robot ve helikopter duruyor. playskool neşeli carklar da araba gibi. cok guzel birşey o onu tavsiye ederim. bir iki tane de buyuk arabamız var satabilecegim. buraya resim koyamadım. ilgilenrseniz ekleyeyim resimleriRobot ve helikopter satıldı mı ?
Elinizde başka araba vs. var mı ?
Eklerseniz çok sevinirim , bakmak isterim .robot ve helikopter duruyor. playskool neşeli carklar da araba gibi. cok guzel birşey o onu tavsiye ederim. bir iki tane de buyuk arabamız var satabilecegim. buraya resim koyamadım. ilgilenrseniz ekleyeyim resimleri
Eklerseniz çok sevinirim , bakmak isterim .
Araba çarkları kaç yaş için peki ?
diger arkadasla soyle konustuk bugun bir miktar kapora yatıracaktı kalanı da haftaya yatıracak ben de kargolayacagım. yani önümüzdeki hafta netleşecek gibi. kesin alacagını söylediği ve cok istekli oldugu için de kabul ettim artık... bir aksilik olmazsa bu şekilde durumRobot hareket ediyorsa onu alayim uyku seti ölçüleri bize küçük cnm kitaptanda vazgecerse 1 tanede kitap alicam ne zmn haber gelir diger bayandan
tamamdırTmm bugun kapora yatmazsa iptal olucak sanirsam oyle olursa bana haber verirseniz sevinirim ayri ayri almiyayim simdi netlestirelimde yarina kadar ama robotu kesin alicam ben baskasina vermeyin
canım onları başka bir arkadaş alacakilk sayfadakı seslı kıtap aktivite masası vs duruyorm mu canım
canım onları başka bir arkadaş alacak
müzik aletleri ve çiftlik padi sare isimli arkadashadi ya almadı yani daha kesin mi peki ?
neler var elinde suan bebegım ıcın soruyorum seslı kıtap ıpad gibi
canım arkadas simdi yatırıyorum ücreti dedi bakalım..Masalcı tırtıldan haber var mı
canım oyuncakları kesinleştirebildin mi. başka bir arkadas var da soran ona döneyim duruma görerobot ve helikopter duruyor. playskool neşeli carklar da araba gibi. cok guzel birşey o onu tavsiye ederim. bir iki tane de buyuk arabamız var satabilecegim. buraya resim koyamadım. ilgilenrseniz ekleyeyim resimleri
Bana mı sordun acaba ?canım oyuncakları kesinleştirebildin mi. başka bir arkadas var da soran ona döneyim duruma göre
evet siz daha önce sormuştunuz da diger kesin alıcam diyen arkadaşa dönmedim o yuzden. almak isterseniz özelden yazayım bilgilerimiBana mı sordun acaba ?
Ben robotu bekliyorum , benden önce soran arkadaş almazsa arabalarla beraber alacağım .
Aksi durumda diğer konudaki arabalara bakıp ona göre karar vereceğim . Soran olursa engel olmak istemem ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?