Beynine çipi nasıl yerlestiriyorlarSize şikayetlerimi anlatıp bana teşhis koymanız hakkında değil bi konu, eskiden tanıdığım bi arkadaşımın evine gittiğimde bazı elektronik eşyalar gördüm ve ne olduklarını sorunca annemi takip ediyorum ya dedi biraz konuyu araştırdığımda evde başka cihazlar olduğunu ve bunU araştırmak için bi süre evine gittim bana bir cihazında kuzenine bağlı olduğunu ve ona titreşim gönderip makara yaptıklarını anlattı , kişilerin sesleri çok net duyuluyo ve karşı taraf titreşimlerden acı çekiyor ve kuzeni olduğunu asla düşünmüyorum , eğer bazı kişilerde bunu ıspatlaya bilirsem karşı tarafı savcılığa şikayette bulunabilirim. Her konuda birilerine teşhis koymak yerine belki bi bilgisi vardır biley görmüştür diye düşünmenizi öneririm. Teşhis içinde sağolun :)
Hanımefendi siz iyi değilsiniz, birinin vücuduna herhangi bir cisim yerleştirmek için bir kesi yapilmasi gerekmez mi ? İnsanlar bunu nasıl anlamaz. Lütfen tedavi olun.Size şikayetlerimi anlatıp bana teşhis koymanız hakkında değil bi konu, eskiden tanıdığım bi arkadaşımın evine gittiğimde bazı elektronik eşyalar gördüm ve ne olduklarını sorunca annemi takip ediyorum ya dedi biraz konuyu araştırdığımda evde başka cihazlar olduğunu ve bunU araştırmak için bi süre evine gittim bana bir cihazında kuzenine bağlı olduğunu ve ona titreşim gönderip makara yaptıklarını anlattı , kişilerin sesleri çok net duyuluyo ve karşı taraf titreşimlerden acı çekiyor ve kuzeni olduğunu asla düşünmüyorum , eğer bazı kişilerde bunu ıspatlaya bilirsem karşı tarafı savcılığa şikayette bulunabilirim. Her konuda birilerine teşhis koymak yerine belki bi bilgisi vardır biley görmüştür diye düşünmenizi öneririm. Teşhis içinde sağolun :)
Gördüğüm şeyler için insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir kişinin evinde bazı cihazların başkalarına bağlı olduğunu gördüm sizce bunu araştırmak delilikmi hiç sanmıyorum.Deli ettiniz kendinizi
Bakın bazı insanlar, evlerinde oturmuş birilerini izliyo ve taciz ediyo demekki benim bildiğim birşey var demekki ben bişeylere şahit oldum belki bu olayın içindeydim beyinhackeleme diye bir olay var bu Türkiye de az kişi tarafından biliniyor benim bildiklerim suan onları şikayet etmeye yetmeye bilir ama kişileri bulursam bu olayı sonlandırabilirim.Hanımefendi siz iyi değilsiniz, birinin vücuduna herhangi bir cisim yerleştirmek için bir kesi yapilmasi gerekmez mi ? İnsanlar bunu nasıl anlamaz. Lütfen tedavi olun.
Bu YouTube de ara sıra videosu olanlar mi ? Adını unutacaksın diyor unutuyorlar ? Öyle mi ?Bakın bazı insanlar, evlerinde oturmuş birilerini izliyo ve taciz ediyo demekki benim bildiğim birşey var demekki ben bişeylere şahit oldum belki bu olayın içindeydim beyinhackeleme diye bir olay var bu Türkiye de az kişi tarafından biliniyor benim bildiklerim suan onları şikayet etmeye yetmeye bilir ama kişileri bulursam bu olayı sonlandırabilirim.
O cihazları olan kişileri şikayet edin.Gördüğüm şeyler için insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir kişinin evinde bazı cihazların başkalarına bağlı olduğunu gördüm sizce bunu araştırmak delilikmi hiç sanmıyorum.
DelilikGördüğüm şeyler için insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum bir kişinin evinde bazı cihazların başkalarına bağlı olduğunu gördüm sizce bunu araştırmak delilikmi hiç sanmıyorum.
Kendisi doktor dıt dinle doktoruSize şikayetlerimi anlatıp bana teşhis koymanız hakkında değil bi konu, eskiden tanıdığım bi arkadaşımın evine gittiğimde bazı elektronik eşyalar gördüm ve ne olduklarını sorunca annemi takip ediyorum ya dedi biraz konuyu araştırdığımda evde başka cihazlar olduğunu ve bunU araştırmak için bi süre evine gittim bana bir cihazında kuzenine bağlı olduğunu ve ona titreşim gönderip makara yaptıklarını anlattı , kişilerin sesleri çok net duyuluyo ve karşı taraf titreşimlerden acı çekiyor ve kuzeni olduğunu asla düşünmüyorum , eğer bazı kişilerde bunu ıspatlaya bilirsem karşı tarafı savcılığa şikayette bulunabilirim. Her konuda birilerine teşhis koymak yerine belki bi bilgisi vardır biley görmüştür diye düşünmenizi öneririm. Teşhis içinde sağolun :)
O cihazları olan kişileri şikayet edin
Delilik
Bunu araştırdım şikayet ettiğimde cihazları yok etme ihtimalleri çok yüksek ama kime yapıldığını bulabilirsem karşı tarafta bir suç delili var böyle ıspatlamak sonlarını getirmemem yardımcı olurO cihazları olan kişileri şikayet edin.
Benim de yapmak istedigim biri var diyip yem atın.Bunu araştırdım şikayet ettiğimde cihazları yok etme ihtimalleri çok yüksek ama kime yapıldığını bulabilirsem karşı tarafta bir suç delili var böyle ıspatlamak sonlarını getirmemem yardımcı olur
Böyle bir cihaz gelistirsem bunu milyon dolara satışa sunarım , kıytırık kuzenimi sevmiyorum diye kullanmam.Bunu araştırdım şikayet ettiğimde cihazları yok etme ihtimalleri çok yüksek ama kime yapıldığını bulabilirsem karşı tarafta bir suç delili var böyle ıspatlamak sonlarını getirmemem yardımcı olur
Bu sinir sistemi tecavüzü denilen bir konu, şahit olduğum şeyler korkutucu , bir delil bulursam onları bitirebilirim. Karşı tarafa RFID denilen radıo frekans sistemi ile gönderilen bir cihaz , uykuda minik bir iğne ile yapılan, kişinin haber olmayan bir konu. Kimsenin buna maruz kalmasını istemem , bana biraz konudan bahsetti korkunc şeyler bunlar , ama kimde olduğunu söylemediBu YouTube de ara sıra videosu olanlar mi ? Adını unutacaksın diyor unutuyorlar ? Öyle mi ?
Benimle neden uzun bir süre sonra görüşmek istediğini orda anladım ve orda uyumam için bana çok ısrar etti cihazın yapabildiği şeyler isen bahsetti bunları birine yapma ihtimali bile korkunc onun için bu olayı delil bulup sonlandırmam lazımBenim de yapmak istedigim biri var diyip yem atın.
Böyle bir cihaz gelistirsem büyücü yenge gibi kuzenine makara olsun diye mi gelistirirsinKendisi doktor dıt dinle doktoru
Hadi ben aylak insanım genelde sitedeyim bu doktor nasıl hep sitede hiç anlamış değilimhangi konuya baksam hep aktif