Ses Takıntısı...

arkadaşım merhaba, bu yazdığın şeyi deneyeceğim bu akşam. vazelin sürdüğümüz kısmı kulağın iç kısma mı gelecek?
valla ben bi parça pamuğu komple vazelinliyorum. koyuyorum kulağıma. aman dikkat diyeyim çok dibe filan itelemeyin sakın.o kadar itelemeye sokmaya gerek yok hemen dışından koyuyorum ben. silikon kulaklık takar gibi. ses yok. mis gibi..

Tedavisi yok.keske olsa.
Normal oturuo film izlerken bile aldigi nefes sinirimi bozuyor
Yemek yerken zaten dislerini sıkıyorum.yeterr iyice sistin kac kilo oldun yeme artik diyorum

eşinden önce gıt yataga ve uyumaya çalış
ciddıyım uyuyunca duymazsın nasıl olsa.
durumun psıkolojık ama psıkologa gıt ılac yazar muhtemelen.

Eşimden önce uyusam bile eşim yatağa girdiğinde bana sarılır ve ben de uyanmış olurum sarılmadığı zaman da en ufak bi kıpraşmada, sesde uyanıyorum zaten :)

Aynen ben de tekil ve sürekli birbirini tekrarlayan seslerden etkileniyorum daha çok :) saat sesini sevmeniz ilginç geldi benim kabuslarımdan biridir zira :)

Beraber yerken de rahatsız oluyor musun? Ben biriyle beraber çekirdek yediğim zaman rahatsız olmuyorum ama ben yemiyorken biri yiyorsa oluyorum.

aa evet beraber yerken bi nebze azalıyor sinirlenmiyorum o kadar.
Ah kac defa tok oldugum halde yemek yedıgım, cekırdek hıc ıstemedıgım halde yemek zorunda kaldım baskalrı yıyor dıye bı bılsen bıtsın dıye dolu dolu kabukmus gibi atmıslıgım bıle var 3er 5 er .. israf ama napim

Tedavisi yok.keske olsa.
Normal oturuo film izlerken bile aldigi nefes sinirimi bozuyor
Yemek yerken zaten dislerini sıkıyorum.yeterr iyice sistin kac kilo oldun yeme artik diyorum

Eşim yemek yerken düzgün yer ama çayı çorbayı bazen höpürdeterek içer. Öyle tadı çıkıyormuş Bi kere uyardım diye kaç saat küstü bana :) bi daha çay may içmicem seninle diye :) ertesi gün demledi içtik gerçi biraz daha dikkat ediyor

Ben de yiyenlerin önlerinden alıp yiyordum bir an önce bitirsinler diye

ay ben bu akşam bir deneyeyim onu yaa.. ızdırab oldu uykular bana. ayrı yatıyoz adamla bebek de var bi önereyim bakayım ne olucak

Ayyy şimdi aynı dert sadece bende yok muş diye sevinsem mi yoksa üzülsem mi bilemedim.
Hanımlar bende de var bu huy mu hastalık mi bilmiyorum.
Üst kat komşunun gece yarısı banyo sesini duyar mi insan duyuyorum uyuamıyorum.saat sesi.cay kaşığını vura vura karıştırma.gece yarısı arabaların cadde de sesi.ust katta koltuk sandelye çeke çeke çıkarılan sesler.
Allahım çıldırıyorum seslerden uyuamıyorum.pamuk kullandım ama rahat olamıyorum gergin oluyorum .pamuk koymasam sinirden uyuyamıyorum.
Arkadaşlar vazelin ve pamuk demişler bide bunu deneyeceğim konu takipteyim nasıl kurtulucaz bu dertten.
Takıntı yapmissin diyolar ama arkadaş özel çaba sarf etmiyorum milleti dinleyeyim her sesi duyayım diye.elde olan bişey deil malesef

uyku sorunu yaşıyor muusn peki?
tıkça hangisini kullanırosun

tıpaçla uyuyorum ben de o zaman uyanmıyorum sevgilim horlarsa bazen uyanıp dürtüyorum ben de kafama takıyorum aslında bunu yalnız uyumayı seviyorum :)

eskiden çok gamsızdım çocukken evde tadilat varken çalışırdım

okul gezisinde yanımda darbuka çalarlardı ben uyurdum millet nası uyuyosun ya derdi ben sallamazdım

bilmiyorum zamanla nası bu hale geldim ben de rahatsızım

şu sınav dönemim bitince kulaklıklardan kurtulup kendime bi reset atacağım

Hoşgeldin misofonia:)
İnsanlara bunun bi hastalık olduğunu, anormal olanın bizler değil ulu orta ağzını şapırdatan, sakızı edepsizce çiğneyen, ılık çayı bile hüpürdeten, cipsi salatalığı çerezi dişlerini kırmak istercesine yiyen, burnu tıkalı olmasına rağmen inatla burnundan nefes almaya çalışan öküzler olduğunu anlatamazsın. Kim olursa olsun nefret ediyorum. Çok kavga etmişliğim de vardır. Tadını öyle alıyolarmış bak bak bak. O ağız nasıl bi ağızmış ki eğrile büğrüle 8 metre açılarak çiğnemeden tat almıyomuş. Öyle ağzın içine tüküreyim afedersin. Bak sinirim tepeme çıktı yine. Görgüsüzler. Öküzler. Daha bugün dolmuşta bi kadına söylendim toplu taşımada bu şekilde sakız çiğnenmeyeceğini kimse öğretmedi mi size dedim en son. Öğretmediler diyip bi de sakızı şişirmesin mi suratıma? E yürek mi yedin derler adama elimin tersiyle yapıştırdım sakızı ağzına burnuna. Ellerim pis amilazına bulandı ama değer. Toplum kuralı. O gevşek ağzına sahip çıksın herkes.

ahahah helall
ahh o anda keske aynı dolmusta olsaydıkk
bravooo.... hep yapmak ıstedıgımı yapmıssınızz
idolumsunuz şu andan itibaren.
ben de sizin kadar agır vakayım malesef.

Yenemedim
Kapı önünde bilmem kaç metre ötedeki çekirdek çitlemesini
3+1 evde en dipteki odada televizyonun kısık sesini
Hangi daireden geldiği belli olmayan su sesini
Saat sesini
Gece çıkan çıtırtıları, hışırtıları her şeyi duyuyorum
Bazen çıldıracak gibi oluyorum ama çaresi yok gibi
Bunun için doktora gitmedim ama sesler hayatımı zehir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…