesli kitaplar hepsi ne kadar olur? Birde muzikli eglence merkezi
canım aktivite masası duruyor dusunuyorsan,isyanbuldayımcnm aktivit m. satıldımı?nerde otur. sen?
canım aktivite masası, at, playskool carklı oyuncaklar, sesli kitaplar, direksiyon, beslenme gerecleri, toplar duruyorcanım hangiürünlerin kaldı?
aktivite masası duruyor canımiyi geceler aktivite masasını satmadıysanız bana dönerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?