- 2 Kasım 2018
- 38
- 37
- 3
- Konu Sahibi ortakkardeshesabi
Arkadaşlar 2 problemim var. 1. si sese tahammül edemiyorum. Ağız şapırtısına, sesli nefes alıp verilmesine, tv sesine, esnemeye, gıcık sesine, geğirmeye, horlama sesine, öksürüğe, ıslığa, hapşırmaya, bir şey düşünürken soru sorulmasına, dışarıdaki araba-motor sesine tahammül edemiyorum. Saçlarım diken diken oluyor resmen çıldıracak gibi oluyorum. Herhangi bir ses dahi duymak istemiyorum.
Diğeri ise yolda yürürken karşımdan, yanımdan, arkamdan insan geçerken çok tedirgin oluyorum hemen geçip gitmesini istiyorum. Uzaklaşınca bir rahatlama geliyor. Tek olmasam bile yakınımızdan birisi geçince acayip rahatsız oluyorum. Konuşmayı bile kesiyorum uzaklaşınca konuşmaya devam ediyorum. Sizce benim problemim nedir.
Aynı durumda olan veya bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.. İşin içinden çıkılmaz bir hal aldı..
Diğeri ise yolda yürürken karşımdan, yanımdan, arkamdan insan geçerken çok tedirgin oluyorum hemen geçip gitmesini istiyorum. Uzaklaşınca bir rahatlama geliyor. Tek olmasam bile yakınımızdan birisi geçince acayip rahatsız oluyorum. Konuşmayı bile kesiyorum uzaklaşınca konuşmaya devam ediyorum. Sizce benim problemim nedir.
Aynı durumda olan veya bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.. İşin içinden çıkılmaz bir hal aldı..