ses tellerindeki nodül için yardım

supertaktak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
91
16
98
İstanbul
iyi akşamlar arkadaşlar,
benim bir sorunum var. sesim çok kısılıyordu doktora gidip görününce ses tellerimde nodül olduğunu uygun bir ses terapistine gitmem gerektiğini söyledi. Ne moral kaldı bende ne heves işe yeni başladım çok da severek yapıyorum işimi sürekli konuşmam gereken bir iş. Bu ses terapisi ile ilgili bildiğiniz bir hoca br merkez var mıdır? İstanbulda yaşıyorum ben. ne şarkı söyleyebiliyorum artık ne yüksek sesle konuşabiliyorum ne de ağlayabiliyorum sesimi özledim....

Estetikport yardımcı oluyor diye biliyorum tatlım. Benimde sesim çok ince

Ankara Hacettepe eski Bölüm Bşk. Prof. Dr. Ergin Turan.. Aynı operasyonu oğlum da geçirdi.. 3 nodül vardı.. Çok kolay bir ameliyat eğer iyi bir else yapan.. Kolaylıklar dilerim..

geçmiş olsun.. bende oldum bu ameliyatı Hacettepede oldum Prof Taner Yilmaz a çokta memnun kaldım. yalnız artik kent KBB merkezi diye biryerde yapıyor ameliyatları çok fazla araştırıp sonra Taner hocaya olmuştum ben ameliyatımı.

Kent KBB Hastanesi daha önceki mesajımda bahsettiğim Prof. Ergin Turanın ve galiba Hacettepe KBB'li çoğu hocanın ameliyatlarını yaptığı yerdir..

Evet hacettepenin hocalarinin kurduğu biryer orası.. Personel ve doktorlar oldukça ilgililer ameliyat öncesi ve sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…