Sesler duymak,vücuda çip,beyin bekleme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serademir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
6
-8
34
Merhaba
Amerik da yaygın olan son günler de Türkiye de insanlara yapılan , vücuda gizlice takılan çipler ,sesler duymak,sinirlere şok göndermek , şuan burda çok yaygın olmasa da Amerika da bunlara beyin hekırlara,sinir tecavüzcüleri,vücûd korsanları deniliyo.
Kimlerin yaptığını bilmediğiniz , kendinizi kimseye ıspatlayamadıgınız,onların gerçek olduğuna kimseyi inandıramadıgınız bi dönem yaşıyorsanız sizi çok iyi anlıyorum.
Seslerin hiç susmadıgı, sizi sürekli aşaglıyan, herkesin sesini taklit edip beyninize girmeye çalışan, keyiflerine göre size uzaktan şok veren beyin tecavüzcülerini ıspatlamaya çalışıyorsanız bana ulaşın size bu konuda yardımcı olucam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikozda olma ihtimalinize karşı size en kısa sürede psikiyatri poliklinik kontrolü önersem?

Eğer amacınız troll değilse,

Şu anda ciddi şekilde perseküsyon hezeyanlarınızın olduğunu ve bir uzmanın düzenlediği antipsikotik tedaviye ihtiyacınızın olduğunu söyleyebilirim.

Sormak istediğiniz bir şey olursa bana yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size şikayetlerimi anlatıp bana teşhis koymanız hakkında değil bi konu, eskiden tanıdığım bi arkadaşımın evine gittiğimde bazı elektronik eşyalar gördüm ve ne olduklarını sorunca annemi takip ediyorum ya dedi biraz konuyu araştırdığımda evde başka cihazlar olduğunu ve bunU araştırmak için bi süre evine gittim bana bir cihazında kuzenine bağlı olduğunu ve ona titreşim gönderip makara yaptıklarını anlattı , kişilerin sesleri çok net duyuluyo ve karşı taraf titreşimlerden acı çekiyor ve kuzeni olduğunu asla düşünmüyorum , eğer bazı kişilerde bunu ıspatlaya bilirsem karşı tarafı savcılığa şikayette bulunabilirim. Her konuda birilerine teşhis koymak yerine belki bi bilgisi vardır biley görmüştür diye düşünmenizi öneririm. Teşhis içinde sağolun :)

Size şikayetlerimi anlatıp bana teşhis koymanız hakkında değil bi konu, eskiden tanıdığım bi arkadaşımın evine gittiğimde bazı elektronik eşyalar gördüm ve ne olduklarını sorunca annemi takip ediyorum ya dedi biraz konuyu araştırdığımda evde başka cihazlar olduğunu ve bunU araştırmak için bi süre evine gittim bana bir cihazında kuzenine bağlı olduğunu ve ona titreşim gönderip makara yaptıklarını anlattı , kişilerin sesleri çok net duyuluyo ve karşı taraf titreşimlerden acı çekiyor ve kuzeni olduğunu asla düşünmüyorum , eğer bazı kişilerde bunu ıspatlaya bilirsem karşı tarafı savcılığa şikayette bulunabilirim. Her konuda birilerine teşhis koymak yerine belki bi bilgisi vardır biley görmüştür diye düşünmenizi öneririm. Teşhis içinde sağolun :)
Beynine çipi nasıl yerlestiriyorlar 😂😂

Hanımefendi siz iyi değilsiniz, birinin vücuduna herhangi bir cisim yerleştirmek için bir kesi yapilmasi gerekmez mi ? İnsanlar bunu nasıl anlamaz. Lütfen tedavi olun.

Hanımefendi siz iyi değilsiniz, birinin vücuduna herhangi bir cisim yerleştirmek için bir kesi yapilmasi gerekmez mi ? İnsanlar bunu nasıl anlamaz. Lütfen tedavi olun.
Bakın bazı insanlar, evlerinde oturmuş birilerini izliyo ve taciz ediyo demekki benim bildiğim birşey var demekki ben bişeylere şahit oldum belki bu olayın içindeydim beyinhackeleme diye bir olay var bu Türkiye de az kişi tarafından biliniyor benim bildiklerim suan onları şikayet etmeye yetmeye bilir ama kişileri bulursam bu olayı sonlandırabilirim.

Bakın bazı insanlar, evlerinde oturmuş birilerini izliyo ve taciz ediyo demekki benim bildiğim birşey var demekki ben bişeylere şahit oldum belki bu olayın içindeydim beyinhackeleme diye bir olay var bu Türkiye de az kişi tarafından biliniyor benim bildiklerim suan onları şikayet etmeye yetmeye bilir ama kişileri bulursam bu olayı sonlandırabilirim.
Bu YouTube de ara sıra videosu olanlar mi ? Adını unutacaksın diyor unutuyorlar ? Öyle mi ?

Kendisi doktor dıt dinle doktoru

Hadi ben aylak insanım genelde sitedeyim bu doktor nasıl hep sitede hiç anlamış değilim 🤔hangi konuya baksam hep aktif

Bunu araştırdım şikayet ettiğimde cihazları yok etme ihtimalleri çok yüksek ama kime yapıldığını bulabilirsem karşı tarafta bir suç delili var böyle ıspatlamak sonlarını getirmemem yardımcı olur
Böyle bir cihaz gelistirsem bunu milyon dolara satışa sunarım , kıytırık kuzenimi sevmiyorum diye kullanmam.

Böyle bir cihaz uretebiliyorsam bunu herhangi bir arkadaşıma anlatmam. Zaten bilmediği bir cihazın açıklamasını yapmam. Arkadaşınız sizi fena halde keklemis de olabilir. Siz psikolojik destek almayı düşündünüz mü ?

Bu YouTube de ara sıra videosu olanlar mi ? Adını unutacaksın diyor unutuyorlar ? Öyle mi ?
Bu sinir sistemi tecavüzü denilen bir konu, şahit olduğum şeyler korkutucu , bir delil bulursam onları bitirebilirim. Karşı tarafa RFID denilen radıo frekans sistemi ile gönderilen bir cihaz , uykuda minik bir iğne ile yapılan, kişinin haber olmayan bir konu. Kimsenin buna maruz kalmasını istemem , bana biraz konudan bahsetti korkunc şeyler bunlar , ama kimde olduğunu söylemedi
Benim de yapmak istedigim biri var diyip yem atın.
Benimle neden uzun bir süre sonra görüşmek istediğini orda anladım ve orda uyumam için bana çok ısrar etti cihazın yapabildiği şeyler isen bahsetti bunları birine yapma ihtimali bile korkunc onun için bu olayı delil bulup sonlandırmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X