Bebek İkinci El Sesli kitaplar,aktivite masası, avent beslenme gereçleri, kıyafet,ayakkabı,/satılmıştır

Robot ve helikopter satıldı mı ?
Elinizde başka araba vs. var mı ?
robot ve helikopter duruyor. playskool neşeli carklar da araba gibi. cok guzel birşey o onu tavsiye ederim. bir iki tane de buyuk arabamız var satabilecegim. buraya resim koyamadım. ilgilenrseniz ekleyeyim resimleri

robot ve helikopter duruyor. playskool neşeli carklar da araba gibi. cok guzel birşey o onu tavsiye ederim. bir iki tane de buyuk arabamız var satabilecegim. buraya resim koyamadım. ilgilenrseniz ekleyeyim resimleri
Eklerseniz çok sevinirim , bakmak isterim .
Araba çarkları kaç yaş için peki ?

Son düzenleme:
çarklı araba için yaş sınırı yok bence. tutmaya başladıktan itibaren bebek kullanır onu. arkadan tutup itiliyor giderken çarkları ve ve gözleri dönüyor

Robot hareket ediyorsa onu alayim uyku seti ölçüleri bize küçük cnm kitaptanda vazgecerse 1 tanede kitap alicam ne zmn haber gelir diger bayandan

Robot hareket ediyorsa onu alayim uyku seti ölçüleri bize küçük cnm kitaptanda vazgecerse 1 tanede kitap alicam ne zmn haber gelir diger bayandan
diger arkadasla soyle konustuk bugun bir miktar kapora yatıracaktı kalanı da haftaya yatıracak ben de kargolayacagım. yani önümüzdeki hafta netleşecek gibi. kesin alacagını söylediği ve cok istekli oldugu için de kabul ettim artık... bir aksilik olmazsa bu şekilde durum
robot hareketli evet. benim oglum cok sevmişti onu

Tmm bugun kapora yatmazsa iptal olucak sanirsam oyle olursa bana haber verirseniz sevinirim ayri ayri almiyayim simdi netlestirelimde yarina kadar ama robotu kesin alicam ben baskasina vermeyin

E elfriede robot ilgimi çekti almak isterim , almışken arabada almak istedim ama daha evvel sözleşmişsiniz sanırım , değişiklik olursa haber veririrseniz sevinirim .

Bunun dışında metal araba var mı elinizde ?

ilk sayfadakı seslı kıtap aktivite masası vs duruyorm mu canım

hadi ya almadı yani daha kesin mi peki ?
neler var elinde suan bebegım ıcın soruyorum seslı kıtap ıpad gibi
müzik aletleri ve çiftlik padi sare isimli arkadas
aktivite masası, müzikli eglence merkezi, sesli kitaplar ve masalcı tırtıl asaga isimli arkadasa kesin alacagım dedikleri için ayrıldı canım. ücreti yatıracaklar ben de kargolayacagım. vazgecme durumu olursa dönerim mutlaka.

canım oyuncakları kesinleştirebildin mi. başka bir arkadas var da soran ona döneyim duruma göre

neyse alana hayırlı olsun ben netten sipariş veririm artık sizde böyle toplu görünce almak istedim ama nasip değilmiş.
iyi satıslar cnm

canım oyuncakları kesinleştirebildin mi. başka bir arkadas var da soran ona döneyim duruma göre
Bana mı sordun acaba ?

Ben robotu bekliyorum , benden önce soran arkadaş almazsa arabalarla beraber alacağım .
Aksi durumda diğer konudaki arabalara bakıp ona göre karar vereceğim . Soran olursa engel olmak istemem ,

Bana mı sordun acaba ?

Ben robotu bekliyorum , benden önce soran arkadaş almazsa arabalarla beraber alacağım .
Aksi durumda diğer konudaki arabalara bakıp ona göre karar vereceğim . Soran olursa engel olmak istemem ,
evet siz daha önce sormuştunuz da diger kesin alıcam diyen arkadaşa dönmedim o yuzden. almak isterseniz özelden yazayım bilgilerimi
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…