- 3 Eylül 2014
- 590
- 75
- 53
- 36
tamam cnm.Bir ar
bir arkadaş alıcam dedi canım almazsa dönerim sana istanbuldayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm.Bir ar
bir arkadaş alıcam dedi canım almazsa dönerim sana istanbuldayım
Merhaba sesli kitaplar satilmadiysa onlarin hepsini ve oyun çadırini almak istiyorumEki Görüntüle 1332612 Eki Görüntüle 1332613 Eki Görüntüle 1332614 Eki Görüntüle 1332615
Sesli kitaplar tane 12 tl
sesli kitapları bir arkadaş alıcam demişti. Çadır duruyor.Merhaba sesli kitaplar satilmadiysa onlarin hepsini ve oyun çadırini almak istiyorum
Anladım canim almazsa arkadaş talibim sadece çadır icin kargo odemeye degmez gerçi ekleyeceklerinde olcak sanırım onlardan alacaklarim çıkabilirCanım
sesli kitapları bir arkadaş alıcam demişti. Çadır duruyor.
alıcıCanim aktivite masasiduruyor mu
iyi geceler aktivite masasını satmadıysanız bana dönerseniz sevinirim.Fisher er price aktivite masası
Merhabalar..
Playskool eglence merkezi
Ahsap muzik aletleri
Muzikli kitaplardan biri ve ciftlikpad..
Bunlardan satilan var mi? Eger yoksa almayi dusunuyorum. Bir de istanbul un neresi? Elden teslim olur mu?
oyuncakların cogu için yazısıyoruz bir kac arkadasla henuz kesin satıldı diyemiyorum. alıcam diyen arkadaslar almazsa soranlara dönücem. beslenme gerecleri duruyor kesin canım. süt pompası, avent mama kapları, biberonlar ve emziklericanım hangiürünlerin kaldı?
onları da bir arkdas alıcam dedi. almazsa dönücem canımsesli kitaplar çiftlik oyunu filan...
hepsini bir arkadas kesin alıcam dedi canım. vazgecerse haber veririm mutlakaCanım sesli kıtaplardan kalan olursa ptesi kargoya onu da eklersin.
merhaba canımUyku setini goremedim robot satildimi birde kitaplar tek sayfami
Uyku setini goremedim robot satildimi birde kitaplar tek sayfami