Selam hanımlar... Uzun zamandır ses tellerimde nodül var. Başta küçüktü pek problem değildi ama şimdi sanırım iyice büyüdü. Konuşurken bir anda sesim gidiveriyor. Ayrıca her geçen gün daha da kalınlaşıyor sesim. Sürekli olarak boğazımda gıcık var. Bazı doktorlar ses eğitimi diyor ama o da inanılmaz pahalı ve öğrenci halimle parayı bir türlü çıkaramıyorum. Normalde ameliyattan korkan biri değilim ama nodül ameliyatında masada kalanları duyunca ona da yanaşamadım.
Bu konuyla ilgili İstanbul'da bildiğiniz iyi bir doktor var mıdır? Bana daha uygun bir alternatif sunabilecek birilerine bakınıyorum. Ay yakında erkek gibi çıkıcak sesim. Ya da hiç çıkmıycak. Nolur bi yardım edicerin... :çok üzgünüm:
slmlar benimde nodulum var ama doktorum ameliyat oneriyo ve 40 daklık basit bi ameliyatla nodullerimden kurtulabilecegimi söyledi çok kararsızım bu ameliyatı olan yokkkmuu hiç bize bilgi verebilecek ???
Nodül olup olmadığını nasıl anlıyorlar ? film mi çekiliyor yoksa oraya ışık tutup bakıp ta mı anlıyorlar ?
Benim çok sık sesim kısılır, her gün özellikle de sabahları sesim kısık olur hep..Çatallı çıkar sesim..
Gıcık da var dediğiniz gibi..
Nodül varsa belirtileri nelerdir acaba ?Herkes sende nodül vardır diyip duruyor
Kulak burun boğaza mı gitmek gerek?
Enaz 6ay ve üzeri konuşma yetinizi kaybedebiliyorsunuz ve sesiniz asla eski haline dönemityo bir yabancıyı dinler gibi oluyorsunuz bende de nodül var bademciklerimden kurban bayramında ameliyat olacam ;ama tıp fak 6.sınıf ögr olan erkek kardeşim bunları söyleyince hiççç erlletmem nodülllerimi dedim
kızlar ben doktora gittim, bende nodül yokmuş ama ses tellerim normalden fazla ödemliymiş benim..
ne bir ilaç verdi ne bişey..bilmiyorum nasıl kurtulucam bu ses kısıklığından ya..hergün öğlene kadar sesim kısık..