Ses Takıntısı...

Haklısın. Bugüne kadar kimse eşim de dahil bu rahatsızlığımı hastalık olarak görmedi. Onlara göre sadece ufak bir takıntı. Eğer duymamaya çalışırsam geçermiş :) kolaydı sanki

Yakın çevreyi uyarabiliyorsun da dışarda sakız çiğneyen birine denk geldin mi bittin :)

Tesbih benim eşim de çok kullanır. Genelde rahatsız olmam ama bir şeye odaklanmışsam, ortam aşırı sessizken sadece o ses varsa alıp atıyorum elinden :) mouse sesi de aynı şekilde :)
Beni resmen ateş basıyor ayağımdan kafama doğru sıcak yükseliyor kalbim çok hızlı çarpıyor cok sinirleniyorum yani anlatamam yaşamak lazım

2 senedir ağzını şapırdatan bir bayanla çalışıyorum ve benim içinde dayanılmaz bir durum bu ve söyleyemiyorum kadın çok agrasif kesin bir birimize gireriz ve sonunda bu kadın misophonia hastalığına yakalanacağım diye korkuyorum.

Ben babamı ağzını şapırdattığı için uyardığımda kötü evlat muamelesi gördüm. Sen bizi beğenmiyorsun, bizi sevmiyorsun triplerine girdiler :)

Gitmedim. Açıkcası ilaç verip göndereceğinden çekiniyorumm. Eşime çok fazla yansıtmamaya çalışıyorum, her rahatsızlığımı dile getirmiyorum.
Evet ilaç verecek. Ama iyi geliyor. Bu tür rahatsızlıklar beyin kimyası bozulduğu için oluyor. İlaçlarla bu dengeleniyor. Sosyal hayatınızı etkiliyorsa doktora gitmelisiniz.

Bende yemek yedikten sonra cık cık diye ağız oynatanlara gıcığım ağzına vurasım geliyor geçen görümcemin kızı 6 taşında yemekte öyle bir ağzın şapırdatıyoki kalktım sofradan dayanılmaz sakız sesi çok gıcık olmam bende çiğnerim ev aradım en önemli kriteri ses yalıtımıydı gözümle gördüm ve aldım ohhh diyorum

ara kat mı evin?
yalıtım konusunda nasıl emin oldun?

Bende çekirdek sakız sesinden çok rahatsızım.Güzelim Izmir de şöyle bir sahilde gezme keyfi yapamadım yillardir çekirdek sesinden dolayı.Cözumü olsa da kurtulsak.

Üst komşunun sürekli hastalıklı bir şekilde eşya ları çekerken parke yle yaptığı kıvılcımın beyni zonklatan sesinde uyuyabilrmisin , bi iki çekme değil , seri halde tüm akşam
Hayır tabi ki o farklı insan rahatsız olur haklısın
Benim kastettiğim şey tv sesi vb onlar olmadan uyuyamıyorum ben

Artık ben de dayanamıyorum. Hemen ağlamak geliyor içimden. Ben 19 yaşındayım ve eğer biri ağız şapırdatıyorsa aşırı uyuz oluyorum. Herkese hayatı çekilmez yapıyorum özellikle de canım anneme. O kadar ki gece lavaboya kalkınca sabah aydınlanmışsa ve kuş sesleri falan duyuyorsam yine uyuyamıyorum. Ama neden?+

Ben de ofisteyken hep kulaklikla muzik dinlerdim seslerden etkilenmemek icin.
Bazilari cips, elma falan yiyordu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…