"Sesinizi Çıkartınca Bu Hale Geliyorlar."

GGsah

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
677
903
23
Metrobüste Skandal Taciz İddiası! Yolcular Tekme Tokat Dövdü

İstanbul'da metrobüste genç kadını taciz ettiği belirtilen vatandaş yolcular tarafından feci şekilde dövüldü. Yaşananlar sosyal medyada da infial yarattı.

İstanbul'da metrobüse binen genç kadın yanına oturan bir erkek tarafından tacize uğradığını duyurdu. Cinsel saldırıda bulunduğu belirtilen şahıs metrobüste yolculardan dayak yedi.

"CİNSEL ORGANIMA DOKUNDU, ŞİKAYETÇİ OLMAKTAN BİLE KORKTUM"

Posta'nın haberine göre, dayak görüntülerini Facebook'ta paylaşan kadın, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bu adam beni metrobüste taciz etti! Yanımda oturuyordu, eliyle benim vücuduma, belime, göğsüme, cinsel organıma dokundu. Yolcular durumu fark edip müdahale ettiler. O kadar korktum ki şikayetçi olmak bile istemedim. İlk şoku atlattıktan sonra şikayetçi olmaya karar verdim. Şu anda Zincirlikuyu istasyonunda 45 dakikadır polis bekliyoruz. Lütfen siz de ses çıkarın, bu haberi yayın. Yayın ki korksunlar, rezil olmaktan korksunlar!"

İşte o paylaşım:

Şahsın TÜBİTAK'ta çalıştığını söyleyen genç kadın, hakkında şikayetçi olduğunu ve yasal süreci başlattığını duyurdu.

Olay yerinden paylaşılan kareler:

http://www.haberler.com/metrobuste-skandal-taciz-iddiasi-yolcular-linc-8496126-haberi/

tipini s.... kadının dokunmadığı yeri kalmamış! ya işte kitlenip kalıyor insan... bu hayvanı da bu hale sokanların eline sağlık! umarım kadın da arkasında durur şikayetinin ve siciline işletir bu pisliğin!

Yüzüne sinmiş sapıklığı ohh nasılda dövmüşler heryeri kan içinde
o dokunan sapık elleriniz kopsun

Şerefsiz beter olsun , üzüldüm kıza da kim bilir nasıl korktu da bir şey diyemedi. Şikayetinin arkasında durur inşallah. Cezasını çeker.

Bana genç kızken dolmuş durağında rahatsız eden olmuştu bende oradaki genç erkeklerden yardım istemiştim ki bu olalı 20 yıl oldu işten akşam 8 çıkınca , sonra oradaki gençler onu bir güzel dövmüşlerdi ki ben onu tanımadığımı söylemiştim , bu durumlar hiç bitecek gibi değil

Normalde her turlu siddete karsiyimdir ama bu tarz olaylari okuyunca derin bi 'oh' cekiyorum,elleri dert gormesin dovenlerin.

Böyle giderse herkes kendi adaletini kendisi sağlamaya çalışacak ve malesef böyle olayları daha çok duyacağız gibi... Ama belki de ses daha çok çıkınca azalırlar, tırsarlar belli de olmaz...

kız kardesim otobusden inerken bacagına dokunan serefsizi kovalamıstı elinde tasla tepki gostermek lazım ne olursa olsun fiziksel tepki gosteremiyormusun cıglık at bagır zaten insanların dikkatini cekecektir mutlaka..3-5 kisi de olsa burda oldugu gibi gereken tepkiyi gostrecektir diye inanıyorum..herkes de kadına haketmisdir diyecek kadar suursuz degil

Eskiden taciz/tecavuz olaylarina toplumca hassastik tahammülsüzduk. Korkur kollardik ama şimdi kimse tinlamiyor utanmasalar tepki gosteren kadinla-sapigin gerginliğini çekirdek alip oyle izleyecekler. Bir yakinimin başına da gelmisti yani. Adamlar linç etse orada gebertse ya ah ah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…